Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN BODY BS1000 MINI TRIMMER

4,2

€ 25,00
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 8,00

3 jaar omruiling bij panne

Karakteristieken

  • Functies: Scheren

  • Wet & Dry

  • Reiniging: Onder water

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 8,00
Toegevoegd
Accessoires voor de BRAUN BODY BS1000 MINI TRIMMER
MUST HAVES

5,0
€ 7,99
  • Omschrijving: 4x AA (LR06)
  • Type batterij: Alkaline batterijen
  • Ecocheques aanvaard: Neen
Productkenmerken van BRAUN BODY BS1000 MINI TRIMMER
Functies Scheren
Wet & Dry
Verlichting
Bikini-accessoire
Borstel voor peeling
Reinigingsborstel gezicht
Flexibel scheerhoofd
Reiniging Onder water
Voeding AA-batterijen
Gewicht 0.097 kg
Vanden Borre-code 8051526
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN BODY BS1000 MINI TRIMMER

Klanten score

4,2

4,2 op 5 | 21 Reviews

Gemakkelijk te onderhouden

4,5 op 5

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

3,9 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig in gebruik!
SiVe Vrouw, 18-24 jaar, Gevorderde gebruiker 13-06-2021
Dit product werkt zeer goed! Ideaal om je haartjes op de bij te trimmen. Ook handig in gebruik en makkelijk mee te nemen gezien het zo klein en compact is. Na dit product getest te hebben, kan ikbhet zeker aanraden!
Voordelen
bruikbaar onder de douche, doet wat het moet doen, compact/makkelijk mee te nemen
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden
Rien 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 13-06-2021
Ik ben zeer tevreden over dit product! Is een goede vervanger voor harsen en waxen en volledig pijnloos. Hij scheert alles mooi weg en geeft geen irritaties. Ben blij dat ik dit product mocht testen
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig voor op vakantie
Petra 13-06-2021
Tijdens het testen van de Braun Mini Trimmer Body, viel mij direct op hoe handig zijn klein formaat is. Ondanks het feit dat hij tot 4mm de haartjes verwijdert, zie je niets als je bijvoorbeeld je oksels hebt gedaan, de dag erna kan je ook zonder problemen deo gebruiken. Hij ligt heel handig in de hand en je kan hem heel gemakkelijk gebruiken voor alle plekken waar je je lichaamstaal kwijt wilt. Het enige wat je bij de hand moet hebben, zijn extra batterijen voor als de batterijen op zijn. Ideale metgezel voor op vakantie!
Voordelen
handig en klein
Nadelen
je hebt batterijen nodig
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig door klein formaat
Dominique 12-06-2021
Deze mini trimmer is heel gemakkelijk te gebruiken door zijn kleine formaat. Doordat deze trimmer waterproof is kan je hem in de douche gebruiken en dit vind ik een groot pluspunt. Bij het testen van deze trimmer was ik heel tevreden met het resultaat. Het meegeleverde opzetstuk werkt ook goed. Ik raad deze trimmer dan ook aan.
Voordelen
waterproof, klein formaat
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Compact en handig in gebruik
Cynthia 12-06-2021
Deze mini trimmer van Braun is super handig in gebruik door het kleine formaat. De bijgeleverde trim kam van 4mm is ook heel nuttig. Nog een heel groot pluspunt is dat deze trimmer ook in de douche kan gebruikt worden. Een klein nadeel dat ik persoonlijk vind is dat deze trimmer op batterijen werkt en hierdoor iets minder krachtig is. Deze trimmer die ik mocht testen is dus compact en makkelijk te hanteren. Ik was tevreden met het resultaat dat deze trimmer opleverde en raad hem dus aan.
Voordelen
handig, compact
Nadelen
op batterijen
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Niet voor mij, doet niet veel
Joke Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 11-06-2021
Dit product is niet helemaal voor mij. Ik had verwacht dat de trimmer goed kort kon scheren maar wanneer ik deze trimmer testte, bleek dit niet zo het geval. Zelfs wanneer ik het plastieken kapje eraf haalde, deed het niet veel. Mijn lichaamshaar is sowieso al best kort dus het deed niet veel wanneer ik er met de trimmer over ging. Daarnaast is het jammer dat het toestel niet oplaadbaar is, maar op batterijen werkt. Het design vind ik wel mooi. Toch verkies ik een gewoon scheermesje om mijn lichaamshaar (goed kort) te scheren.
Voordelen
mooi design
Nadelen
scheert niet kort, niet oplaadbaar, werkt op batterijen
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

top!
08-06-2021
Ik had vooral goede ervaringen tijdens het testen van dit scheertoestel: het is precies en vooral zeer compact dus gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Voor de prijs moet je het ook niet laten. Ik ben fan.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

handig in gebruik
kelly Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 07-06-2021
Het toestelletje ligt handig in de hand. Het is een pluspuntje dat het zonder kabel is.. je kan het gemakkelijk mee op vakantie nemen. Het neemt niet veel plaats in beslag. Tijdens het gebruik is het ook niet pijnlijk en het is eenvoudig te gebruiken op elk lichaamsdeel. Heel aangenaam in gebruik zowel onderwater als gewoon. Ik ben zeer tevreden over het toestelletje en ben blij dat ik dit mogen testen heb.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig en compact toestel
Debby 01-06-2021
Ik heb de braun BS1000 inmiddels al enkele weken in mijn bezit en deze verdwijnt niet meer van mijn badrand. Een heel handig en compact toestelletje dat je ook in water kan gebruiken, wat ik erg handig vind om ongewenste haartjes even snel bij te trimmen tijdens het douchen. Het toestel heeft ook een opzetstukje om iets langere haartjes te trimmen en is zeer makkelijk te hanteren en vooral te reinigen. Er zit een klein borsteltje bij om de kop te reinigen. Toestel doet perfect wat het moet doen
Voordelen
te gebruiken in water
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Bodytrimmer
01-06-2021
Deze kleine bodytrimmer die ik mocht uittesten gedurende een drietal weken, beantwoordt niet helemaal aan de verwachtingen. Het kopstukje is zo klein dat je er amper een oppervlakte mee kan scheren. Het doel of de meerwaarde van het product is me niet helemaal duidelijk. Ik zou het niet onmiddellijk een aanrader durven noemen.
Een review schrijven over de BRAUN BODY BS1000 MINI TRIMMER

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug