Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

ORAL-B ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL IO - 8S WHITE

Elektrische tandenborstel, ronde borstelkop, interactief, druksensor, iO-technologie, 6 standen

4,6

€ 229,00 Of - Simulatie
€ 339,00
Cashback
Nettoprijs € 229,00
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 10,00

3 jaar omruiling bij panne

Specificaties

  • Type: Elektrische tandenborstel

  • Type borsteltje: Rond (iO)

  • Systeem: Oscillaties/Rotaties + microtrillingen

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de ORAL-B IO - 8S WHITE
ORAL-B IO8S

Beleef een unieke poetservaring met de IO8S elektrische tandenborstel van Oral B. Dankzij zijn magnetische iO-technologie voelen jouw tanden poetsbeurt na poetsbeurt, perfect schoon aan.†

6 standen †

Personaliseer je poetsbeurt door ťťn van de 6 poetsstanden te kiezen. Je hebt keuze uit: Dagelijkse reiniging, gevoelige tanden, tandvleesverzorging, intense reiniging, whitening en extra-gevoelig.†

Slimme borstel †

De Oral-B IO8S herkent je poetsstijl en begeleidt je de volle twee minuten voor een optimaal resultaat. Ook kleurt de poetsdruksensor rood wanneer je te hard op je borstel drukt.†

Een tandenborstel die tegen je praat†

De tandenborstel begroet je wanneer je hem opstart en stuurt je herinneringen wanneer je de borstel moet vervangen.

Ben je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overgeschakeld? Goed bezig! Maar als je nu eens je elektrische tandenborstel vervangt door een iO-model? Dan krijg je werkelijk een buitengewone en indrukwekkende poetservaring. ​Benieuwd naar de pluspunten van de iO Series-tandenborstels van Oral-B?
Lees meer

Specificaties van ORAL-B IO - 8S WHITE
Type Elektrische tandenborstel
Type borsteltje Rond (iO)
Systeem Oscillaties/Rotaties + microtrillingen
Aantal pulsaties/minuut Niet van toepassing
Aantal oscillaties of rotaties/minuut Niet van toepassing
Aantal opzetborstels of -stukjes 1
Bijgeleverde acc. Reisetui
Aantal programma's 6: Standaard, tandvlees, gevoelig, extra-gevoelig, polijsten, pro
Max. autonomie Niet van toepassing
Timer
Poetsdruksensor
Bluetooth
Kindertandenborstel
Voeding Herlaadbare batterij
Oplaadindicatie
Bijzonderheden 3 uur laden = 2 weken poetsen
Kleur Wit
Vanden Borre-code 8194289

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de ORAL-B IO - 8S WHITE

Klanten score

4,6

4,6 op 5 | 38 Reviews

Prestatie

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Hele fijne tandenborstel
Miejannie Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 12/09/20
De tandenborstel is een stevige elektrische tandenborstel. Toen ik hem net in gebruik had moest ik even wennen, omdat het mondstuk net wat groter is dan mijn vorige elektrische tandenborstel van dit merk. Nadat ik de tandenborstel nu een aantal weken heb kunnen testen ben ik hier aan gewend en zeer tevreden over het resultaat. De tandenborstel is eenvoudig in het bedienen, en geeft een goed en schoon gevoel. Ik kan kiezen uit verschillende standen. De batterij duur is goed, hij gaat echt lang mee. Via de app kun je bijhouden hoe je je tanden poetst, badges verdienen enzovoort. Ik gebruik dat zelf niet zoveel. Maar als je het leuk vindt om die informatie te meten is het een leuke gadget.
Voordelen
stevige tandenborstel, schoon resultaat
Nadelen
ander oplaadsysteem als voorgangers, andere borsteltjes die niet op voorgangers passen
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

ORAL-B IO - 8S BLACK
lieve Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 09/04/21
Ik ben super tevreden , maakt aanzienlijk minder lawaai dan mijn vorige . Poetst ook veel beter en mijn tanden zien echt witter echt een aanrader
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi apparaat
stacey 25/08/20
Ik gebruik deze tandenborstel nu enkele weken. Maar wat is het een fijn ding. Tijdens het testen viel mij op dat deze een stuk minder geluid maakt. De opzetborstels zijn dan ook anders dan ik gewend ben. Een display zit erop en deze geeft aan hoelang je nog moet poetsen. Na het poetsen verschijnt een smiley of het goed genoeg was. Door middel van kleuren geeft de tandenborstel aan of je te hard of te zacht poetst of gewoon perfect. En door trillingen geeft de tandenborstel aan wanneer je van kant moet wisselen na een halve minuut. De app is leuk erbij maar niks voor mij. De tandenborstel laadt snel op. Klikt magnetisch op de oplader. Er zitten verschillende mogelijkheden op zoals tongreiniging, tandvleesreiniging.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat een fijne tandenborstel!
Joost Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 25/08/20
Wat een fijne tandenborstel! Het poetst heel fijn en precies. Je wordt uitstekend bijgestuurd en naast dat het design prachtig is, gaat de batterij ook nog eens lang mee, maar is vooral erg snel weer opgeladen. Ik ben erg blij dat ik dit apparaat heb mogen testen. Zeker in combinatie met de app geeft deze tandenborstel echt iets extra?s ten opzichte van de eerdere gebruikte borstels.
Voordelen
design, batterij, gebruik app
Nadelen
misschien de prijs?
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Complete elektrische tandenborstel
MarijnZzee Man 19/08/20
Wat een fijne tandenborstel, coacht je heel goed. Drukindicatie is ook fijn zodat je weet wanneer je precies de goeie druk uitoefent. Tijdens het testen merkte ik dat de batterij heel lang mee gaat, hij geeft constant aan hoeveel procent de batterij nog heeft. Daartegenover is de oplaadtijd ook goed. Hij gaat daarna heel lang mee. Zoals aangegeven het coachen gaat ideaal, zeker met het gebruik van de app!
Voordelen
batterijduur, design, app
Nadelen
prijs
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Hele fijne tandenborstel
Nanne Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 19/08/20
Wat een mooie tandenborstel, inmiddels heb ik de††Oral-B 8S White elektrische tandenborstel ongeveer een maand††mogen testen. Hiervoor gebruikte ik altijd een tanden borstel van een ander merk. Voor mijn gevoel maakt deze veel beter schoon want mijn tanden voelen glad na het toetsen. Het is een hele zachte borstel, en ik heb geen last (meer) van mij gevoelige tandvlees.††Ik heb de tanden borstel nog niet 1 keer hoeven opladen. Leuk detail is dat hij behoud hoelang je poetst. Voor mij geen andere tandenborstel meer. †
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Aangename poetservaring
Joke Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24/08/20
Deze elektrische tandenborstel zorgt voor een aangename poetservaring. Ik heb dit product nu drie weken getest. De tandenborstel heeft een interactive color display voor realtime gepersonaliseerde coaching. Het is mogelijk om met de Oral-B app te verbinden. De tandenborstel geeft de optimale reinigingsdruk aan en waarschuwt bij teveel druk. Met de magnetische oplader is de tandenborstel in 3 uur snel opgeladen en gaat daarna weer lang mee. In de doos zit naast de oplaadbare tandenborstel; een opzetborstel, een premium reisetui, een opzetborstelhouder en een magnetische ?klik?-oplader.
Voordelen
gepersonaliseerde coaching
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Superfijne tandenborstel!
Annely Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 27/08/20
Ik heb deze elektrische tandenborstel met een mooie strakke vormgeving nu enkele weken in gebruik en hij bevalt erg goed. Na het poetsen zijn mijn tanden erg glad en schoon en het lijkt of ze al wat witter zijn geworden. Een voordeel van deze tandenborstel vind ik ook dat de tandenborstel weinig geluid maakt. Ook het opladen gaat supersnel. Na het testen van deze tandenborstel ben ik erg enthousiast geworden en denk ik er over om mijn oude tandenborstel in te ruilen.
Voordelen
schone gladde tanden, maakt weinig geluid, wittere tanden, mooie vormgeving
Nadelen
prijzig
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Top oral b tandenborstel
Christof Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 14/10/20
Wat een mooie elektrische tandenborstel. Ik heb hem nu al een tijdje mogen testen en hij bevalt zeer goed. Ik ben vooral blij met het strakke design en lange batterijduur. Je tanden worden gewoon goed schoon maar ik heb niet perse het idee dat het heel anders is dan een andere luxe tandenborstel van oral b. Je hebt er ook een app voor maar voor het tandenpoetsen vind ik dit teveel gedoe.
Voordelen
mooi design, prima prestaties
Nadelen
duur
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldige tandenborstel
paul Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 19/08/20
Een week geleden heb ik deze tandenborstel mogen ontvangen om te testen. Tot nu toe ben ik er heel tevreden over. Het apparaat is zeer prettig in gebruik. Design ziet er supermooi uit. Superstrak en zonder vervelende randen. Door de magnetische oplader is de borstel zeer snel opgeladen en hij heeft ook een hele lange gebruiksduur. De iO 8s kun je ook gebruiken samen met de oral B app op je telefoon. A.i. herkent uw poetsstijl en begeleidt u om iedere dag beter te poetsen. En tja, de prijs is wat hoger, maar dan heb je ook wat! Aanrader dus!
Een review schrijven over de ORAL-B IO - 8S WHITE

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug