€ 7,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Omschrijving Vetlosweker voor friteuses
Vanden Borre-code 8958130
Wat zeggen onze klanten over de FRITEL CLEANING SPRAY 500ML
4,3

4,3 op 5 | 25 Reviews

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,5 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

All in on cleaner
Miguel Man, 25-34 jaar 11-06-2020
Is een alles in 1 ontvetter , niet enkel voor frituurpan maar ook handig voor dampkamp en huishoudmateriaal die vettig word. wat aanbrengen op vochtige microvezeldoek en swipen en klaar. Het gebruik is elke euro waard
Voordelen
geen bijtende stoffen, handig in gebruik, snel
27-05-2020
Bij het eerste gebruik al overtuigt van het product. Doet zijn werk goed
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk in gebruik
11-10-2018
Ik heb dit product gekocht om de dampkap proper te krijgen. Werkt heel goed en snel.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een reinigingsproduct dat werkt!
Linda Vrouw, 50-64 jaar 27-11-2016
Die Cleaning Spray is supergoed. Het verwijdert goed de restjes die in het mandje kleven.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

onbekend - onbemind
Dani雔 Man, 65 jaar of ouder 26-09-2016
Een verkoper die een bijkomend product aanzegt , altijd even afwachten. Maar deze keer was de uitkomst wel verassend, een uitstekend resultaat, bedankt verkoper !. en tot de volgende keer.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

uistekende ontvetter
13-11-2015
na gebruik van verschillende ontvetters is deze zeker aan te raden , opspuiten , enkele minuutjes laten rusten en afwassen , heel makkelijk en uitstekend resultaat
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Werkt perfect!
Maria Vrouw, 25-34 jaar 23-10-2015
Dit product heeft mijn leven een stuk makkelijker gemaakt. Ik heb de neiging om dingen hard te schrobben en daardoor bovenste laag kapot te maken. Nu, met dit product weet ik zeker dat ik geduldig genoeg ben en mijn spullen lang gaan meegaan! Absolute aanrader!
Voordelen
makkelijk in gebruik!, werkt snel
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

F RITTEL CLEANING SPRAY 500ML
MYRIAM Vrouw, 35-49 jaar 07-06-2015
IK BEN ZEER TE VREDE OVER DIE FRITTEL CLEANING SPRAY 500ML
Voordelen
choon
Nadelen
geen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Beoordeling
06-05-2015
Dit product werkt goed om de frituur te poetsen. Ik zou het ook aanraden bij familie of vrienden.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Kuisprodukt
De Metsler Marc Man, 50-64 jaar 06-01-2015
Zeer gemakkelijk en zeer goed in gebruik, kuist alles wat met vet in de keuken te maken heeft goed. Als dit produkt op is koop ik terug dit produkt, goed voor de dampkap en filters te kuisen. Een produkt om aan te raden.
Voordelen
alles kuisend met vet
Nadelen
geen
Een review schrijven over de FRITEL CLEANING SPRAY 500ML

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug