Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

PROLINE FS20

Snijmachine, 150 Watt

3,7

€ 49,00
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 10,00

3 jaar omruiling bij panne

īHandig in gebruikī
  • Basis uit gegoten aluminium

  • Handige zuignappen

  • Mes met een diameter van 19 cm

  • Niet elektrisch regelbaar

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de PROLINE FS20

Proline FS20

Ga te werk als een pro met de Proline FS20-snijmachine! Vleeswaren, brood, fruit ... Dit toestel heeft een basis uit gegoten aluminium, een vermogen van 150 Watt, een multifunctioneel inox-mes en een diameter van 19 cm. †

Regelbare snijdikte

Je kan de snijdikte aanpassen (tpt 13 mm) naargelang het type ingrediŽnt dat je wenst te snijden.†

Veilig

Je gebruikt de Proline FS20-snijmachine altijd op een veilige manier dankzij de zuignappen onderaan het toestel.

Productkenmerken van PROLINE FS20
Vermogen 150 W
Max. snijdikte 13 mm
Uitvoering Inox
Elektronisch regelbaar
Diameter mes 19 cm
Bijzonderheden Basis uit gegoten aluminium, zuignappen
Vanden Borre-code 8664404

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de PROLINE FS20

Klanten score

3,7

3,7 op 5 | 71 Reviews

Gemakkelijk te onderhouden

4,1 op 5

Gebruiksgemak

4,0 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

3,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,8 op 5

3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

niet zo tevreden
karin Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 16-03-2021
Bij het snijden van brood blijft de snede hangen aan de scherpe kant naast het mes.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product
Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22-11-2020
Ik vind dit een super product, makkelijk te onderhouden en makkelijk in gebruik. Zeker aan te raden!
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Het apparaat werkt zoals verwacht
Jan Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 19-11-2020
Het apparaat werkt zoals verwacht En dit voor een correcte scherpe prijs !
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Broodsnijmachine.
15-11-2020
Vergt aanpassing bij het kiezen van het soort brood ,bij langwerpig geen enkel probleem ,maar bij rond kan het zijn dat de afstand te klein is van drager tot aan het mes.
2,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Gammel toestel
Christophe 04-06-2020
snijdt niet echt makkelijk, voelt niet degelijk aan
2,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

snijmachine Proline FS20
12-05-2020
Deze machine kan ik niet aanraden, ik zou deze niet meer kopen. De constructie lijkt mij niet gekozen voor lang gebruik. De dikte instelling veranderd bij het snijden. De broodsnede blijft hangen tussen het mes en de geleiding. Ik zou eerder een wat duurdere machine aanraden van een andere constructeur.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Dit toestel doet echt wat het moet
Katrien Vrouw, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 07-05-2020
Ik heb het toestel sedert een paar weken dagelijks in gebruik. Ik had al ervaring met huishoudelijk gebruik van snijmachines. Mijn algemene beoordeling ? doet wat het moet? is eerlijk, doch enkele - niet onbelangrijke puntjes - geef ik wel mee. Veiligheid tijdens het gebruik: - schakelaar zit onderaan op de voorkant, ietwat verdoken. Het mes blijft draaien terwijl je het toestel helemaal loslaat. Er is dus een extra handeling nodig om te stoppen, Ik gebruikte vroeger snijmachines (van dezelfde categorie en prijs), en de contactknop zat bovenaan, moest continu ingedrukt worden om het mes te activeren. Dit beveiligde het toestel zodra je de knop losliet ... - hulpstukje om brood op zijn plaats te houden is volgens mij enkel doeltreffend bij het snijden van het laatste sneetje brood. Alleen DAN doet het hulpstukje wat moet! Het plastieken houdertje staat onhandig en niet stabiel genoeg op de wagen wanneer de snijtafel bedekt is met een brood. - zuignappen onderaan kunnen alleen helpen wanneer het werkvlak volledig effen is. Zoniet schuift de machine tijdens het snijden ... TIP: siliconen bakmatje onder de snijmachine op het werkvlak leggen. - Tijdens het snijden zit er een beetje speling op de wagen of snijtafel. Andere klanten hebben dit ook opgemerkt, doch ik ervaar dit niet als echt hinderlijk. Het is volgens mij eigen aan het type ?kleine huishoudelijke? apparaten. Een snijmachine bij de slager is daarentegen superstabiel en kost zeer veel geld. Die vergelijking gaat dus niet op. Al bij al ben ik heel tevreden , ik ben ook blij dat ik in deze corona tijd niet mijn huis uit moet om naar de bakker te gaan ... en bovendien verdien ik een dikke duim voor het lekkerste brood dat mijn familie nu op tafel krijgt.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Chris Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 29-04-2020
Werkt prima, is mijn 2e snijmachine, veel steviger dan de vorige! Gelukkig zonder plastic nu. Goed mes en gemakkelijk regelbaar!
Nadelen
geen nadeel!
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

prijs / kwaliteit - voldoende !
28-01-2020
Voor wat ik er van verwacht doet het wat het moet doen tegen een zeer voordelige prijs. Het is niet het mooiste toestel maar het doet zijn werk. Wij gebruiken het om zelfgebakken brood mee te snijden.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

gemakkelijk in gebruik
Tessa 23-10-2019
de snijmachine is gemakkelijk in gebruik. Voldoet zeker aan onze eisen
Voordelen
goed snijmes, nopjes onderaan - antislip, manueel verstelbaar
Nadelen
geen opvangbakje voor de kruimels bij snijden
Een review schrijven over de PROLINE FS20

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug