HORNIT HORNIT DB140 V3 WITH GARMIN STYLE MOUNT

 

€ 37,99

Verkocht door

Specificaties

Algemene

Vanden Borre-code 7888635

Productbeschrijving

De opgewaardeerde dB140 is de luidste fietshoorn op de markt, waarmee u uw veiligheid in eigen hand houdt door mensen te laten weten dat u er bent. Het is klein, slank en stelt je in staat om afgeleide automobilisten en voetgangers te waarschuwen voor je aanwezigheid. Met verbeterde interne componenten en een gloednieuwe Garmin-stijl mount ontwikkeld in samenwerking met K-Edge, is je dB140 beter dan ooit: rotsvast op het stuur, eenvoudig te verwijderen en uitwisselbaar met andere Garmin-compatibele toestellen.

Voordelen

  • 140 decibel is het equivalent van het geluid van een straalmotor en 4 keer luider dan de dichtstbijzijnde concurrent. U kunt auto's, bussen, vrachtwagenchauffeurs en voetgangers waarschuwen voor uw aanwezigheid. Hij heeft twee geluiden - een doordringende 'weg'-modus (140dB) en een lager autoclaxongeluid (121dB) voor fietspaden. De afstandsbediening betekent dat het veilig en gemakkelijk te gebruiken is tijdens het remmen, terwijl het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is dankzij de Garmin-stijl mount, de dB140 past op alle fietsen. De dB140 is volledig weerbestendig (maar niet onderdompelbaar) en is een potentieel levensreddend accessoire wanneer u in de stad rijdt.
  • Belangrijkste punten 1. Twee Garmin Style Mounts Meegeleverd Om een perfecte pasvorm voor alle stuurmaten te garanderen worden twee mounts meegeleverd - een mount voor stuur met een diameter van 22 - 26mm met 4 verschillende maten spacers en een tweede speciaal voor stuur met een diameter van 31.8mm (racefietsen). Je kunt de reservebeugel op een andere fiets gebruiken, zodat je de dB140 gemakkelijk van de ene op de andere fiets kunt zetten.
  • 2. Indrukwekkende prestaties De dB140 heeft twee claxonstanden: 140 dB en 121 dB. Hij werkt op 2 AAA-batterijen, die bij normaal gebruik tot 12 maanden meegaan (6x 1 seconde per dag). De dB140 maakt rijden in de stad veiliger en minder stressvol: niet meer schreeuwen, niet meer uitwijken, geen noodremmen meer.

Diensten en Garantie

Standaard diensten
Levering aan huis (Marketplace)

Product verkocht en geleverd door een betrouwbare externe verkoper.

Gratis
2 jaar all-in garantie

2 jaar garantie: verplaatsing, werkuren en wisselstukken inbegrepen.

Gratis
Onze laagsteprijsgarantie

Je geniet elke dag van de laagste prijs.

Gratis
Snelle en veilige betaling

Je bestelt vlot en betaalt in alle veiligheid.

Gratis
 
Terug