ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK bij Vanden Borre: gemakkelijk vergelijken en aankopen !

Afgedrukt op 19 november 2019

Wij danken u voor uw bezoek aan onze site www.vandenborre.be !
Hieronder vindt u de gevraagde informatie.

ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

Elektrische tandenborstel | autonomie 56 minuten | druksensor

Zoom
Video Bekijk hieronder ook onze andere video's over het product :
Zoom

Dit zeggen onze specialisten over de ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

Oral-B Pro 2 2000N CA Pink†

Smetteloze tandverzorging met deze elektrische tandenborstel Oral-B Pro 2 2000N CA Pink en zijn 40 000 pulsaties.†

56 minuten autonomie

Van de batterij hoef je niet wakker te liggen: deze tandenborstel heeft een autonomie van 56 minuten. †

Druksensor†

Gebruik je tandenborstel Oral-B Pro 2 2000N CA Pink optimaal dankzij de druksensor die de pulsaties onderbreekt als de poetsdruk te hoog is.

Onze diensten voor jouw ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

  • [+ € 10,00] 3 jaar omruiling bij panne
    Bekijk alle info

Productkenmerken

voor ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

  • Type
    Elektrische tandenborstel
  • Type borsteltje
    Rond
  • Systeem
    Pulsaties/Oscillaties-Rotaties
  • Aantal pulsaties/min
    40.000
  • Aantal oscillaties-rotaties/min
    8800
  • Aantal opzetborstels of -stukjes
    1
  • Accessoires
    Geen
  • Aantal poetsmodi
    2: Standaard, tandvlees
  • Autonomie
    56 min
  • Timer met signaal
    Ja
  • Poetsdruksensor
  • Bluetooth
  • Kindertandenborstel
  • Voeding
    Herlaadbare batterij
  • Oplaadindicatie
    Verklikkerlampje
  • Diversen
    -
  • Vanden Borre-code 8498733

Jouw mening ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

Overzicht van de scores en beoordelingen over de ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

4,9 op 5 voor 8 reviews.
Prestatie:
5,0 op 5
Prijs/kwaliteit verhouding:
4,7 op 5
8 op 8 klanten raden dit product aan.
Plus- en minpunten:
Pluspunten
  • - minder tandsteen
Minpunten
  • - beetje lawaai
  • - geen
Ik geef mijn mening

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van 50€.

Tandenborstel met 2 snelheden
22-07-2019
nicky
Evergem, Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker

Heel tevreden over deze tandenborstel. Maakt gelukkig heel wat minder geluid dan de vorige, dat is ook meegenomen.

Prestatie :
Prijs/kwaliteit verhouding :
Vond je deze review nuttig?
Ja (0)
  |  
Nee (0)
  |  
Bedankt. Uw feedback wordt door ons systeem verwerkt
Top product
20-07-2019
Anja
Heusden, Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker

Zeer goede tandenborstel voor een optimale tandverzorging, ik raad dit iedereen aan.

Nadeel: geen
Prestatie :
Prijs/kwaliteit verhouding :
Vond je deze review nuttig?
Ja (0)
  |  
Nee (0)
  |  
Bedankt. Uw feedback wordt door ons systeem verwerkt
Uitstekend product
06-06-2019
Duffel, Vrouw, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker

Zeer krachtig en zijn zeer tevreden van werking7b Wohten wel al een maand op de cashback van30,- ?!!

Prestatie :
Prijs/kwaliteit verhouding :
Vond je deze review nuttig?
Ja (0)
  |  
Nee (0)
  |  
Bedankt. Uw feedback wordt door ons systeem verwerkt
Prachtaankoop
30-05-2019

Zeer handige en gebruiksvriendelijke tandenborstel. Je tanden voelen veel properder en frisser aan. Aan te raden voor iedereen

Prestatie :
Prijs/kwaliteit verhouding :
Vond je deze review nuttig?
Ja (0)
  |  
Nee (0)
  |  
Bedankt. Uw feedback wordt door ons systeem verwerkt
Handige en gebruiksklare aankoop
21-09-2018
Rosine
9000 Gent, Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker

Zeer goed, te gebruiken tandenborstel. Weinig op te laden! Minder flossen van de tanden, daar de borstel perfect tussen de tanden poetst en binnenin de mond tot achteraan het gebit. Ook het tandvlees onmiddellijk tegen de tanden wordt een beetje mee gereinigd.De tandarts heeft minder werk bij mijn jaarlijks bezoek, de tanden vertonen weinig of geen kalk meer en anders moest het goed gereinigd worden door de tandarts wat een ambetant en lastig moment was. Zeker aan te bevelen aan mensen die het tandartsbezoek niet graag hebben of schrik hebben om een afspraak bij de tandarts te maken, en steeds uitstellen.

Voordeel: minder tandsteen
Nadeel: beetje lawaai
Prestatie :
Prijs/kwaliteit verhouding :
Vond je deze review nuttig?
Ja (0)
  |  
Nee (0)
  |  
Bedankt. Uw feedback wordt door ons systeem verwerkt
Ik geef mijn mening

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van 50€.

54,99 69,99 - 15,00 Terugbetaling Oral-B

GRATIS LEVERING

  • Type: Elektrische tandenborstel
  • Type borsteltje: Rond
  • Systeem: Pulsaties/Oscillaties-Rotaties
  • Toon alle kenmerken

Beschikbaarheid

  • Winkels: Kies winkel
  • Express levering: binnen de 2 uur, volgens uw postcode [€ 19,00]
  • Standaard levering: niet mogelijk
  • Afhaalpunt: niet mogelijk

Documentatie

Handleiding

Aanbevolen accessoiresvoor ORAL-B PRO 2 2000N CA PINK

ORAL-B OD17 X3 ORTHODENTAL KIT, Opzetborstels
Opzetborstels ORAL-B OD17 X3 ORTHODENTAL KIT
€ 13,99

ORAL-B EB50 X4+1 CROSS ACTION, Opzetborstels
Opzetborstels ORAL-B EB50 X4+1 CROSS ACTION
€ 19,99

ORAL-B EB18 X3 3D WHITE, Opzetborstels
Opzetborstels ORAL-B EB18 X3 3D WHITE
€ 15,99

ORAL-B OD17 X3 ORTHODENTAL KIT,
Opzetborstels ORAL-B OD17 X3 ORTHODENTAL KIT
€ 13,99

ORAL-B EB50 X4+1 CROSS ACTION,
Opzetborstels ORAL-B EB50 X4+1 CROSS ACTION
€ 19,99

ORAL-B EB18 X3 3D WHITE,
Opzetborstels ORAL-B EB18 X3 3D WHITE
€ 15,99

ORAL-B EB25 X3 FLOSSACTION,
Opzetborstels ORAL-B EB25 X3 FLOSSACTION
€ 16,99

ORAL-B EBS17 X3 SENSITIVE,
Opzetborstels ORAL-B EBS17 X3 SENSITIVE
€ 15,99

ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN,
Opzetborstels ORAL-B EB20 X2 PRECISION CLEAN
€ 9,99

ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION,
Opzetborstels ORAL-B EB50 X2 CROSS ACTION
€ 13,99

ORAL-B EBS17 X2 SENSITIVE,
Opzetborstels ORAL-B EBS17 X2 SENSITIVE
€ 9,99

ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN,
Opzetborstels ORAL-B EB20 X8+2 PRECISION CLEAN
€ 29,99

Toon de 9 accessoires Toon minder accessoires
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters