€ 19,99

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Omschrijving Origineel inktpatroon ref. CH562EE#301 kleur, voor HP inkjet printer
Kleur Inktcartridge 3 kleuren
Multipack
Vanden Borre-code 8983585
Wat zeggen onze klanten over de HP 301 (3 COLOURS) CH562EE
4,5

4,5 op 5 | 99 Reviews

Gebruiksgemak

4,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goed product
Mario Man, 50-64 jaar 27-01-2019
Heel goed product zoals altijd, heel gebruiksvriendelijk
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

gemakkelijk te gebruiken
pedro Man, 35-49 jaar 26-08-2018
ik koop ze al jaren en zeer tevreden,deze zijn gemakkelijk te plaatsen en altijd goeie kwaliteit
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

aankoop HP 301(CH561EE)
marc Man, 65 jaar of ouder 04-07-2018
Zeer tevreden qua prijs en afhandeling zowel de aankoop en levering
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

goede inkt
Eddy Man, 50-64 jaar 28-06-2018
nog nooit problemen gehad dus goede inkt van hp verder niets over te zeggen
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

maak dat de aangeboden goederen functioneren
Patrick Man, 50-64 jaar 18-04-2018
beste, ik koop al geruime tijd de vervang cartridges van Van den Borre voor HP, soms aanvaardt de printer een cartridge niet, dit komt niet door mijn printer, wat wel door u beweerd wordt, meer nog, bij klacht werd ik terecht gewezen ťn slechts ťťnmalig werd de cartridge vervangen, duidelijk werd er gemaakt dat dit maar ťťn maal kon Dus ik koop nu enkel originele cartridges ťn niet meer bij VandenBorre, niets meer ten andere, maak dat uw spullen werken voor je ze verkoopt
Nadelen
1op 3 wordt niet aanvaardt
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

UITSTEKENDE CARTRIDGES
Nick Man, 50-64 jaar 24-03-2018
reeds meer dan een jaar gebruiker van deze cartridges en geven met een voldoening in afdrukkwaliteit en afbeeldingen afdruk
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Snel terug aan de slag
Vrouw, 50-64 jaar 28-09-2017
Heel vervelend als je midden in een printklus plots geconfronteerd wordt met onvoldoende printproduct. Gelukkig snel verholpen door de online bestelling en snelle ophaalmogelijkheid. Even een testpagina uitdrukken en we zijn weer vertrokken:-)
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

zeer tevreden
de cuyper Vrouw, 35-49 jaar 10-02-2017
ik ben al altijd tevreden van de kwaliteit van hp .
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

origineel primeert
09-01-2017
originele producten zijn nu ťťnmaal het beste, en......Vanden Borre is van zijn woord....ergens anders goedkoper Vanden Borre past aan..klasse
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

superaanbieding
09-08-2016
Ik kan met deze inktpatronen meer afdrukken . Er was nu een actie ; je kreeg er fotopapier bij. Super . leuke actie
Een review schrijven over de HP 301 (3 COLOURS) CH562EE

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de HP 301 (3 COLOURS) CH562EE

Andere kleuren

Beperkte stock
€ 21,99
Beperkte stock
€ 31,99
€ 16,49
Beperkte stock
€ 21,99
Beperkte stock
€ 31,99
€ 31,99