CANON INKTCARTRIDGE CLI-526 CYAN

4,5

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 15,99

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Specificaties van CANON CLI-526 CYAN
Omschrijving Origineel inktpatroon CLI 526 cyaan x1 voor CANON inkjet printer.
Kleur Cyaan
Multipack
Vanden Borre-code 8979294
Wat zeggen onze klanten over de CANON CLI-526 CYAN

Klanten score

4,5

4,5 op 5 | 39 Reviews

Design

5,0 op 5

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0
zeer goed product
Depoorter Angelo Man, 25-34 jaar 31/03/13
uitstekend voor zwarte afbeeldingen en achtergronden, ik ben er echt tevreden over en je krijgt waar voor je geld, canon is een goed merk!
5,0
UITSTEKEND
dederen george Man, 65 jaar of ouder 04/04/13
Zelfs bij grote drukte, drukt hij zoals het moet. Meer moet dat niet zijn.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend resultaat in combinatie met een canon pixma printer. Snelle levering en in onberispelijke staat.
4,0
05/09/13
Zeer tevreden van de inktkwaliteit. Ook van de 4 andere kleuren.Door de splitsing met grijs, heb je er minder van nodig.
5,0
Inkt van Canon behoud voor je apparatuur
arieferrari 19/04/21
Het is garantie voor je printer dat hij het altijd doet
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goed product
Joost 08/01/16
Ik kocht dit product om mijn printer te voorzien van nieuwe inkt. De inkt in dit pack drukt zeer goed. Mijn papieren zien er ťcht goed uit. Ook bij het afdrukken van het cyaan, magenta en geel sta ik te popelen om het resultaat te zien. Top!
Voordelen
drukt zeer goed zwart af, drukt zeer goed cyaan af, drukt zeer goed geel af, drukt zeer goed magenta af
Nadelen
na enige tijd is de inkt op
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

cassettes canon
Man, 65 jaar of ouder 28/10/16
neen beoordeling corect kort en goed:cassettes canon kleurvast en uitstekend afdruk
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Kristel Vrouw, 35-49 jaar 05/01/15
Goede prijs/kwaliteitsverhouding; zeer gemakkelijk in gebruik.
5,0
Inkt van Cannon behoud voor je apparatuur
arieferrari 18/01/21
Mensen met Canon printers zouden deze inkt altijd moeten kopen want dan heb je nooit problemen en heel mooie afdrukken
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend diepzwart resultaat, zeker in combinatie met een canon pixma printer. Deze inkt is niet goedkoop, maar kent hier de beste prijs. Snelle levering en in onberispelijke staat.
Een review schrijven over de CANON CLI-526 CYAN

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de CANON CLI-526 CYAN

Andere kleuren

 
Terug