Top 10 vragen

Klik op de homepage in het vakje 'Kan ik u helpen?' op Aanvraag herstelling en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Deze service kunnen we niet bieden op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

Wij bieden u 2 jaar lang een klantgerichte service in het kader van de wettelijke waarborg. Lees meer in Garantie 9 van onze Akte van Vertrouwen.

Voor een toestel aangekocht in de winkel, informeert u best rechtstreeks in de winkel.

Afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode kan dit tussen 5 en 14 dagen duren.

Vraag een duplicaat van uw factuur via info@vandenborre.be. Wij raden u aan een My Vanden Borre account aan te maken. U houdt al uw aankopen bij en uw garantiebewijzen zijn altijd digitaal beschikbaar.

Deze service is niet beschikbaar op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace. 

U heeft het toestel al aangekocht bij Vanden Borre: u dient een terugbetalingsaanvraag in via onze website of via een formulier in één van onze winkels.
U heeft het toestel nog niet aangekocht: u neemt een schriftelijk bewijs mee van de lagere prijs naar de winkel. Onze verkopers kijken de voorwaarden na en passen de prijs eventueel onmiddellijk aan.
Voor een online bestelling stuurt u een mail met een bewijs van de lagere prijs naar webshop@vandenborre.be. Onze medewerkers kijken de voorwaarden na en informeren u verder.

Deze service kunnen we niet bieden op producten verkocht door partner verkopers via de Vanden Borre Marketplace.

Mits een kleine waarborg en naargelang de beschikbaarheid krijgt u een vervangtoestel tijdens de herstelperiode van uw koelkast, diepvriezer, strijkijzer, gps, tv, stofzuiger of gsm/smartphone.

Voor een toestel dat u online of telefonisch gekocht heeft, neemt u best contact op met onze medewerkers van het Contact Center op het nummer 02/334.00.00 (behalve voor Vanden Borre Marketplace-producten).

U heeft de mogelijkheid om van uw aankoop af te zien gedurende 14 dagen vanaf de levering. Voor meer informatie, klik hier.

 
chat
  producten vergelijken
Product vergelijking Vergelijk tot 5
  bekeken producten