Breng uw smartphone tot leven!

 

De nieuwe HTC One is klaar om uw smartphone-beleving nieuw leven in te blazen dankzij zijn slanke aluminium behuizing, een live-startscherm waarop al uw favoriete inhoud wordt gestreamd, een fotogalerij die tot leven komt en de dubbele frontstereoluidsprekers.

Verfijnd design

Met zijn volledig metalen body, naadloze constructie en gladde randen is de HTC One een stijlvolle smartphone. De grip is prettig, ook al heeft het toestel een slank uiterlijk. Het Infinity Glass voorkomt schittering en is krasvrij.

HTC One Design

Steeds perfecte foto’s

Wanneer u een moment niet met één enkele foto kunt vastleggen kunt u de UltraPixel camera van de HTC One inschakelen. Druk op de sluiterknop en uw smartphone maakt automatisch maximaal 20 foto’s en een video van 3 seconden. Uw fotoalbum wordt een actieve, levendige gallerij. Bovendien zorgt de UltraPixel camera voor meer licht, met als resultaat meer helderheid, meer contrast en meer details. Ook bij weinig licht zijn uw foto’s geslaagd.

HTC One Camera

Scherper, rijker en harder geluid

Soms is het delen van muziek met vrienden en familie via een smartphone frustrerend omdat het geluid slecht is. Met BoomSound™ komt een einde aan al die frustratie. De dubbele frontluidspreker met ingebouwde versterker geeft een vol geluid met minder ruis en meer detail. Luister ontspannen naar uw muziek met de HTC One.

HTC One Boomsound

Een live-startscherm

Met HTC BlinkFeed™ kiest u makkelijk de sociale netwerken, nieuwssites en feeds waar u updates van wilt ontvangen. Vervolgens worden ze live naar uw startscherm gestreamd. U ziet meteen wat er gebeurt en volgt de laatste updates van uw vrienden, sportteams, de muziekwereld, enz. U mist gewoon geen enkel spannend moment meer!

HTC One BlinkFeed

Uw interactieve tv-gids

Bent u al die verschillende afstandsbedieningen beu? Vanaf nu kunt u zappen met uw smartphone. Via Sense-tv kunt u in enkele stappen tv-zenders kiezen, tv-gidsen raadplegen, het geluid regelen, enz. Zoek uw favoriete programma’s en de HTC One verwittigt u wanneer ze beginnen.

HTC One Sense-tv

U blijft goed verstaanbaar

Bellen in een lawaaierige omgeving is niet evident. Met de Sense-spraak zorgt de HTC One ervoor dat u verstaanbaar blijft. Deze smartphone is uitgerust met twee ingebouwde microfoons die luid omgevingslawaai detecteren en die ter compensatie de stem van de beller dynamisch versterken. Zo blijft u elkaar verstaan aan de telefoon.

HTC One Sense-speech

 

Video (EN)


HTC One Silver
Reserveer nu
uw zilveren HTC One


  • Live-startscherm
  • Slanke metalen behuizing
  • Dubbele stereoluidsprekers
Knop koop nu
HTC One Black
Reserveer nu
uw zwarte HTC One


  • Live-startscherm
  • Slanke metalen behuizing
  • Dubbele stereoluidsprekers
Knop koop nu

Logo HTCPin It
 
Maandag tot vrijdag van 8u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 18u
  producten vergelijken
Product vergelijking Vergelijk tot 5
  bekeken producten