Bijkomende diensten

Gratis levering

Bij aankoop van een televisie (scherm van 51 cm of 20" en meer) of een groot huishoudtoestel (koelkasten, diepvriezers, wasmachines meer dan 4 kg, droogkasten, vaatwasmachines, inbouwkookplaten- en ovens, keukenfornuizen)* kan u bij Vanden Borre gratis gebruik maken van een snelle levering- en installatiedienst. Op aanvraag wordt ook een lift ter beschikking gesteld (kosten voor rekening van de klant).

* een volledige lijst vindt u bij de verkoopsvoorwaarden

Tijdstip van levering

Onze chauffeur contacteert u op de leveringsdag zelf, vóór de levering. Raadpleeg de tijdspanne van uw levering via de status van uw bestelling vanaf 13u, de dag vóór de levering. Indien u uw toestel vandaag besteld heeft en morgen laat leveren, kan dit vanaf 21u.

Aansluiting en inwerkingstelling

In een straal van 20 km rond één van onze vestigingen stellen onze gespecialiseerde technici het toestel gratis in werking op conforme installaties. (wat bedoelt men met "conforme installatie"? Bijvoorbeeld beschikt u over een kraantje met wateraansluiting in de ruimte waar uw wasmachine of vaatwasser wordt aangesloten? Gespecialiseerde aanpassingen die de tussenkomst van een loodgieter vereisen, worden niet door Vanden Borre uitgevoerd.) Voor meer uitleg en advies staan onze verkopers voor u klaar.

Een duidelijke en precieze uitleg

Onze technici geven u bovendien een duidelijke uitleg over de werking van uw toestel.

Afstelling

Onze technische dienst stelt ook uw toestel af zodat u uw nieuwe aankoop onmiddellijk kan gebruiken.
(Voorbeeld: ze zoeken de kanalen op en programmeren uw nieuwe televisie)