Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN SE 5-885 BodySet

Epilator/ladyshave, Wet&Dry, autonomie 50 min, intelligente sensor

4,6

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 84,00
Aanbevolen prijs € 99,00
Cashback
Nettoprijs € 84,00
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 10,00

3 jaar omruiling bij panne

Troeven

  • Met Wet & Dry-functie

  • Met gezichtsreinigingsborsteltje

  • Beschikt over een een flexibel scheerhoofd

  • Geen bikini-accessoire

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de BRAUN SE 5-885 BodySet
BRAUNSE 5-885 BODYSET†

Met de Braun SE 5-885 Bodyset voelt jouw huid als een babyvelletje aan. Een intelligente sensor begeleidt de epilatie waardoor je tot 4 keer meer haartjes uittrekt dan bij het waxen.†

Lange autonomie†

De batterij van de Braun SE 5-885 Bodyset gaat tot wel 50 minuten mee zonder opgeladen te worden en in amper 2 uur is hij weer volledig opgeladen.†

Epileer je waar je wil†

Dankzij de Wet&Dry-functie gebruik je het toestel met gemak onder de douche of in bad.†

Accessoires

Er worden drie verschillende opzetstukken bijgeleverd: een massagekopstuk, een scheerhoofd en trimmer en een contactopzetstuk voor een volledige en efficiŽnte epilatie. Je krijgt er ook een FaceSpa borstel bij om make-up en oneffenheden te verwijderen.
Productkenmerken van BRAUN SE 5-885 BodySet
Functies Scheren en epilatie
Type Epileerapparaat met pincetjes + ladyshave
Aantal snelheden 2
Wet & Dry
Verlichting
Aantal pincetjes 28
Bikini-accessoire
Borstel voor peeling
Reinigingsborstel gezicht
Flexibel scheerhoofd
Pijnstillend systeem Massagerollers
Reiniging Onder water
Bijzonderheden SensoSmart
Voeding Herlaadbare batterij
Vanden Borre-code 8343101
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SE 5-885 BodySet

Klanten score

4,6

4,6 op 5 | 18 Reviews

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Gebruiksgemak

4,8 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,7 op 5

5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun Silk Epil
Denise Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 02-06-2020
De braun silk ťpil is een fijn apparaat in gebruik. Komt in een fijne verpakking. Er zit ook een mooi opbergzakje bij zodat je hem netjes kunt opruimen zonder rondslingerende onderdelen. Het apparaat is aan de kleine kant waardoor hij prettig in de hand ligt en erg licht is. Door de meerdere opzetstukken kun je zelf kiezen welke het beste werkt voor jezelf. Je kunt het apparaat zowel op de droge huid gebruiken als onder de douche. Persoonlijk vind ik onder de douche prettiger werken omdat ik een hele gevoelige huid heb die dus snel geÔrriteerd raakt als ik het zonder water zou doen. Wat ik ook heel prettig vind is de SensoSmart, dit is een lampje wat gaat branden als je te veel druk geeft op de huid. Het apparaat past zich aan aan de rondingen van het lichaam voor efficiŽnte epilatie, zelfs op de lastige plekken zoals op mijn knieŽn en oksels kun je gewoon vloeiend doorgaan.Het apparaat laad ook snel op. Na een uur opladen kun je een half uur epileren. Al met al een heel fijn apparaat, ondanks dat je de eerste paar keer echt wel moet wennen aan het epileren, maar na een tijdje raakt je huid er aan gewend.
Voordelen
makkelijk in gebruik
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Silk epil 5
Nikki Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 06-04-2020
Fijn en mooi apparaat. Ligt lekker in de hand. Maakt praktisch geen lawaai. Heel handig dat je hem ook in de douche bad/kan gebruiken, dan zijn je haartjes toch wat zachter en doet het minder zeer. Tip scrub eerst de huid van te voren, dan doet het nog minder zeer.
Voordelen
is draadloos, doet zijn werk zoals het hoort, maakt praktisch geen geluid, ligt makkelijk in de hand
Nadelen
opladen voor gebruik bij binnenkomst
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Prettig, niet te luid en vrij effectief
Lies Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 11-08-2019
De SE5-885BS epilator is onder de streep een goede epilator. Door zijn model ligt hij prettig in de hand. Hij is redelijk stil (wat zeker ook fijn is als je hem `s avonds zou willen gebruiken) in beide standen. De epilator kan zowel nat als droog gebruikt worden en heeft relatief veel grip op haartjes. Helemaal glad wordt het helaas niet met deze epilator. Wat ik mis is iets van een lampje waardoor je iets beter kunt zien of je echt alles hebt. Een ander minpuntje vind ik dat als je hem even van de huid gehad hebt en je hem weer op de huid zet, er ineens een hele berg haar uit komt (dat lijkt dan opgespaard te zijn en ineens los te komen). Ik ben blij dat ik dit product mocht testen en zal het ook zeker blijven gebruiken!
Voordelen
vrij stil, voelt prettig
Nadelen
niet 100% glad, geen lampje
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fijn ontharingsapparaat!
Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 11-06-2019
Eindelijk een fijn ontharingsapparaat gevonden. Hij epileert fijn doordat ik de snelheid kan aanpassen van het draaien. Daarnaast zit er een lampje op het apparaat dat aangeeft als ik te hard druk. Ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden. De Braun Epilator Silk-ťpil 5-885 BS heb ik gratis ontvangen om te testen, maar ik vind hem echt een aanrader.
Voordelen
draadloos, complete set, makkelijk in gebruik
Nadelen
face spa is niet beschermd op te bergen, face spa werkt op batterijen, borstel face spa is aan de zachte kant
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fijn epileer-apparaat
Evelien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24-05-2019
Wat een mooi en licht apparaat, wat bovendien prettig in de hand ligt. Het epileer-apparaat is makkelijk te bedienen en er zitten een aantal verschillende opzetstukken bij. Naast opzetstukken om te epileren, zit er ook een opzetstuk op om te trimmen. Ik gebruik het apparaat het liefst onder de douche omdat het ontharen zo wat minder gevoelig is, om vervolgens na het douchen het overige nog weg te halen. Het bijgeleverde roze reiszakje vind ik naast de mooie uitstraling ook erg handig om alles in te vervoeren als ik op reis ga. Het epileer-apparaat heeft ook een beveiliging/reisslot, zodat deze niet aangaat in je koffer. De facespa vind ik ook erg prettig werken. Wel vind ik het jammer dat deze op batterijen werkt. Als deze ook een accu had en via een stekker opgeladen zou kunnen worden, zou ik deze nog beter vinden. Nu gebruik ik deze voornamelijk op reis. Over het algemeen ben ik erg te spreken over dit aan mij kosteloos verstrekte pakket.
Voordelen
reisslot is handig (ook als kinderslot), werkt fijn en snel, licht, handzaam
Nadelen
facespa werkt op batterijen
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handzaam, fijn apparaat
Estrella 21-05-2019
Voorheen gebruikte ik af en toe een ander model Silk Epil, waarmee ik redelijk gewend ben geraakt aan het epileren. Dit apparaat heb ik kosteloos mogen ontvangen om te testen en ik was vooral verrast door de meegeleverde FaceSpa. Erg leuk om eens te proberen. Je gezicht voelt fijn aan na het gebruiken, maar het is wel erg wennen. Voordelen: onder de douche en in bad te gebruiken, verschillende opzetstukken, goede batterijduur, snelle laadtijd en goede grip. Nadelen: FaceSpa werkt op batterij, er is geen opzetstukje voor gezichtsontharing aanwezig zoals bij sommige andere modellen van de Silk Epil wel het geval is.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super fijne set
LaraK Vrouw 17-05-2019
Voorheen heb ik een epilator gehad die niet onder de douche gebruikt kon worden, waardoor het behoorlijk veel pijn deed. Deze kan wel onder de douche gebruikt worden, wat de pijn een stuk minder maakt en ook geen rode, geirriteerde huid oplevert. In het begin is het gevoel even wennen, maar je went er al snel aan. Het apparaat neemt ook korte haartjes mee wat heel fijn is. Ik doe tot nu toe mijn benen en bikinilijn ermee. Ik heb dit product gratis gekregen en wat een mega pluspunt is, is dat er een faceborstel bij zit. Ik heb dit nog nooit eerder gebruikt, maar ben echt fan. Elke keer als ik onder de douche sta reinig ik m'n gezicht ermee en mijn huid voelt daarna heerlijk schoon en zacht. Ik raad dit product aan, omdat het dus minder pijn doet doordat je het nat kan gebruiken. De haartjes lang wegblijven, wat enorm fijn is (minder gedoe elke dag). En ik vind het echt een pluspunt dat de faceborstel erbij zit.
Voordelen
haar blijft lang weg, bestaat uit meerdere producten
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

hele fijne epilator!
patricia Vrouw, Gevorderde gebruiker 16-05-2019
Al jarenlang epileerde ik mijn benen met een oude epilator en vond altijd dat er heel veel haartjes afbraken en door deze Braun Silk-epil 5 5-88 epilator set weet ik dat er echt wel verschil zit in epilatoren! Hij ligt heel lekker in de hand zodat je altijd wel onder de goede hoek epileert en pakt zo goed als alle haren netjes met de wortel mee dus ik heb eindelijk gladde benen na het epileren. Doordat hij ook waterproof en draadloos is heb ik eindelijk weer eens gedurfd om mijn oksels te epileren, heb het in bad gedaan en wat een verschil! Het doet haast geen pijn en heb nu mooie gladde oksels! Ik heb deze epilator kostenloos mogen testen maar ben er echt blij mee en wou dat ik hem eerder had ontdekt. Wat ik ook geweldig vind dat er een scheerkop bij zit dan heb ik geen aparte scheermesjes meer nodig voor de rest van mijn lichaam, wat ook in de portemonnee scheelt. Het enige wat ik jammer vind is dat de facebrush op batterijen werkt ipv oplaadbaar is want hij verliest zo wel snel power, al voelt hij wel lekker aan op het gezicht. Al met al een hele grote aanrader!
Voordelen
makkelijk in gebruik, scheerkop, waterproof, draadloos
Nadelen
facebrush op batterijen
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super Super blij
Felicity O Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 14-05-2019
Dit epileerapparaat is tot nu toe echt mijn favoriet. Met mijn vorige duurde het lang voordat alle haartjes weg waren omdat hij niet de kleine haartjes meepakte. Deze wel. Hij is ook heel makkelijk en handig in gebruik en heeft twee standen! Een langzame en een snellere. Ik heb het apparaat nu een aantal weken en ben er echt super blij mee. Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk en kan ook onder de douche gebruikt worden! De gezichtsreinigingsborstel die ik heb ontvangen vind ik echt een toegevoegde waarde. Heel erg blij mee. Ik heb het product ontvangen zodat ik het kon reviewen - mijn conclusie: een zeer goed epileer apparaat die ik elke vrouw gun!
Voordelen
facebrush is echt een super apparaat, haalt echt alle haartjes weg, makkelijk in gebruik
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Pijnloos epileren.
Marijke Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 10-05-2019
Deze set bestaat uit meerdere onderdelen waardoor je bij aankoop van deze set meer hebt als alleen een epilator. Voor mij is het niet de eerste keer dat ik gebruik maak van een epilator. Al moet ik zeggen dat ik mijn oude al een tijd achter in de kast heb liggen. Ik pakte toch sneller ff snel een mesje of een waxstrip, mijn oude epilator kon dan ook niet onder de douche gebruikt worden. Het is toch een stuk prettiger wanneer dit wel kan. De eerste paar keer heb ik de epilator gebruikt in combinatie met het massage-opzetstuk. Dit zorgt ervoor dat het epileren minder gevoelig is. Mijn benen zijn nog nooit zo glad geweest en ik merk dat ik steeds meer gewend raak aan het gevoel van het epileren. Ook voor mijn oksels werkt dit apparaat goed.Ik merk wel dat daar mijn huid iets gevoeliger is. Voor de overige gevoelige plekken kan je natuurlijk ook altijd het meegeleverde scheer-opzetstuk gebruiken. In deze set is ook nog een gezichtsborstel meegeleverd. Dit had ik nog nooit eerder gebruikt. Ik vind het lekker om mijn gezicht hiermee te reinigen. De meegeleverde borstel vindt ik wel wat aan de zachte kant. Nou las ik dat er voor deze borstel ook meerdere opzetstuk leverbaar zijn. Ik ga er denk ik een andere nog bij bestellen. Ik mocht dit apparaat kosteloos testen en ben erg blij dat ik op deze manier weer enthousiast ben geworden over een epilator.
Voordelen
verschillende opzetstukkeb epileerapparaat
Nadelen
borstel face spa aan de zachte kant.
Een review schrijven over de BRAUN SE 5-885 BodySet

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug