De DELONGHI PAC N90 ECO SILENT is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle climatisators / airco's
Bekijk alle climatisators / airco's

Ontdek al onze climatisators / airco's en kies uw mobiele airco uit 21 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

Effici雗t en stil!

  • Met de Delonghi Pinguino PAC N90 hebt u een effici雗t en energiezuinig toestel in huis. Deze PAC燦90爃eeft energieklasse A.
  • De PAC N90 heeft een innovatie Italiaans design. Het toestel koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. Dit alles doet hij bovendien zeer stil. dankzij zijn nachtmodus
  • De Delonghi PAC N90 is makkelijk te gebruiken dankzij het led-display.

Technische specificaties over de DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

Max. kameroppervlakte 28 m
Max. koelvermogen 9800 BTU/u
Geluidsniveau 48-63 dB
Aantal snelheden 3
Max. ruimte 85 m
Afvoer warmte Via afvoerbuis
Energieklasse A
Verwarmingsfunctie
Ontvochtigingsfunctie 34 l/24u
Elektrische bediening
Programmeerbaar
Koelgas R290
Afstandsbediening
Type climatisor Mobiel mono blok
Kleur Wit
Afmetingen (hxbxd) 75 x 44.9 x 39.5 cm
Gewicht 30.0 Kg
Vanden Borre-code 8992894

Reviews voor het product DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

4,0

4,0 op 5 | 4 Reviews

Stil

2,8 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,5 op 5

Gebruiksgemak

3,8 op 5

Gemakkelijk te installeren

4,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

4,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

KOUDE LUCHT
Rudi Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 01-01-2020
Gegroet, ik zou je wel willen vragen om zo'n toestel te willen aansluiten. Het probleem is dat ik gehandicapt ben en daarom. Voor de rest heb ik geen enkele klacht over jullie bedrijf. De uitleg en ? vind ik zeer goed. Nu maar wachten op een goeie zomer ?!!? Het toestel staat klaar, maar nu moet het alleen nog maar in orde gebracht worden. PRETTIGE FEESTEN !!!
3,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

26-06-2014
Het toestel koelt heel goed. Minpunten zijn dat het toch veel lawaai maakt en dat de buis die de warmte naar buiten moet afvoeren vrij kort is. Met ons raam in kiepstand lukt het niet. Het moet open blijven.
5,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

Geslaagde missie: PAC N90
Bob De Roost Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 01-09-2013
Na 25 jaar trouwe dienst en het ter ziele gaan van onze vorige DeLonghi koeling (de recente hittegolf kon het apparaat niet meer aan, slapen leek wel in het Masai Mara wildpark, zonder de wilde dieren evenwel.) hebben we de stap gewaagd om een nieuwe, moderne verrijdbare airco aan te schaffen. Er was enige verwarring wat betreft de aansluiting van het toestel (onnodig trouwens...), stekker in stopcontact, warmelucht-afvoer aansluiten en O.K., hoe eenvoudig kan het zijn ? Wat een luxe en vooral, wat een comfort !!! Vanaf nu kan er altijd een Inuit aan onze deur kloppen, die zal zich (enige overdrijving in achtgenomen !) geweldig thuis voelen in ons h殚rlijke koude slaapkamer. Topproduct en topprestatie !! Z殚r tevreden !!
4,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

Een heel goede mobiele airco
Filip Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 18-08-2012
Deze unit was iets duurder dan de andere aanwezige merken op het moment van aankoop, maar op advies van de verkoper dat dit merk technisch beter en robuster zou zijn, werd er toch geopteerd voor deze DELONGHI. Prijs/kwaliteit kan ik dus verder niet meer vertellen, te meer ook om dat dit onze eerste aankoop van een airco is. Installeren gaat heel eenvoudig en de meegeleverde handleiding is duidelijk. Zelf opteerden wij om de airco semi-vast aan te sluiten met een doorvoer door de wand, waar eveneens een aansluitstuk voor is meegeleverd. Het rooster voor de buitenzijde en een stuk buis voor de muurdoorvoer is evenwel niet inbegrepen maar dat kan je vinden in doe-het-zelf zaken. Het was wel even zoeken want de benodigde buisdiameter waarop het meegelevere aansluitstuk dient te passen, bleek geen gebruikelijke maat te zijn. TIP: metalen kachelpijp bleek wel in de benodigde maat verkrijgbaar te zijn. Nadat je het toestel op zijn plaats hebt gezet en de luchtafvoer hebt aangesloten, de stekker in het stopcontact steken, op de onknop drukken en de gewenste temperatuur instellen. Veel gebruiksvriendelijker kan haast niet. Enige minpunt is dat volgens de handleiding je niet alleen de ingestelde temperatuur op de digitale display kunt aflezen, maar ook de actuele kamertemperatuur zou moeten afleesbaar zijn, maar dat hebben we niet kunnen uitvissen hoe dit in te stellen. Koelen doet de unit zeer goed. Ik doe veel grafisch werk op de computer en in mijn bureel staan kwasi permanent 3 zware PC's en bijhorende grote schermen aan en die genereren samen een hele boel warmte. Hierdoor kon de temperatuur er soms oplopen tot 30癈 en meer, want ik kan er geen raam openzetten of zo. Mijn bureel is 25 m2 / 65 m3 groot en met de hulp van deze airco blijft de temperatuur er nu perfect op 22癈, zelfs met de huidige buitentemperaturen van meer dan 30癈. Voor gebruik in een slaapkamer zou ik dit toestel echter zeker niet aanbevelen want als de compressor aanslaat maakt dit toch redelijk veel lawaai, vergelijkbaar met een krachtige ventilator in hoogste snelheid.