€ 9,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Soort toebehoren Stylus / Pen
Omschrijving Zilverkleurige stylus voor iPad en tablets met capacitieve touchscreens
Vanden Borre-code 8562180
Wat zeggen onze klanten over de TEMIUM STYLUS SILVER
4,1

4,1 op 5 | 31 Reviews

Gebruiksgemak

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een topper van formaat
Erik Vercammen Man, 50-64 jaar 21-08-2016
Lange uithouding batterij Super gebruiksvriendelijk Ligt heel goed in de hand Prachtig beeld,zuiver en scherp Mijn volgende aankoop zal een iPhone en Mac worden. En natuurlijk was de service bij Van Den Borre prima!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Werkt Goed
Kuno Man, 18-24 jaar 27-07-2016
De tablet pen werkt heel goed je kan hem ook aan iets hangen voor degene die het kwijt doen. Goede kwaliteit!
Voordelen
je kan hem aan iets hangen, is compact
Nadelen
is klein want je kan hem snel kwijt doen
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig h
Geert Man, 50-64 jaar 22-02-2016
Handig om mee te werken zodat er geen vingers op het scherm staan. Ook de kleinere vakjes zijn makkelijk aan te vinken; ook al heb je dikkere vinger. Je mag hem wel niet vergeten mee te nemen voor gebruik.
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

1 week en kapot
Gwen Kuylen Man, 35-49 jaar 27-05-2015
Na 1 week gebruik brak het topje af en dus goed voor de vuilbak.... helemaal niet stevig en dus niet aan te raden!
Nadelen
te duur, snel stuk
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

gebruiksvriendelijk
30-03-2015
heel gebruiksvriendelijk, snel, mooi beeld, een aanrader
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

04-03-2015
Het is gewoon een pen omdat mijn vingers te dik zijn voor de te kleine toetsen van mijn i-phone.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima tabletpen
Patrick Man, 50-64 jaar 09-10-2014
Ik had reeds goede ervaringen met deze pen met mijn eerste tablet. Bij aankoop van een nieuwe tablet heb ik niet getwijfeld om dezelfde pen terug aan te kopen. De pen doet perfect wat je er van verwacht voor een zachte prijs. Nooit nog vette schermen.
Voordelen
gebruiksgemak
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

zeer goed en degelijk producht
michiels florent Man, 65 jaar of ouder 02-09-2014
Ik ben een zeer te vrede klant. We hebben al onze. zowel huishoudelijk als meerdere media toestellen bij V D Borre aangekocht en ben echt content met de servies en de vriendelijkheid waar mee deze mensen met de klienten bedienen. MIchiels Florent.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

simpel en goed
Man, 35-49 jaar 13-07-2014
meer moet het niet zijn, geen toeters en bellen, simpel en goed
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Temium Stylus
Marino Man, 50-64 jaar 12-07-2014
Ik kan zeker een Temium Stylus pen aanbevelen wanneer je een tablet aankoopt werk heel gemakkelijk je kan beter je apps er mee bedienen dan je vinger evenals je tablet scherm blijf er proper van.
Een review schrijven over de TEMIUM STYLUS SILVER

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50