De Nest Learning Thermostat en Nest Protect

Nest vindt dingen opnieuw uit. Zoals de rookmelder en de thermostaat. Het zijn belangrijke, zelfs onmisbare dingen. Toch worden ze vaak vergeten. Behalve die van Nest, die denken na en leren.

Beter wonen en leven

Een slimme thermostaat, dat is de Nest Learning Thermostat. Onder het gesofisticeerde design bevindt zich een scala aan technologieën waarmee u gemakkelijk uw energieverbruik onder controle houdt en uw huis op een slimme manier verwarmt.

Via Auto-Schema leert Nest welke temperatuur u op welk moment prettig vindt en programmeert hij zichzelf. De functie Auto-Afwezig zet automatisch de verwarming lager als er niemand thuis is. Bovendien kunt u de temperatuur aanpassen via uw smartphone, tablet of laptop. Thuiskomen in een koud huis is vanaf nu verleden tijd. Het maandelijks energierapport helpt u uw energieverbruik te monitoren en onder controle te houden.

De Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder die u duidelijk vertelt wat er mis is, en waar. Het toestel stuurt een bericht naar uw smartphone als er een noodgeval is of als de batterijen bijna leeg zijn.

Daarnaast merkt de Nest Protect ook koolmonoxide op. Dit is reukloos, onzichtbaar en dodelijk. De melder vertelt u onmiddellijk waar de koolmonoxide zich bevindt. Als u verschillende Protects in huis heeft, werken ze ook allemaal samen. Wanneer één rookmelder een probleem opmerkt, stuurt hij dit door naar de andere apparaten zodat ze allemaal gelijktijdig het probleem kunnen melden.

De Nest Protect gebruikt bij problemen niet alleen een piep, maar ook een heldere stem. Hierdoor weet u niet alleen dat er een probleem is, maar ook waar het zich bevindt. Zo kunt u een noodgeval eenvoudig voorkomen. U kunt zich met de Nest Protect bovendien voorbereiden op problemen. U kunt bijvoorbeeld opgeven met wie contact moet worden opgenomen in geval van nood. Ten slotte controleert de Nest Protect zichzelf. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen. En als u ’s nachts onder de Nest Protect loopt, licht hij u bij.

product

Uw Nest Learning Thermostat

  • Programmeert zichzelf
  • Zet de verwarming automatisch lager als u weg bent
  • Bediening op afstand
Bestel nu
product

Uw Nest Protect

  • Detecteert zowel rook, brand als koolmonoxide
  • Vertelt u wat het probleem is en waar het is
  • Controleert zichzelf
Bestel nu
product

Nest standaard

  • Te plaatsen op een tafel, kast of plank
  • Geschikt voor uw Nest Thermostat
  • Apart verkrijgbaar
Bestel nu
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters