DELONGHI DLSC002 WATERFILTER

4,4

€ 11,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Productkenmerken van DELONGHI DLSC002 WATERFILTER
Omschrijving Antikalk waterfilter
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 151947
Wat zeggen onze klanten over de DELONGHI DLSC002 WATERFILTER

Klanten score

4,4

4,4 op 5 | 55 Reviews

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

uitermate lekkere koffie
Marleen Gebruers Vrouw, 50-64 jaar 03/02/17
DeLonghi DLSC002 waterfilter geeft je de zekerheid dat het water voor je koffie echt zuiver is....en zuiver water geeft heerlijke koffie. Een aanrader voor iedereen.
4,0
Goed maar toch niet helemaal
Blok V Man, 50-64 jaar 29/08/13
Beloofde kalkbestrijdingsdekking van 2 maand gaat niet op. Het gemeten waterhardheidsniveau is positie 3 en toch geeft de machine al een ontkalkingsalarm na 6 weken. Dan wordt het natuurlijk wel een dure grap. Het blijft alleszins wel een gemakkelijke methode met deze filter.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Verkeerd Begrip?
Julienne Geldof Vrouw, 50-64 jaar 13/11/14
Ik vind het een heel goed produkt maar toen ik de vorige review las, had ik de indruk dat die persoon een verkeerd beeld heeft van de waterfilter. Hij denkt dat het een vervangmiddel is om het toestel te ontkalken. Niks is minder waar, okť, het is niet goedkoop maar het helpt het water te ontharden. Je moet dus niet zo dikwijls ontkalken maar en dat staat trouwens in de handleiding, ontharden blijft noodzakelijk om het toestel te ontkalken. Kalk is moordend voor alle toestellen die met water in contact komen. Of heb ik dat verkeerd? Lang leve de delonghi koffiemachine, heel goede koffie en vooral verse koffie, geen last meer van pads of cups bij de vuilnis en..... het ruikt zo lekker, naar verse koffie, in huis! Een dure machine die op langere termijn, goed is voor je portemonnay
Voordelen
je spaart geld op termijn
Nadelen
de aankoop doet je soms twijfelen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

uitstekend product
Beatrice Vrouw, 50-64 jaar 17/08/21
zeer invoudig en gemakkelijk te plaatsen in de watertank van de Delonghi machine,de machine heeft een praktische uitleg om het te plaatsen, iets dat me niet mag verwaarlozen, voor de duurzaamheid van machine!!
Voordelen
praktische
Nadelen
geen
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Rita Vrouw, 50-64 jaar 31/03/17
Om slechts door 2 personen te gebruiken, vinden we dat de filter te snel vervangen moet ! (een veel te korte periode)
Nadelen
zie review
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

De geknipte filter
Kathy Vrouw, 50-64 jaar 02/05/21
De machine geeft aan wanneer er een nieuwe filter moet gestoken worden. Het is dan ook aangeraden om de filters van Delonghi te gebruiken. Zeer gemakkelijk in het toestel te zetten en het toestel opnieuw in te stellen.
Voordelen
gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk te installeren, machine geeft teken voor vervanging filter
Nadelen
geen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Doet wat je er van verwacht
Peter Man, 50-64 jaar 16/07/19
Het doet wat het moet doen, en gaat 2 maanden mee, het goedkoper dan bij de concurrentie, en je kunt het online laten klaarzetten en nadien gaan afhalen in de winkel
Voordelen
clicl en collect
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede aankoop
Alex Man, 50-64 jaar 05/02/16
Het is een standaardxaccesoire bij de espressomachine. Geeft een goed gevoel ten opzichte van de waterkwaliteit en dus ook ten opzichte van het tasje koffie. De prijzen lopen erg uiteen. Zeker aan te raden om bij Vandenborre te kopen, ook door de vlotte levering via B-post. Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in gebruik! Chapeau.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Onmisbaar
Nathalie Vrouw, 35-49 jaar 15/07/18
Onmisbaar om een lekkere koffie te kunnen zetten met dit apparaat. De ontkalkprocedure moet wel herhaald worden.
4,0
goed product
09/12/13
Doet wat het moet, jammer dat het vrij duur is (vervanging om de 2 maanden)
Nadelen
prijzig
Een review schrijven over de DELONGHI DLSC002 WATERFILTER

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug