Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN SE 9-985 Bodyset

4,8

€ 209,99 Of - Simulatie
Aanbevolen prijs € 249,99
Cashback
Nettoprijs € 209,99
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 10,00

3 jaar omruiling bij panne

īMakkelijker ontharenī
  • Een slimme sensor begeleidt je bij het ontharen

  • 100 % waterdicht

  • De draaikop volgt de welvingen van je lichaam

  • Facespa werkt op batterijen

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Toegevoegd
Productkenmerken van BRAUN SE 9-985 Bodyset
Functies Scheren en epilatie
Type Epileerapparaat met pincetjes + ladyshave
Aantal snelheden 2
Wet & Dry
Verlichting
Aantal pincetjes 40
Bikini-accessoire
Borstel voor peeling
Reinigingsborstel gezicht
Flexibel scheerhoofd
Pijnstillend systeem Massagerollers
Reiniging Onder water
Bijzonderheden SensoSmart geeft begeleiding voor minder druk om nog meer haar te
Voeding Herlaadbare batterij
Vanden Borre-code 8343268
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SE 9-985 Bodyset

Klanten score

4,8

4,8 op 5 | 12 Reviews

Gemakkelijk te onderhouden

4,4 op 5

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden van mijn aankoop.
Jenny Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 04-06-2020
Ik ben heel tevreden van mijn aankoop. Het ontharingsapparaat werkt zoals ik verwachtte. Voor iedereen die nog twijfelt : EEN AANRADER
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Apparaat doet wat het moet, epileren is pijnlijk
Maybritt Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 22-05-2019
Dit scheerapparaat ontvangen om gratis te testen. Het totaalpakket oogt zeer mooi en zit vol met tal van accesoires die enorm handig zijn en leuk toen ik het begon te testen was het toch minder dan verwacht het scheerhoofd die bijgeleverd is, doet wat het doet maar is niet op elk lichaamsdeel even handig waardoor het soms haren achterlaat. maar het doet zijn job goed. toen ik het epileeroofd testte, was het gevoel veel minder prettig, het trok alle haren eruit, dat werkte uitstekend. Maar het voelt enorm oncomfortabel en enorm pijnlijk aan. Ikzelf heb een gevoeilige huid en dat maakte het epileergedeelte onmogelijk te gebruiken voor mij. maar het doet zijn werk wel goed, maar pijnlijk. De massage extra's zijn enorm rustgevend en voelen aangenaam. Op zich is het apparaat heel goed, maar als je net als ik gevoeliger bent aan huid en pijn dan is dit niet het geschikte apparaat.
Voordelen
massagetoestel is zeer relaxend, tal van accesoires
Nadelen
epileren is pijnlijk(bij gevoelige huid)
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

aangenaam verrast
severine Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22-05-2019
Als vrouw worden we er allemaal mee geconfronteerd: Mesjes, sprays, waxstrips, schoonheidssalon,...allemaal zijn ze de revu gepasseerd. De ene al wat duurder dan de andere en de ene al wat efficienter dan de andere. Recent kreeg ik de kans om deze epilator gratis te testen en wat was ik blij met deze kans. De eerste keer was wel relatief pijnlijk, waarschijnlijk omdat ik het niet gewoon ben, maar deze pijn minderde vlug en het resultaat was super! daarnaast krijg je er ook nog eens wat opzetstukjes bij die niet alleen gebruikt kunnen worden voor ontharing maar eveneens voor de verzorging van je huid. de prijs is vrij hoog maar je krijgt zeker waar voor je geld. Ik ben zeker overtuigd!
Voordelen
goed eindresultaat
Nadelen
prijzig
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super !
Sam Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 09-05-2019
Enkele weken geleden ben ik de Silk-ťpil 9-985 BS beginnen testen. En wat ben ik daar blij om. Ik heb een super gevoelige huid dus Jaren lang scheerde ik mezelf de old school way met gewoon een mesje uit angst voor pijn en irritaties maar daar is nu verandering in gekomen. Niet alleen is het machine super handig om op te bergen en overal mee naar toe te nemen, dankzij de vervangbare knoppen heb je enkel 2 hoofd stuks nodig waar je dan meerdere andere stuks op kan aansluiten. De machine is zeer vrouwelijk en elegant, en alles dat je maar mogelijk nodig kan hebben als vrouw is aanwezig van scheermachine en epilator tot scrub en massage kop. Het machine is volledig waterbestendig zodanig dat je deze ook in bad kan gebruiken. Ook gaat het epileren zo smooth dat je weinig voelt. En de scrub kopjes gebruik ik zelf om men gezicht gezond te houden. Wie wilt dit nu niet ? Its a must have om je zomer body op orde te krijgen. Dit machine heb ik gratis in ontvangst mogen nemen om uit te testen , maar ik zou niet meer zonder kunnen.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig toestel met leuke opzetstukjes
KDS Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 03-05-2019
Ik gebruik dit toestel nu al enige weken. Voor epilatie zijn er 2 opzetstukjes: massage opzetstuk en een huidcontact opzetstuk. Ik gebruikte beide onder de douche en voor mij was het massage opzetstuk aangenamer dan het andere. Ik vond dat eerder pijnlijk. Het lichtje werkt heel handig. Zeker als je net als ik een lichter haartype hebt. Voor mijn oksels en bikinilijn heb ik steeds het scheerhoofd gebruikt. Het resultaat was heel goed. De Face Spa brush is mijn persoonlijke favoriet. Heerlijk onspannend op het einde van de dag. De scrub was een minder, maar toch is het leuk dat het er ook bij zit. Er is ook een facial epilator. Super handig en hierdoor hoef ik nooit nog zo een extra toestelletje to kopen, want wenkbrauw epilleren vind ik alles behalve aangenaam. In het algemeen blijven de haartjes langer weg. Er zijn wel veel opzet stukjes, ik denk niet dat ik ze allen zal blijven gebruiken, maar ik was toch heel blij dat ik dit toestel mocht testen.
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

super product
pascale Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 29-04-2019
toen ik jaren geleden een epileer apparaat probeerde heb ik het heel snel weer weggedaan want het deed enorm pijn, toen ik deze set kreeg om te testen was ik sceptisch maar heb het toch uitgetest en wat een verassing. Dit apparaat werkt ongelooflijk zacht, geen pijn juist een licht prikkend gevoel dat nog verminderd na een paar keer te hebben gebruikt. Een echte aanrader. Ook de gezichtsborstel en het systeem voor gezichts epilatie is fantastisch, super glad resultaat. Kan zelfs in bad en onder de douche gebruikt worden. De vele extra opzetstukken zijn doeltreffend en praktisch. Kortom ik ben fan nooit meer scheermesjes voor mij.
Voordelen
gebruiksgemak, glad resultaat
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Nooit meer scheren!
29-04-2019
Voor dat ik de Braun Epilator Silk-Epil gebruikte had ik nog nooit eerder een epileertoestel gebruikt. Ik was dan ook erg benieuwd. Ik ben begonnen met het epileren van mijn benen. Voor het epileren zijn er 2 opzetstukjes beschikbaar - een massageopzetstuk en een huidcontactopzetstuk. Het huidcontactopzetstuk maakt iets beter contact met de huid, maar was voor mij te pijnlijk (hier moest ik na enkele seconden al mee stoppen). Mogelijks valt dit beter mee onder de douche, ik heb dit opzetstuk alleen op droge huid gebruikt. Ik heb dus voor de rest van mijn benen enkel het massageopzetstuk gebruikt. Qua pijn viel het met dit opzetstuk hťťl goed mee en de pijn wende ook snel. Handig vond ik de 'smart light', waardoor ik minder haartjes miste. Na afloop had ik wel wat last van rode bultjes, maar deze trokken na een uur of 2 volledig weg. Mijn oksels en bikinilijn heb ik niet geŽpileerd. Hier heb ik wel het scheerhoofd voor gebruikt. Ik vind dit een handige toevoeging, nu moet ik geen scheermesjes meer kopen! Er zijn ook een aantal andere opzetstukjes aanwezig, waaronder een massagekop en 2 scrubborstels. De scrubborstels vind ik iets te zacht, deze had ik harder verwacht. De massagekop voor het gezicht is super fijn. Deze gebruik ik 's avonds bij het reinigen van mijn gezicht en is erg ontspannend. Hiernaast zit er ook nog een facial epilator bij deze set. Deze is ideaal voor het ontharen van je gezicht (zoals wenkbrauwen). Deze werkt heel snel en precies. Ik heb de silk-ťpil gratis mogen ontvangen om uit te testen en kan concluderen dat ik over het algemeen erg tevreden ben. De haren blijven langer weg, komen ook in mindere mate terug, het is gemakkelijk in gebruik, kan in de douche gebruikt worden ťn de verschillende opzetstukken zijn zeer handig en fijn in gebruik. Het enige nadeel voor mij is dat het vrij tijdrovend is, maar het is het mij waard. Het is een verademing om niet 2 dagen na het scheren alweer aan de slag te moeten!
Voordelen
kan in de douche gebruikt worden, veel fijne extra's, haren blijven langer weg
Nadelen
uitkuisen is soms wat prutswerk
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Toppertje
Zeynep kocaoglu Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 29-04-2019
Ontharingsapparaat is ideaal voor me. Ik heb een gevoelig huid, met een normale ontharingsapparaat doet het ontzettend pijn. Waardoor ik rode bultjes krijg. Met mijn huidige ontharingsapparaat gaat het veel sneller. Want minder pijn, geen rode bultjes op mijn been. Ik heb de opzetstuk met massage erop gezet en het was fijn. Het kietelde meer dan dat het pijn deed. Dus alleen maar positief. En de andere opzetstukken zoals scrub. Heb ik gebruikt voor mijn gezicht. En het effect was super. Ik had gladde gezicht ervan gekregen. En daarna heb ik mijn gezicht met een reinigingsgel schoongemaakt met een ander opzetstuk wat je daarvoor kunt gebruiken. Fantastisch. Ik heb de ontharingsapparaat als eerst volledig opgeladen. En daarna snoerloos gebruikt. Zonder kabels. Heel fijn. Ik heb mijn ontharingsapparaat gratis gekregen. En ik ben er ontzettend blij mee. Zeker een aanrader
Voordelen
droog gebruik, onder water, draadloos gebruik, pijnloos, snel, makkelijk, ideaal
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super toestel
An Beernaert Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 20-04-2019
Ik ben al helemaal verslaafd aan de gezichts massager en ook voor mijn lagere rugpijn werkt het grotere toestel goed. Scheren van de benen gaat heel vlot, wel even wennen maar werkt goed. Ik heb het toestel gratis mogen uittesten en ben heel verrassend. Veel functies die allemaal top werken. Werkt goed als scheersysteem maar eveneens als verwen toestel met de verschillende massage koppen. Leuke ervaring.
Voordelen
verschillende functies, werkt vlot
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun Silk epil
Priske Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 18-04-2019
Ik ben super blij met deze nieuwe epilator van Braun silk epil. Ik had vroeger regelmatig last van irritatie of van bultjes op mijn benen en met deze epilator heb ik al deze problemen niet. De haren blijven lang weg, gemakkelijk in gebruik, je kan er zoveel mee doen dankzij al de bijgeleverde accessoires, ik heb dit gratis mogen testen, maar ook al had ik ervoor moeten betalen dan zou ik deze zeker kopen. Een super apparaat ik ben er zeer tevreden mee.
Voordelen
zo veel
Nadelen
geen
Een review schrijven over de BRAUN SE 9-985 Bodyset

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug