Een Vleesgrill / plancha kopen

Alle Vleesgrills / plancha bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle Vleesgrills / plancha die u geselecteerd heeft nadat u de resultatenlijst heeft verfijnd volgens verschillende criteria.

  • CUISINART GR50E
  • FRIFRI MP90
  • PRINCESS TABLE CHEF XXL/102325
  • DOMO DO 8300TP TEPPANYAKI

Vleesgrill / plancha - Hoe kopen?

U kan een Vleesgrill / plancha kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een Vleesgrill / plancha online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Vleesgrill / plancha online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Vleesgrill / plancha aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online
* Vleesgrill / plancha betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Vleesgrill / plancha gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Vleesgrill / plancha via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Vleesgrill / plancha. Zoek een winkel in jouw buurt.

Hoe een vleesgrill kiezen?

Vleesgrill: Gebakken zoals u het graag hebt!

Op een grill roostert u uw lievelingsgerechten zoals u wilt… Een grill party is ideaal voor vele gezellige uurtjes met familie of vrienden. Het feest kan beginnen!

Grillen zonder hinder

Steengrill, tafelbarbecue… nieuwe apparaten die perfect beantwoorden aan de toenemende vraag van stedelingen. Hun doel? Vlees grillen met een minimum aan rook en geur. Laat het u dus met een gerust gemoed smaken, u stoort de buren niet!

3 manieren om te grillen

Een tafelbarbecue is het kleine broertje van de gewone barbecue en grilt vlees en vis. Op een steengrill, ook “pierrade” genoemd, grilt u stukjes vlees, vis, groente of fruit zonder vetstof. Ten slotte zijn er de grills met dubbele bakplaat. Ze functioneren als een wafelijzer en roosteren vlees aan twee kanten tegelijk.

Dubbele bakplaat

BCgrilledoublecontact.jpg : Heel gebruiksvriendelijk zijn de grills met dubbele bakplaat. Ontworpen als een wafelijzer, grillen deze het vlees aan twee kanten tegelijk.

Overzicht merken voor Vleesgrill / plancha