Kobo e-readers – Aura H2O & Glo HD

E-readers van Kobo:
duizenden boeken, waar je maar wil

Ben je ook zo’n grote omnivoor als het op boeken aankomt? Of lees je af en toe een boek, maar wil je overal kunnen lezen, zelfs aan het water op vakantie? Wat je ook verkiest, er is zeker een Kobo e-reader voor jou. Tijd dus om de voordelen van digitaal lezen te (her)ontdekken!

Altijd binnen handbereik

Twijfel je tussen verschillende boeken? Neem ze gewoon allemaal mee! Met je Kobo-e-reader nemen ze geen plaats in. Hij heeft een geheugen van 4 GB, zodat je tot 3000 eBooks kunt downloaden. Je hebt dus altijd wel iets bij de hand dat je wil lezen. Wil je nog meer meenemen? Met een SD-kaart breid je het geheugen van de Kobo Aura H2O uit tot 32 GB...dat zijn zo’n 24 000 eBooks! Dankzij de geïntegreerde wifiverbinding heb je 24/24u en 7/7d toegang tot de digitale bibliotheek van Kobo. Zo zijn vier miljoen eBooks maar een vingerdruk van jou verwijderd! Handig als je niet goed kunt kiezen.

Altijd binnen handbereik

Volledige vrijheid

Ontspan je met een goede roman aan de rand van het zwembad. Krijg een mooi kleurtje op het strand terwijl je in een spannend verhaal duikt... Klinkt dat als een vakantie die je wel ziet zitten? Geen probleem met de Kobo Aura H2O. Je bibliotheek volgt je waar je ook gaat, zelfs tot in je bad. De e-reader is vocht-, stof- en zandbestendig, zodat jij kunt lezen waar je wil. En je je nog beter kunt ontspannen als je leest. Zelfs in volle zon. Het scherm met antireflectie van de Kobo Aura H2O en de Kobo Glo HD zorgt ervoor dat je altijd aangenaam leest. Er is ook de ComfortLight-modus, waarmee je in compleet donker kunt lezen. Je kunt de lichtsterkte aanpassen aan wat jij verkiest. Je hoeft je geen zorgen te maken : je zult niet zonder batterij vallen. Met de Kobo Aura H2O en de Kobo Glo HD heb je een autonomie van maar liefst twee maanden. Je leest dus een volledig eBook uit zonder te moeten zeulen met je oplader.

Volledige vrijheid

Het boek…maar dan beter

Nog steeds niet helemaal overtuigd van de voordelen die de Kobo Aura H2O en Kobo Glo HD-e-readers je bieden? Dan hoef je slechts het scherm te bekijken. Dankzij de E Ink-technologie lijken de touchscreens op een echt boek. Je gaat dus vlot van de ene pagina naar de volgende. En door lichtjes met je vingers op het scherm te knijpen pas je probleemloos de grootte van het lettertype aan. Je hebt de keuze uit 11 lettertypes en 48 groottes. Je kunt ook de regelafstand aanpassen. Dat is niet alles. Neem nota’s, onderlijn passages en zoek de betekenis van een woord op door gewoon op het scherm te drukken van jouw Kobo Aura H2O. Gemakkelijk wanneer je op je luchtmatras drijft en niet meteen een balpen of een woordenboek binnen handbereik hebt.

Het boek…maar dan beter
product

Jouw Kobo e-reader

  • 3000 boeken
  • Lees overal, zelfs in het water
  • 2 maanden autonomie
Koop nu
Het boek…maar dan beter Het boek…maar dan beter Het boek…maar dan beter
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters