CANON INKTCARTRIDGE CLI-526 MAGENTA

4,5

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 15,99

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Specificaties van CANON CLI-526 MAGENTA
Omschrijving Origineel inktpatroon CLI 526 magenta x1 voor CANON inkjet printer.
Kleur Magenta
Multipack
Vanden Borre-code 8979324
Wat zeggen onze klanten over de CANON CLI-526 MAGENTA

Klanten score

4,5

4,5 op 5 | 39 Reviews

Design

5,0 op 5

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

eddy Man, 50-64 jaar 21/10/16
goed en minder duur, dus zeer goed voor particulier
5,0

Gebruiksgemak

uitstekend produkt
Van der Linden anne Vrouw, 50-64 jaar 18/01/16
ik heb altijd graag gewerkt met canon en zal dat hoogst waarschijnlijk in de toekomst ook doen , prijs kwaliteit is redelijk goed goedkoper mag natuurlijk wel vandaar dat ik meestal een triopakket koop
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

04/02/16
Makkelijk te gebruiken en prijs kwaliteit zeker in orde.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend diepzwart resultaat, zeker in combinatie met een canon pixma printer. Snelle levering en in onberispelijke staat.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Jos 3800, Man, 65 jaar of ouder 13/01/19
Originele onderdelen geven het beste resultaat ! Ben uiterst tevreden van de service.
Voordelen
o.k.
5,0
zeer goed product
Depoorter Angelo Man, 25-34 jaar 31/03/13
uitstekend voor zwarte afbeeldingen en achtergronden, ik ben er echt tevreden over en je krijgt waar voor je geld, canon is een goed merk!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Kristel Vrouw, 35-49 jaar 05/01/15
Goede prijs/kwaliteitsverhouding; zeer gemakkelijk in gebruik.
5,0
Inkt van Cannon behoud voor je apparatuur
arieferrari 18/01/21
Mensen met Canon printers zouden deze inkt altijd moeten kopen want dan heb je nooit problemen en heel mooie afdrukken
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend diepzwart resultaat, zeker in combinatie met een canon pixma printer. Deze inkt is niet goedkoop, maar kent hier de beste prijs. Snelle levering en in onberispelijke staat.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

cassettes canon
Man, 65 jaar of ouder 28/10/16
neen beoordeling corect kort en goed:cassettes canon kleurvast en uitstekend afdruk
Een review schrijven over de CANON CLI-526 MAGENTA

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de CANON CLI-526 MAGENTA

Andere kleuren

 
Terug