€ 2,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Type Thermometer
Omschrijving Alcoholthermometer voor koelkast en diepvriezer, schaal van -35° tot +40°C, zonder kwik
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 199796
Wat zeggen onze klanten over de TEMIUM THERMOMETER
4,5

4,5 op 5 | 110 Reviews

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prachtige thermometer
Marc 21-09-2020
Goeie thermometer werkt goed ! Had nog een oude thermometer waar ik over twijfelde of die juist werkte en ze meten allebei hetzelfde!!!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede thermometer voor klein prijsje
Laura Vrouw, 25-34 jaar 07-09-2020
We hebben onlangs een diepvriezer gekocht waarbij de temperatuur niet wordt weergegeven. Daarom had ik deze thermometer erbij gekocht om toch een idee te hebben van de temperatuur. De thermometer ligt dus continu in de vriezer, doet wat het moet doen. Verder valt er niet veel meer over te zeggen :)
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Onmisbaar!
Louis Man, 50-64 jaar 14-05-2020
Onmisbaar, deze duidelijk afleesbare, Temium Thermometer. Handig om regelmatig de temperatuur van je diepvriezer te controleren!
Voordelen
compact, goed afleesbaar
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

ONJUISTE MEETING
GUIDO Man, 65 jaar of ouder 01-03-2020
De weergegeven temperatuur wijkt meer dan 5 graden af van de werkelijke
Luce Vrouw, 65 jaar of ouder 11-02-2020
De moeite om dit accessoir bij je aankoop aan te schaffen. Doordat zij ook kan hangen en een speciaal atribuut is voor vriesruimtes, is zij zeer geschikt. EN kost bijna niets !!!
Voordelen
zie review
Nadelen
geen nadelen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer praktisch en betrouwbaar
Rik Man, 50-64 jaar 31-01-2020
Deze thermometer neemt geen plaats in en is zeer betrouwbaar
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

thermometer
Lieven Man, 50-64 jaar 22-12-2019
goedkoop, handig en praktisch thermometer voor koelkast en diepvriezer.
Voordelen
heel praktisch
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Doet wat moet: temperatuur makkelijk afleesbaar
Chris Man, 35-49 jaar 20-09-2019
weinig spectaculair natuurlijk aan een thermometer, maar hij doet gewoon wel wat de bedoeling is: de temperatuur duidelijk aangeven
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

thermometer
15-09-2019
Ik ben tevreden over het gekochte product. Verhouding prijs/kwaliteit is prima!
Voordelen
de temperatuur kan duidelijk afgelezen worden., de thermometer is eenvoudig in het gebruik., deze bevat geen kwik.
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede themometer voor koelkast/diepvries
Chris Man, 65 jaar of ouder 28-07-2019
Goedkoop en duidelijk. Ideaal bij koelkasten/diepvriezers zonder temperatuuraanduiding, en anders als extra controle. Aan te bevelen.
Voordelen
kostprijs te verwaarlozen.
Een review schrijven over de TEMIUM THERMOMETER

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug