Sony Xperia Ion: topentertainment op groot scherm

De Sony Xperia Ion is een Android 4.0 smartphone die dankzij de Sony technologie en de krachtige 1,5 GHz dual-core processor zeer snelle prestaties levert. De xLOUD-audiotechnologie en 3D surround sound geven u de mogelijkheid om ten volle te genieten van een geweldige geluidskwaliteit.


Groot HD-scherm voor optimaal kijkcomfort

Het 4,6’’ (11,7 cm) multipoint-scherm van de Xperia Ion staat garant voor het nodige kijkcomfort. Deze smartphone heeft daarnaast ook een HD-resolutie van 1280 x 720 p en een Reality Bravia Display engine waardoor u kan genieten van een glashelder beeld.


12 megapixel-camera met ultrakrachtige sensoren

Dankzij de HD Exmor sensor wordt de camerafunctie van de Sony Xperia Ion in minder dan 2 seconden geactiveerd en zijn foto's altijd geslaagd, zelfs bij zwak licht. Hiervoor zorgt de 12 megapixel-camera met full HD-videofunctie.

Connectiviteit als troef

Via de DLNA-technologie en de HDMI-uitgang kan u content probleemloos delen tussen verschillende schermen. De Xperia Ion kan via NFC (Near Field Communication) ook gegevens uitwisselen met smartphones en met apparaten en diensten die compatibel zijn met NFC. Daarnaast bevat deze smartphone ook nog de voorgeïnstalleerde app “Music Unlimited”* die toegang biedt tot meer dan 15 miljoen muziekbestanden. De Xperia Ion is ook PlayStation certified voor een unieke game-ervaring op groot scherm.

*Sony Entertainment Network is niet overal beschikbaar. Meer details vindt u op de website van Sony.

Video

Nuttige links

Bekijk de Sony Xperia Ion
Bekijk alle smartphones van Sony

 
Maandag tot vrijdag van 8u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 18u
  producten vergelijken
Product vergelijking Vergelijk tot 5
  bekeken producten