De KOBO AURA H2O NEW is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle e-readers
Bekijk alle e-readers

Ontdek al onze e-readers en kies je e-reader uit 5 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

KOBO AURA H2O NEW

KOBO AURA H2O NEW

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product KOBO AURA H2O NEW

Hoes e-reader
Beperkte stock
€ 29,99
Beperkte stock
Hoes e-reader
Beperkte stock
€ 29,99
Beperkte stock
Hoes e-reader
Beperkte stock
€ 39,99
Beperkte stock

Dit zeggen onze specialisten over de KOBO AURA H2O NEW

KOBO AURA ONE

Lezen in je bad, op het strand of in je zwembad ? Met de Kobo Aura H20 e-reader lees je dagenlang in alle omstandigheden.

Een scherm in boekformaat

De Aura H2O e-reader heeft een elegant, dun en licht ontwerp. Het scherm van 6,8 inch geeft meer tekst weer, zoals een echt boek!

Tot 6000 boeken

Met 8 GB-geuheugen bewaart je Kobo Aura H20 tot 6000 boeken. Perfect voor boekenwormen!

Beschermt je ogen

Lees rustig en comfortabel, op elk moment van de dag.De ComfortLight PRO verlaagt de blootstelling aan blauw licht om je ogen te beschermen. Bovendien past het scherm de verlichting aan het zonlicht aan.

Waterbestendig

Lees je graag een goed boek naast het zwembad of in bad? Met de Kobo Aura H20 is dat makkelijk. Hij is waterbestendig en kan tot 60 minuten tot 2 meter onder water blijven.

Lees zoals je het wil

Kies de grootte en het lettertype, pas kantlijnen aan, zoek woorden op in het ge飊tegreerde woordeboek, markeer zinnen en maak notities in de tekst dankzij de TypeGenius-functie. Handig!

Eindeloze leesmogelijkheden

De Kobo Shop beschikt over meer dan 5 miljoen boeken en geeft je gepersonnaliseerde aanbevelingen op basis van je leesgewoontes.

Technische specificaties over de KOBO AURA H2O NEW

Opslagcapaciteit 8 GB
Schermgrootte 6.8 inch
Resolutie 1440 x 1080 pixels
Technologie E-InK
Bijzonderheden IP67 : Stof- en waterbestendig (tot 60 min. 2 m onder water), met ingebouwde en regelbare verlichting
Touchscreen
Kleurenscherm
Grijstinten 0
Geheugenkaartlezer
Wifi Ja, B/G/N
Bluetooth
Compatibele formaten EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR
Audio-uitgang
USB-aansluiting Micro-USB
Type batterij Lithium-ion
Bijgeleverde accessoires Micro usb kabel, Proefabonnement Kobo Plus 30 dagen, Handleiding
Maximale autonomie Tot 2 maanden
Gewicht 250 g
Afmetingen (hxbxd) 17.2 x 12.9 x 1 cm
Vanden Borre-code 8505934

Reviews voor het product KOBO AURA H2O NEW

4,7

4,7 op 5 | 91 Reviews

Afmetingen / gewicht

4,7 op 5

Autonomie

4,7 op 5

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Kobo Aura H2O is een aanrader
Kris Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 13-11-2019
In combinatie met een kobo plus abonnement laat het mij en mijn gezin toe om regelmatig boeken te lezen, zonder steeds naar de bib te moeten rijden en rekening te moeten houden met uitleentermijnen. E-reader geeft mij de kans de lettergrootte en licht aan te passen aan mijn gezichtsvermogen.
Voordelen
aanpassing lettergrootte, aanpassing licht, lange batterijduur
Nadelen
verslavend
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Spijt dat ik niet eerder een e reader kocht
Sara Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 26-09-2019
Ondanks mijn liefde voor boeken, het fysieke gevoel van een boek in je handen, kocht ik een e reader. En wat een verrassing. Liefde vanaf het eerste moment. Buiten het feit dat je slechts af en toe afhankelijk bent van een lader, alleen maar voordelen. Licht gewicht in de handtas Altijd duidelijk op welke pagina je bent rust aan je ogen Boek uit, dadelijk een nieuw boek Op en top fan van mijn e reader.
Voordelen
altijd nieuw boek bij de hand, rust voor de ogen, waterbestendig, gebruksvriendelijk, licht gewicht
4,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product
Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 20-09-2019
Geen gedrukte handleiding. Eens opgestart blijkt de handleiding in het toestel te zitten. Met een beetje handigheid gemakkelijk te installeren. WiFi en creditcard is een must om aan boeken te geraken. Ik heb de Kobo app ge飊stalleerd op mijn tablet. Daar kan je boeken kopen of enkele gratis exemplaren downloaden. Enkel nog synchroniseren en je kan beginnen lezen.
Voordelen
batterij gaat lang mee, grote capaciteit, goed leesbaar met veel of weinig licht, lichtgewicht
Nadelen
geen kleurenscherm, werkt redelijk traag, geen boeken te huur enkel te koop, werkt enkel goed met kobo webshop
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Al je boeken op zak, met deze lichtgewicht ereader
Katrien Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 17-09-2019
Voor mijn vakantie kocht ik deze ereader. Ik lees graag en veel, en vond het altijd zo jammer dat ik niet zo veel boeken mee kon nemen in mijn valies. Met deze ereader is het probleem opgelost, al mijn boeken heb ik voortaan bij de hand. De installatie van de ereader verliep erg vlot! Lezen op deze kobo is heel aangenaam en je ogen raken niet vermoeid. Voorheen las ik wel al eens ebooks op mijn tablet, maar hiervan kreeg ik hoofdpijn. Je kan op deze ereader perfect lezen als je in volle zon zit. De leeservaring is hetzelfde als een papieren boek. Handig is de ingebouwde verlichting, zo kan je ook s avonds in bed lezen zonder nachtlamp. Je kan ervoor kiezen om de verlichting automatisch in te stellen. Zo geeft hij steeds meer oranje licht naarmate je ingestelde bedtijd nadert. Ik merk dat ik makkelijker in slaap raak, dan wanneer ik een boek lees op mijn tablet. De batterij gaat erg lang mee. Ik gebruik de ereader vrij intensief, maar toch haal ik makkelijk 3 weken zonder opladen. Ik gebruik de ereader samen met een kobo plus abonnement. De bibliotheek is makkelijk te doorbladeren. Ook de synchronisatie met mijn tablet en smartphone verloopt perfect.
Voordelen
waterdicht, ingebouwde verlichting oranje licht tegen bedtijd, al je boeken op zak, lange autonomie batterij
4,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend produkt
Peter Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 12-09-2019
Een prima e-reader, licht, goed formaat, heeft de mogelijkheid om op nachtverlichting over te gaan. Een volgeladen batterij gaat echt heel lang mee.
Voordelen
autonomie van de batterij
4,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

砷n goede keuze.
Ronny Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 05-09-2019
Nadat mijn tolino aan zijn eind was gekomen tussen het ijzerwerk van mijn relax kon ik niet anders dan een waardige vervanger zoeken. Na wat zoekwerk viel mijn keuze op de KOBO AURA H2O New. Hij is wat trager en het is wat wennen aan de bediening, maar voor de rest is dit toestel op alle gebied een betere keuze. Het leescomfort is gewoon heel goed. Ik denk dat het toestel voor de meeste mensen een ideale reader is.
Voordelen
comfort bij het lezen
Nadelen
wat duurder, wat traag
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Mijn eerste ereader
Marc Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 22-08-2019
Lang gewacht om een Ereader aan te kopen. Aangezien Vanden Borre de goedkoopste was heb ik deze hier besteld en ben zeer tevreden over de snelle levering in een afhaalpunt. Nieuwe boeken aankopen gaat zonder problemen. Koppeling met PC via Calibre werkt uitstekend. Ik was verbaasd van de leesbaarheid t.o.v. een klassiek boek, aangenaam aan de ogen en zalig met de automatische lichtaanpassing. Zelfs lezen in bed zonder nachtlampje. Besluit: Het is een verslavend toestel.
Voordelen
automatische lichtaanpassing, gewicht, leesbaarheid, batterij levensduur, afmetingen
Nadelen
geen
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Freya Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 21-08-2019
Ideaal om mee te nemen. Ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Een beschermingshoes is wel aangeraden. Met een Kobo-abonnement kan je voortdurend genieten van nieuwe boeken. De populaire nieuwe boeken zijn jammer genoeg wel bij te betalen.
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend produkt!
Lieve Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 21-08-2019
Supercontent van deze e-reader. Batterij gaat heel lang mee. Is licht van gewicht. Voor mij een openbaring. Op reis heb ik overal mijn boek bij zonder bijkomend gewicht. Geen wapperende bladzijden in de wind, buiten lezen in het donker...zoveel voordelen. Ik zou deze e-reader aan iedereen aanraden!
Voordelen
groot genoeg en toch niet te groot, goeie batterij, licht van gewicht
5,0

Afmetingen / gewicht

Autonomie

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Leesplezier KOBO AURA H2O NEW
Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 18-08-2019
Ik ben de 80j voorbij. Lees graag een boek. Een gewoon boek werd mij te zwaar in de hand. Met mijn E-Reader is het weer een plezier om te lezen aangepaste letters en grote goede belichting en vind alles terug wat nodig, ook het woordenboek is zeer handig.