Een Koffiezetapparaat kopen

Alle Koffiezetapparaten bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle Koffiezetapparaten die u geselecteerd heeft nadat u de resultatenlijst heeft verfijnd volgens verschillende criteria.

  • KENWOOD CM030RD KMIX ORANGE-RED
  • SEB CM4311
  • BOSCH TKA 8633
  • BOSCH TKA 8011 WHITE

Koffiezetapparaat - Hoe kopen?

U kan een Koffiezetapparaat kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een Koffiezetapparaat online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Koffiezetapparaat online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Koffiezetapparaat aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online
* Koffiezetapparaat betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Koffiezetapparaat gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Koffiezetapparaat via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Koffiezetapparaat. Zoek een winkel in jouw buurt.

Hoe een koffiezetapparaat kiezen?

Koffiezetapparaat: koffie op zijn best

De koffiezetter is vaak het eerste apparaat dat 's ochtends aangezet wordt en vergezelt u tijdens kleine pauzes de rest van de dag. Programmeerbaar, met aromakeuze, thermos, ... : de koffiezetter wordt steeds moderner om u het grootste comfort te bieden tijdens de dag!

Lees hieronder waarop u het best let als u een koffiezetter kiest, of maak uw keuze met onze koffiewijzer.

Een koffiemoment...

instantkoffie.jpg : Ontbijt, lunch, na het avondeten... Koffie op elk moment van de dag. Uw koffiezetter maakt in een oogwenk een heerlijke kop koffie voor u klaar. Uw kop koffie klaar wanneer u uit de douche komt, de intensiteit van uw koffiesmaak kunnen kiezen, uw koffie warm houden zolang u wenst... : allemaal functies die u het leven aangenamer maken.

Bekijk alle programmeerbare koffiezetters
Bekijk alle koffiezetters met aromakeuze

Gefilterd water

cafr5_ag8.jpg : Vaarwel koffie met chloorsmaak. Hallo aroma van echte koffie! Net omdat chloor de smaak en geur verandert, is het beter om kalkaanslag te verwijderen. Bovendien is kalkaanslag nefast voor het mechanisme van uw koffiezetapparaat. Met de nieuwe filtersystemen herontdekt u de smaak van heerlijke… echte koffie.

Bekijk alle koffiezetters met geïntegreerd filtersysteem

Programmeerbaar

Prog-Cafet.jpg : Als het koffiezetapparaat een timer heeft, kunt u koffie zetten op een vooraf bepaald tijdstip. Om 7 uur bij het ontwaken, om 14u30 voor na de zondagse maaltijd of om 8u30 voor de vergadering op kantoor... Programmeer het uur!

Bekijk alle programmeerbare koffiezetters

Inhoud

caf-gou-ag.jpg : De schenkkannen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 2 tot 18 kopjes, u kiest het model volgens uw behoefte.
De modellen van 2 koppen of 6 koppen zijn ideaal voor een huishouden met één of twee personen.

Bekijk alle koffiezetters met inhoud ≤ 10 liter
Bekijk alle koffiezetters met inhoud > 10 liter

Aromakeuze

aromakeuze.jpg : Een goede koffie betekent de start van een goede dag. Maar drinkt u uw koffie 's ochtends liever wat straffer dan 's avonds? Met de aromakeuze van uw koffiezetter bekomt u op ieder moment van de dag de koffie exact zoals u hem wilt. Deze functie regelt de hoeveelheid water volgens uw wensen om het ideale aroma te bekomen.

Bekijk alle koffiezetters met aromakeuze

Een lekker warme koffie

verseuse-thermos.jpg : Huivert u bij de gedachte aan koude koffie? Een koffiezetter met thermos zorgt ervoor dat de ideale temperatuur van de koffie enkele uren bewaard wordt, zonder verlies aan smaak of aroma.

Bekijk alle koffiezetters met thermoskan

Antidrupsysteem

Stop-goutte.jpg : Dankzij een druppelstop kunt u op elk ogenblik koffie uitschenken. U kunt de schenkkan wegnemen zelfs al is het water nog niet helemaal doorgelopen. Zo blijft de warmhoudplaat schoon.

Bekijk alle koffiezetters met antidrupsysteem

Hoe kalkaanslag vermijden?

filteren.jpg : Kalk is vijand numer een van uw koffiezetapparaat. Het is nefast voor het verwarmingselement en voor de smaak van de koffie. Gebruik daarom gefilterd water.

Bekijk alle koffiezetters met geïntegreerde waterfilter