CANON INKTCARTRIDGE PG525 BLACK TWINPACK

4,5

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 32,99

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Specificaties van CANON PG525 BLACK TWINPACK
Omschrijving Pak van inktpatronenTwinpack 525 zwart
Kleur Zwart
Multipack
Vanden Borre-code 8922861
Wat zeggen onze klanten over de CANON PG525 BLACK TWINPACK

Klanten score

4,5

4,5 op 5 | 39 Reviews

Design

5,0 op 5

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0
UITSTEKEND
dederen george Man, 65 jaar of ouder 04/04/13
Zelfs bij grote drukte, drukt hij zoals het moet. Meer moet dat niet zijn.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend resultaat in combinatie met een canon pixma printer. Snelle levering en in onberispelijke staat.
4,0
05/09/13
Zeer tevreden van de inktkwaliteit. Ook van de 4 andere kleuren.Door de splitsing met grijs, heb je er minder van nodig.
5,0
zeer goed product
Depoorter Angelo Man, 25-34 jaar 31/03/13
uitstekend voor zwarte afbeeldingen en achtergronden, ik ben er echt tevreden over en je krijgt waar voor je geld, canon is een goed merk!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

eddy Man, 50-64 jaar 21/10/16
goed en minder duur, dus zeer goed voor particulier
5,0

Gebruiksgemak

uitstekend produkt
Van der Linden anne Vrouw, 50-64 jaar 18/01/16
ik heb altijd graag gewerkt met canon en zal dat hoogst waarschijnlijk in de toekomst ook doen , prijs kwaliteit is redelijk goed goedkoper mag natuurlijk wel vandaar dat ik meestal een triopakket koop
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

04/02/16
Makkelijk te gebruiken en prijs kwaliteit zeker in orde.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

canoninkt
Wim Man, 35-49 jaar 27/07/15
Uitstekend diepzwart resultaat, zeker in combinatie met een canon pixma printer. Snelle levering en in onberispelijke staat.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

cassettes canon
Man, 65 jaar of ouder 28/10/16
neen beoordeling corect kort en goed:cassettes canon kleurvast en uitstekend afdruk
5,0
Inkt van Canon behoud voor je apparatuur
arieferrari 19/04/21
Het is garantie voor je printer dat hij het altijd doet
Een review schrijven over de CANON PG525 BLACK TWINPACK

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de CANON PG525 BLACK TWINPACK

Andere kleuren

 
Terug