Een ipod of andere mp3 speler kopen

Alle mp3-spelers bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle mp3-spelers
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke ipod of andere mp3 speler bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de ipod's en andere mp3 spelers

 • mp3-speler - Hoe kopen?

  U kan een mp3-speler kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een mp3-speler online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een mp3-speler online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * mp3-speler aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online
  * mp3-speler betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de mp3-speler gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een mp3-speler via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een mp3-speler. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een MP3-speler kiezen?

  • De meest draagbare van alle draagbare MP3-spelers

   Compacter dan een discman, eenvoudiger in gebruik dan een klassieke walkman of minidisc, zo licht als een draagbare radio, uitgerust met een LCD-scherm... . Bovendien zijn deze MP3-spelers ook volledig schokbestendig, aangezien zij geen mechanische onderdelen bevatten. U merkt her: de MP3-speler is de ideale walkman!

  • Downloaden is legaal!

   mp3.jpg :

   Tenminste op officiële websites! Zij bieden tegenwoordig honderdduizenden nummers aan van alle mogelijke muziekgenres; en dat gaat allemaal heel makkelijk! Bovendien geniet u van een perfecte geluidskwaliteit en optimale veiligheid en draagt u bij tot de muziekproductie omdat alle betrokken personen en bedrijven vergoed kunnen worden: platenmaatschappijen, artiesten, technici, ...

  • De MP3? Te gemakkelijk!

   Met een eenvoudige muisklik zet u in enkele seconden tijd al uw muziek die u online hebt gekocht, al uw CD's die u tevoren al had gecodeerd en podcasts die u gedownload hebt over op uw MP3-speler. Heel simpel... Wie zei ook alweer dat "high tech" ingewikkeld is?

  • Modeaccessoire

   De MP3-speler laat zich opmerken! Aluminium, chroom, glanzend rood, intens zwart omhumsel... hip design. Met een ultra plat, compact en licht formaat kan hij rond de nek worden gedragen, in uw zak of rond de arm. U kan hem zelfs in een gepersonaliseerd hoesje stoppen: een stoffen etui, een soort siliconenhuid, een lederen hoes, ...

  • MP3-speler en USB-stick!

   cleusb.jpg :

   Sommige MP3-spelers maken het overzetten van bestanden nog makkelijker met het USB-stickconcept: u sluit uw MP3-speler aan en kopieert/sleept de muziek (of andere bestanden) zonder dat hiervoor eerst software moet worden geïnstalleerd. Voor de andere types moet u steeds de juiste overdrachtsoftware gebruiken; het voordeel daarvan is dat de software heel wat extra functies bevat (zoals het beheren van uw muziekbibliotheek).

  • Opslag op maat

   TSSaspirateursag8.jpg :

   De geheugencapaciteit van huidige MP3-spelers gaat van 512 Mb tot 120 Gb. Hoeveel uur muziek betekent dit nu? Hoeveel liedjes kan u opslaan? In het algemeen kunnen we stellen dat 1 minuut muziek ongeveer 1Mb geheugen in beslag neemt. Een capaciteit van 512 Mb komt dus overeen met ongeveer 8u muziek ofwel 150 liedjes ofwel 12 CD's. Afhankelijk van de manier waarop een liedje gecodeerd werd, kan dit variëren. U kiest dus best een MP3-speler met een grote opslagcapaciteit als u veel liedjes wil opslaan.

   Bekijk de modellen met ingebouwd geheugen van meer dan 8Gb

  • Ingebouwde FM-radio

   visufoot_174x116.jpg :

   Meestal kiest u voor een MP3-speler om muziek te beluisteren. Maar de radiofunctie kan soms een ideaal extraatje zijn. Om het laatste nieuws niet te missen, een voetbalwedstrijd te volgen of een thema-uitzending te beluisteren. Een model met een ingebouwde radio biedt u een leuk alternatief voor uw muziek. Dikwijls is de tuner ook uitgerust met RDS-technologie: de MP3-speler toont dan de naam van het radiozender op uw scherm. U kan ook uw favoriete radiozenders opslaan. En dit is niet alles: de radio verhoogt noch het gewicht noch de grootte van de MP3-speler.

   Bekijk de modellen met ingebouwde FM-radio

  • Groot scherm, totaal comfort

   visuecranmp3_174x116.jpg :

   De MP3-speler is vaak ook... foto-lezer. Wanneer de MP3-speler uitgerust is met een kleurenscherm, kan u er .jpg foto's op opslaan en deze draagbaar bekijken. Dit scherm is zoveel praktischer als het scherm groot is omdat het dan verschillende gegevens tegelijk kan weergeven.
   Sommige modellen hebben zelfs een OLED-scherm: een technologie van vloeibare kristallen met hoge prestaties die een uitzonderlijke kwaliteit weergeven, zelfs in volle licht.

  • Compatibele bestandsindelingen

   Het bekendste formaat voor gecomprimeerde muziek is MP3. Alle MP3-spelers kunnen dit formaat afspelen. Er bestaan ook nog andere formaten en allen hebben ze hun eigen specifieke kenmerken: MP3 Pro, WMA, AAC, ATRAC3, OGG, ... .
   Kies bij voorkeur een model dat compatibel is met de formaten die u gebruikt. Geen enkele MP3-speler kan alle bestaande formaten lezen!

 • Hoe een MP3-speler instellen ?

  • De omgeving rond uw MP3-speler

   Vmp3hot.jpg :

   Wij geven u hieronder enkele voorzorgsmaatregelen, want MP3-spelers houden niet van extreme koude of hitte en al zeker niet van een buitensporig hoge luchtvochtigheid.
   - Een erg lage temperatuur (-10°C en lager) heeft onmiddellijke gevolgen voor de werking van de batterij.
   - Buitensporige hitte (60°C en meer) veroorzaakt chemische reacties die het scherm beïnvloeden.
   - Een te hoge luchtvochtigheid (95% en meer) gedurende te lange tijd werkt in op de onderdelen van het toestel.

   Om zeker te zijn dat uw MP3-speler goed blijft werken, mag u hem niet laten vallen, aangezien trillingen of een bruuske schok hem kunnen beschadigen. Bescherm de USB-kabel tegen zware voorwerpen en vermijd dat hij gewrongen komt te zitten.

  • De batterijen aanbrengen

   VPile%20Baladeur%20Num.jpg :

   Sommige modellen werken op batterijen.
   Als u oplaadbare batterijen gebruikt, moet u ze voor het eerste gebruik helemaal opladen. Gebruik uw MP3 speler en wanneer de aanduiding verschijnt dat de batterijspanning laag is, laadt u de batterijen nog een keer helemaal op.
   Zo versterkt u de autonomie van uw batterij.

   Bekijk de modellen die door batterijen gevoed worden

  • Opladen

   VBaladeur%20Num.%20USB-pc.jpg :

   Afhankelijk van het merk en het model kunnen batterijen rechtstreeks via het elektriciteitsnet of via een USB-poort van uw PC of MAC worden opgeladen.


   Bekijk de modellen die via netstroom of een USB-poort gevoed worden

  • Muziek overzetten

   Om muziek van uw PC over te zetten, sluit u uw MP3-speler aan op de USB-poort van uw computer (afhankelijk van het model met of zonder kabel). De MP3-speler wordt herkend als een bijkomende schijf en u kunt het muziekbestand van uw computer naar de MP3-speler slepen.

  • Meegeleverde CD

   VCD%20installation%20Ordinateur.jpg :

   Als u Windows 2000 of Windows XP gebruikt, wordt uw MP3-speler automatisch herkend.
   Als u met Windows 98 werkt, moet u de drivers van de meegeleverde CD installeren.

 • Overzicht merken voor ipod of andere mp3 speler