€ 27,99

Karakteristieken

  • Type: Wekkerradio

  • Geluid: Radio, alarm

  • Aantal alarmtijden: Dubbel

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 8,00
Koop nu
Toegevoegd
Technische specificaties van
Type Wekkerradio
Geluid Radio, alarm
Aantal alarmtijden Dubbel
Weekendstand
Oplopend alarm
Sleep-functie
Snooze-functie
FM-radio
AM-radio Ja, MW
DAB+ radio
Preselecties 10 + 10
Display Oranje
Regelbare lichtsterkte scherm
Muurprojectie
Radiogestuurd
Audio-in (AUX)
Smartphone opladen via USB
Afspelen via USB
Bluetooth
NFC
Voeding Netstroom
Bijzonderheden Nap-functie, batterij voor geheugenfunctie (2 x AAA - niet bijgeleverd)
Uitvoering Zwart
Afmetingen (hxbxd) 8 x 18 x 6 cm
Vanden Borre-code 8745773
Wat zeggen onze klanten over de MUSE M188P
4,4

4,4 op 5 | 13 Reviews

Kwaliteit van de weergave

4,8 op 5

Geluidskwaliteit

4,3 op 5

Ontvangst

4,5 op 5

Gebruiksgemak

3,1 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,7 op 5

4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zijn prijs waard
jeannic Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 28-09-2017
Het is wel zoeken om alarm in te stellen, maar eens beet, altijd beet. Spijtig dat de projectie niet naar links of rechts kan geroteerd worden.
Voordelen
goede grote projectie, prijsgunstig
Nadelen
rotatie eenzijdig, ontvangst iets moeilijker
3,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

leuke projectie
Ruben Man, Jonger dan 18 jaar, Gevorderde gebruiker 21-09-2017
vlotte levering, geen nachttafel nodig : door projectie kan toestel overal in de kamer geplaatst worden
Voordelen
leuke kleur, projecteert duidelijk
Nadelen
geluid wekker moeilijk te regelen, maakt constant ronkend geluid
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer handig product.
Luc Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 19-07-2017
Zeer handig product door enerzijds de projectie van de tijd op het plafond bvb. (waardoor je met weinig moeite ziet hoe laat het is) ťn door de dubbele wektijd zodat elk op zijn tijdstip kan opstaan en vertrekken. Het instellen vergt wat aandacht doch het product doet wat je ervan moogt verwachten. Je kunt er goedkopere vinden doch met deze mogelijkheden is dit product zijn geld zeker waard.
Voordelen
meerdere zenderkeuzes, dubbele wektijd, projectie tijd
Nadelen
instellen vergt aandacht
3,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Walter Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 08-03-2017
De gebruiksaanwijzing en instructies voor instelling zijn niet erg duidelijk en moeten nauwkeurig opgevolgd worden. De geluidskwaliteit is slecht. Zonder muziek is dit een goed apparaat.
Nadelen
geluidskwaliteit
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Net wat ik zocht !
Luc V Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 24-02-2017
Enkele reviews gelezen en deze wekker kwam er als prijs-kwaliteit het beste uit. Voor het instellen van de radiozenders heb ik wat tijd nodig gehad, dit was niet eenvoudig ! Eens deze klus is geklaard, is het eenvoudig om de 2 alarmen te gebruiken. Het volume van de radio kan geregeld worden zodat je met zacht radiogeluid wakker wordt.
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Tevreden
Isabelle 03-02-2017
Mooi uiterlijk, gemakkelijk in te stellen en bedienen, projectie is heel duidelijk op plafond, moet zeker niet onderdoen vergeleken met de grotere bekende merken
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

uitstekend product
jean Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 03-07-2016
uitstekende aankoop zeker een aanrader snelle levering
Voordelen
alleen voordelen geen nadelen
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke wekker, duidelijke projectieklok
Linda Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 26-02-2016
Even gewacht vooraleer ik de review geschreven heb. De grote cijfers kan je 's nachts zonder bril lezen. De instellingen zijn eenvoudig. Goede aankoop.
5,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Beter inslapen zonder blauw licht
Ludo Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 04-02-2016
Mijn vorige wekker verlichtte bijna heel de slaapkamer met een blauwe display. Inslapen ging moeilijk.. en toen ik een artikel las over dit onderwerp was mijn besluit snel genomen.. alle blauw licht weg uit de slaapkamer! Deze Muze m188P wekker heeft een dimbaar amber/oranje schermpje en is dus ideaal. Je kan zelfs bij de laagste stand het uur perfect aflezen, en bovendien wordt het uur op het plafond geprojecteerd... dit heb ik ook leren waarderen als rugpatiŽnt: ik moet me nooit meer omdraaien om te weten hoe laat het is en hoe lang ik nog kan slapen! Geluidskwaliteit is zeer goed voor zo'n kleine radio, ontvangst is soms iets minder. Zenderkeuze is digitaal, veel gemakkelijker dan zo'n draaiwieltje... Wat ik ook belangrijk vind voor een wekkerradio: gťťn automatische bijstelling van de tijd.. als je al eens te laat gekomen bent omdat je wekker het uur van opstaan net had uitgekozen om zijn tijd bij te stellen, dan weet je dat dit voor een wekkerradio absoluut geen goed systeem is. Dus gewoon het uur instellen, en daar blijft het bij ! Kortom: de Muze M188P heeft (bijna) alles wat ik van een wekkerradio verwacht!
Voordelen
projectie tijd op plafond of muur, digitale zenderkeuze, goede geluidskwaliteit, je geraakt dus gemakkelijker in slaap, oranje (dus geen blauwe) display
Nadelen
geen temperatuuraanduiding
4,0

Kwaliteit van de weergave

Geluidskwaliteit

Ontvangst

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

prima projectie
gwiedie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-10-2015
Ik kocht deze wekker omdat ik een bril draag en 's nachts moeite heb om het uur van een klassieke wekker te lezen. Ben er super content van omdat de weergave voor mij groot genoeg is.
Voordelen
grote tijdsaanduiding op wekker zelf, grote weergave tegen muur
Nadelen
projectielampje kan je niet om z'n as draaien
Een review schrijven over de MUSE M188P

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50