Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Epilator met pincetten, ergonomisch, waterdicht

4,4

€ 129,00 Of - Simulatie
Aanbevolen prijs € 159,00
Cashback
Nettoprijs € 129,00
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 10,00

3 jaar omruiling bij panne

Karakteristieken

  • Functies: Scheren en epilatie

  • Type: Epileerapparaat met pincetjes + ladyshave

  • Aantal snelheden: 2

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Braun Silk-ťpil 9 Flex

Wil je in de zomer wekenlang genieten van een zijdezachte huid? Maak kennis met de nieuwe Braun Silk-ťpil 9 Flex, ís werelds eerste epilator voor vrouwen met een volledig flexibele kop.

Snelle & zachte epileerbeurt

Het brede, volledig flexibele hoofd verwijdert haartjes vanaf de eerste beurt. Samen met de 40 MicroGrip-pincetten kan de Braun SE9 Flex haartjes van 0.5mm vangen. Goed voor ontzettend gladde benen en oksels.

Voor een extra grondige ontharing

Al gehoord van de speciale Smartlight-functie? Ze helpt je om al je haartjes voorgoed te doen verdwijnen. Zelfs de fijnste haartjes lichten op en kunnen niet ontsnappen aan deze Braun-epilator.

Ergonomisch en waterbestendig

Het smalle en ergonomische handvat met anti-slipgreep garandeert een comfortabel en intuÔtief gebruik, zelfs in de moeilijkst bereikbare zones. Bovendien is dit toestel ook 100 % waterbestendig en kan je je moeiteloos epileren in bad of onder de douche.

Wil je deze zomer wekenlang genieten van een salongladde huid en zijdezachte benen? Maak kennis met de nieuwe Braun Silk-ťpil 9 Flex, ’s werelds eerste epilator voor vrouwen met een volledig flexibele kop. Dit toestel garandeert jou een zachte scheerbeurt! Lees meer

In een wereld waarin het altijd wat meer moet zijn, is het ook belangrijk om het soms met wat minder te doen. Minder chaos, minder gedoe. Een gladde huid, heel eenvoudig. Braun garandeert je 4 weken een gladde huid met een technologie die ontharing zo aangenaam mogelijk tracht te maken. Ontdek de nieuwe technologieën van de Silk-epil 9 en al onze beautysets. 
Lees meer

Productkenmerken van BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002
Functies Scheren en epilatie
Type Epileerapparaat met pincetjes + ladyshave
Aantal snelheden 2
Wet & Dry
Verlichting
Aantal pincetjes 40
Bikini-accessoire
Borstel voor peeling
Reinigingsborstel gezicht
Flexibel scheerhoofd
Pijnstillend systeem Massagerollers
Reiniging Onder water
Bijzonderheden Perfect voor bikinilijn dankzij flexibele hoofd
Voeding Herlaadbare batterij
Vanden Borre-code 8256454
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Klanten score

4,4

4,4 op 5 | 17 Reviews

Gemakkelijk te onderhouden

4,2 op 5

Gebruiksgemak

4,6 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat een verbetering!
Charlotte Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 05-04-2021
Ten opzichte van mijn vorige epil lady (nį 7) gaat deze supersnel. Het zijn dubbel zoveel mesjes en de haartjes komen er vlot af. Ik ben 5 keer zo snel klaar met het ontharen van mijn benen. Ook de batterij gaat veel langer mee - je kan hem zeker 2-3 keer gebruiken zonder hem te moeten opladen. Het is de investering waard!
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

revolutionair
Ellen 27-04-2020
Die roterende kop is echt wel revolutionair en zorgt voor een perfect scheerresultaat en een zijdezachte huid. Mijn man zal tevreden zijn. De prijs is wel aan de dure kant, maar rekening houdend met de kwaliteit is dit nog aanvaardbaar
Voordelen
roterende kop
Nadelen
prijs
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Inca Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-04-2020
Ik heb e braun silk-epil9 mogen proberen en vind dit een super toestelletje. Je kan het even goed gebruiken onder de douche, als in bad , als op een droge huid. In nog geen 2 uur is de batterij opgeladen en deze gaat ruime tijd mee. Het toestel is trouwens gemakkelijk in onderhoud en er zit een leuk opbergtasje bij.
Voordelen
- waterproof, - handig opbergzakje, - laad vlug op
Nadelen
- geen smal opzetstuk voor bikinilijn
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

handig en flexibel
Nathalie Vrouw, Gevorderde gebruiker 20-04-2020
Ik gebruik al jaren een Braun epileerapparaat en het was nu tijd voor een nieuw toestel. Mijn oog viel op dit toestel door het flexibel hoofd en bij gebruik merk je dat echt. Vooral rond mijn knieŽn was het steeds een uitdaging om goed te epileren maar met dit toestel ging dat veel makkelijker. Gebruik onder de douche zorgt ervoor dat het nagenoeg pijnloos verloopt.
Voordelen
gebruik onder douche, makkelijk in gebruik, flexibel
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Arnor 18-04-2020
Dit toestel ligt zeer goed in de hand en is eenvoudig te gebruiken. Na het scheren wordt een zeer glad resultaat bekomen en er wordt ook geen irritaties bekomen wat zorgt voor een verfrissend gevoel. De batterij gaat ook voldoende lang mee. Dit toestel is echt een aanrader en prijs kwaliteit een goede aankoop.
Voordelen
glad resultaat
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Enorm tevreden
Sophie S 18-04-2020
Ik ben enorm tevreden over mijn Silk-ťpil 9002 3D Flex. Het product is niet enkel mooi in design, maar de flexibele kop van het toestel is helemaal te gek! Wat voor mij een groot pluspunt is, is dat het apparaat te gebruiken is in de douche. Zelfs daar heeft het een zeer mooi resultaat. Mijn haartjes blijven veel langer weg dan bij een gewoon scheermesje. Een aanrader!
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Flexibele epileerkop
Evelien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 15-04-2020
Dit toestel heeft een handige, flexibele epileerkop met een sensor die je waarschuwt wanneer je teveel druk uitoefent op het toestel. Ik ben het niet gewoon om te epileren, maar mocht dit product gratis testen. Als beginnende epileerder vind ik dit dus zeker een handig extraatje. Plusplunt is ook dat je dit toestel zowel nat (in de douche of in bad) kan gebruiken, als droog. Minpunt is dat de aan/uit knop ongelukkig gepositioneerd is. Tijdens het epileren zet ik daardoor het toestel regelmatig (onbedoeld) uit.
Voordelen
sensosmart sensor, flexibele epileerkop
Nadelen
vrij prijzig, onhandige positie aan/uit knop
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super toestel met verschillende functies
lidivia Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 15-04-2020
Ik ben aangenaam verrast door de silk-ťpil 9 flex. Ik deed de doos open en er zit een super handig tasje bij om bijvoorbeeld op reis te gaan. Het apparaat ligt goed in de hand, doordat die dunner is dan de gewone toestellen en de flexibel kop maakt het gemakkelijker in gebruik. Je kan met deze toestel epileren en scheren. Je kan die zowel nat als droog gebruiken. Als het je eerste keer epileren is, dan zou ik het onder de douche proberen omdat dat minder pijnlijk is. Er zijn verschillende opzetstukken meegeleverd om je ervaring aangenamer te maken, trim kam, epileer kop, massage kop en een voor het gezicht. Er is een sensorsmart-lampje die het gemakkelijker maakt om de donshaartjes te kunnen zien en die ook te kunnen verwijderen. Er is ook een massage-opzetstuk en die vind ik handig om mijn huid voor te bereiden op de epilatie, als je te veel druk opzet op het toestel, ga het lichtje rood kleuren zodat het je huid niet beschadigd. Na gebruik te hebben gemaakt van deze toestel zijn je benen voor een paar weken haar vrij. Het is gemakkelijk schoon te maken door de kop onder de kraan te houden zodat er geen haartjes over blijven. Deze toestel is volledig als je zoals ik van epileren en scheren houdt. ik ben super blij met deze toestel en raad het iedereen aan. Prijs/kwaliteit is zeker goed. Een degelijk toestel die zijn prijs zeker waard is.
Voordelen
lichtsensor, opberg tasje, droog of nat te gebruiken, flexibel kop 3d functie, ligt goed in de hand, verschillende opzetstukken, goede prijs/kwaliteit verhouding
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

degelijk apparaat van een kwalitatief merk
sigrid Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 14-04-2020
Enkele dagen terug werd deze braun silk-epil 9 flex me toegestuurd om uit te testen. Ik heb wel eens eerder getracht mijn benen te epileren maar was hier nooit van overtuigd. De extra tijd die je erin steekt om je benen mooi glad te maken, plus de pijn, was het voor mij niet waard. Het testen van dit toestel heeft me echter ander inzichten kunnen geven over epileren als ontharingsmethode bij voorkeur. Dit toestel is erg gemakkelijk in gebruik door de bediening met ťťn makkelijke knop. Het toestel heeft ook duidelijk aan wanneer je te harde druk aan het uitoefenen bent. Het lampje op het toestel maakt het ook heel makkelijk om alle kleine haartjes op je benen te kunnen zien. Echter het grootste voordeel is dat je dit toestel onder de douche kan gebruiken en zelfs volledig ondergedompeld in bad. Dit maakt epileren een pak minder pijnlijk. Sinds ik het toestel heb, heb ik het nog ook nog niet moeten opladen.
Voordelen
intuitief, makkelijk te reinigen, onder water te gebruiken
Nadelen
wel een behoorlijk prijskaartje
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product!
Daphne Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 06-04-2020
Ik heb het product enkele weken geleden aangeschaft en ik ben er voorlopig tevreden mee. Het is even wennen om te gebruiken, maar dat proces gaat vrij snel. Het apparaat ligt goed in de hand en is heel gebruiksvriendelijk. Je merkt degelijk dat het van goede kwaliteit is.
Voordelen
handig
Een review schrijven over de BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug