BOSE QUIETCOMFORT QC35 II SILVER

Draadloze hoofdtelefoon, 3 niveaus Acoustic Noise Cancelling, Alcantara-hoofdband, 20 u autonomie

4,6

€ 249,00 Of - Simulatie

Karakteristieken

  • Type: Over-ear hoofdtelefoon

  • Draadloze verbinding: Bluetooth en NFC

  • Max. draadloos bereik: 10 m

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de BOSE QUIETCOMFORT QC35 II SILVER

Bose Quiet Comfort II †

Met de Bose Quiet Comfort II-hoofdtelefoon geniet je 100 % van je favoriete liedjes. Niets zit in de weg: geen ruis, geen kabels, alleen je muziek.†

Een druk is genoeg †

Ga helemaal op in je muziek door een druk op de knop. De Acoustic Noise Cancelling-technologie meet, vergelijkt en reageert op je omgevingslawaai voor een weergaloze stilte. Kies tussen 3 niveaus van noise cancelling volgens je omgeving.†

Duurzaam ontwerp†

De Bose Quiet Comfort 35 II is gemaakt van stootvaste en roestvrije materialen. En met zijn Alcantara-hoofdband en zijn zachte oorkussens luister je op een comfortabele manier naar jouw muziek.†

Tot 20 u autonomie

De Bose Quiet Comfort 35 II-hoofdtelefoon biedt tot 20 u luisterplezier. Is je accu leeg? Na 15 minuten opladen kan je weer 2,5 uur door. Handig!†

Vol en helder geluid†

Krijg overal dezelfde, consistente kwaliteit ongeacht het volume dankzij de drivers volumeafhankelijke EQ.

Productkenmerken van BOSE QUIETCOMFORT QC35 II SILVER
Type Over-ear hoofdtelefoon
Frequentiebereik Niet meegedeeld
Draadloze verbinding Bluetooth en NFC
Max. draadloos bereik 10 m
Active Noise Cancelling
Ingebouwde microfoon
Bedieningsknoppen
Plooibaar
Max. autonomie 20 u.
Oplaadbaar
Stof-/waterbestendig
Verwisselbare kabel
Gebruik Alledaags gebruik
Kleur Zilver
Vanden Borre-code 8466246

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de BOSE QUIETCOMFORT QC35 II SILVER

Klanten score

4,6

4,6 op 5 | 130 Reviews

Comfort

4,8 op 5

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Bose
Pierre Man, 50-64 jaar 26/11/18
Deze vault nog beter mee Dan gedacht. His is de favoriet van iedereen. Met muziek zit je in je Eugene gelid so bubbel. Zone er muziek worden de scherpe achtergrond geluiden er uit gehaald zodat je op een rustige manier In een geluid omgeving kan vertoeven. Top kwaliteit
Voordelen
alles
Nadelen
niets
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Enjoy
Svea 05/10/19
Super product. Prachtig geluid en super comfortabel. Geen nadelen
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend qua geluidskwaliteit gebruikersgemak mi
Yannick Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 07/06/20
Over de geluidskwaliteit kan ik alleen meer zeer positieve dingen zeggen. Prachtige bassen en zuiver geluid, precies alsof je in een discotheek staat! Door de noisecancelling lijkt het precies ook alsof je alleen op de wereld bent, top! Echter, een groot nadeel vind ik de bleutoothverbinding. Deze hapert heel vaak en valt regelmatig weg al reeds vanaf 2-3m afstand van het apparaat... Ik heb deze hoofdtelefoon speciaal aangeschaft voor tijdens de fitness en de storingen bij iedere beweging zijn dan ook zeer vervelend! Ik heb hoofdtelefoons gehad met een aankoopprijs van 10 euro die een veel betere bleutoothverbinding hadden dan dit model... Onbegrijpelijk als je het mij vraagt! En er is niets zo storends als haperende muziek...
Voordelen
geluidskwaliteit / noisecancelling
Nadelen
bleutoothverbinding!!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Op mijn eilandje...
Nancy Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 14/03/20
Met deze hoofdtelefoon kan ik mij perfect afsluiten van een luide omgeving. Op mijn werk zitten we met meerdere mensen in een klein lokaal. Ook hier bevindt ik mij door het opzetten van deze prachtige hoofdtelefoon op een eiland. Muziek op en lekker doorwerken. Met de app van Bose kan je er voor zorgen dat je kunt wisselen tussen meerdere ruisonderdrukkingsniveaus. Hij herkent uw telefoon zonder probleem. Neem je toch op met uw smartphone kan je uw hoofdtelefoon gewoon aanzetten en enkele secondes later kan je doorgaan met de hoofdtelefoon op en uw handen vrij om opzoekingen te doen. Zeer tevreden van deze hoofdtelefoon! Op een onbewoond eiland loop je niemand voor de neus...
Voordelen
draadloos, hoes bijgeleverd om in te bewaren
5,0

Comfort

prachtig geluid , volledig geluidloos van omgeving
Erna 04/07/19
sluit elk geluid uit van de omgeving !!!! Perfect om tot rust te komen in een rumoerige omgeving. Je hoort enkel het geluid dat uit de headphone komt. Aanrader !!! Zijn prijs waard.
2,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

storing
francky 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 29/03/20
Hoofdtelefoon werkt uitstekend met kabel.Met bluetooth geeft hij storingen.Kan aan wifi en/of draadloze telefoon liggen.Met kabel ben ik hťťťl tevreden
Voordelen
luisteren met kabel
Nadelen
storingen zonder kabel
4,0

Comfort

Nice
Thibii1 05/09/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er tevreden mee alleen de verbinding valt zeer snel weg.
2,0

Comfort

hapering bluetooth (Iphone SE)
Rootless3 06/02/18
Zeer comfortabel, geluid is dik okť. Echter regelmatig kleine storingen tijdens het afspelen van muziek via bluetooth (iPhone SE - iTunes). Spijtig voor zo'n duur product... Daarnaast soms problemen bij het overschakelen naar een ander apparaat waardoor het volume erg stil is. Enkel op te lossen na enkele keren aan- en uitschakelen van het apparaat.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super Toestel
Tom Man, 35-49 jaar 18/12/18
Misschien een beetje duur maar super om rustig te werken op kantoor
Voordelen
werkt echt goed, heel comfortabel
Nadelen
prijs
5,0

Comfort

Life saver
Writer_in_Residence 26/02/20
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onmisbaar om me te kunnen concentreren op het werk. Noise cancelling in combinatie met de juiste muziek zorgt voor een perfecte flow om ongestoord te werken ondanks telefoon- en andere gesprekken, luidruchtige collega's, klappende deuren en ander auditief ongemak. Verhoogt aanzienlijk mijn productiviteit en gemoedsrust. PS: Ben onlangs overgeschakeld van de QC 15 naar de draadloze QC 35. NÚg comfortabeler, en vooral: oplaadbaar. Scheelt een paar kilo wegwerpbatterijen.
Een review schrijven over de BOSE QUIETCOMFORT QC35 II SILVER

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug