€ 149,99 € 236,00 Ou

Caractéristiques

  • Type: Brosse à dents électrique

  • Type de brossette: Allongée

  • Procédé: Sonique

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Click&Collect sans acompte (selon magasin)

Commandez votre appareil via Click&Collect, même si vous ne payez pas d’acompte.

Gratuit
Garantie Remplacement Direct

3 ans d’échange à neuf en cas de panne

€ 10,00
J'achète
Ajouté
Que disent nos spécialistes à propos du

Philips HX9924/23 Diamond Clean Smart

Recevez des conseils en temps réel grâce aux capteurs intelligents de la Philips HX9924/23 Diamond Clean Smart. Cette brosse à dents électrique vous aide à améliorer votre technique de brossage pour un soin bucco-dentaire optimal.

Têtes de brosse intelligentes

Une puce placée dans votre tête de brosse se connecte à votre HX9924/23. Le résultat ? La brosse à dents sélectionne automatiquement le mode et l'intensité les plus adaptés.

Capteur de position

Grâce au capteur de position intelligent, vous savez toujours quelles zones vous avez brossées, et lesquelles il vous reste à faire. Le suivi en temps réel de l'application Philips Sonicare vous permet de savoir quand vos dents sont parfaitement nettoyées.

Une haleine fraîche

Clipsez le brosse-langue TongueCare+ pour éliminer en douceur les bactéries de votre langue à l'origine de la mauvaise haleine. 

Recharge facile

Placez votre HX9924/23 dans le coffret et connectez ce dernier à votre ordinateur portable ou branchez-le sur une prise secteur. À domicile, placez simplement votre brosse à dents dans l'élégant verre de charge.

Accessoires pour PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23
LES INDISPENSABLES
Spécifications techniques du
Type Brosse à dents électrique
Type de brossette Allongée
Procédé Sonique
Nbre de pulsations/min Pas d'applications
Nbre d'oscillations-rotations/min 62.000
Nbre de brosses/pièces de rechange 4
Accessoires Étui de voyage
Nbre de modes de brossage 5: Clean, Clean&White , Sensitive, Gum care en Polish
Autonomie 84 min
Minuterie avec signal
Capteur de pression
Bluetooth
Brosse enfants
Alimentation Batterie rechargeable
Indicateur de charge Témoin lumineux
Divers Verre de charge, coffret de voyage USB, spray langue
Vanden Borre-code 8475911
Que disent nos clients sur PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23
4,5

4,5 sur 5 | 6 Avis

Performance

5,0 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

één woord WAAUW
Mirlo Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 01-11-2017
het is werkelijk een nieuwe verslaving, geweldig mooi design, gemakkelijk in gebruik, bij correct gebruik meteen resultaat enz niets negatief mooie oplader/opberdoos laden via glas geweldig
Voordelen
leuk poetsen met een app, mooi oplaaddoos, makkelijk op reis te nemen, handig, mooi design
Nadelen
geen gevonden
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stralende glimlach
Griet Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 01-11-2017
De DiamondClean Smart tandenborstel is heel praktisch in gebruik. Het oplaadglas is even wennen maar het is handig omdat je geen extra glas nodig hebt om je tandenborstel in te stoppen. De app geeft goed aan waar je nog moet poetsen, of je teveel beweegt en hoelang je nog moet. Zo besef je dat een grondige poetsbeurt noodzakelijk is. Wil je eventjes wat tandpasta uitspuwen, geen enkel probleem, de app wacht even op zijn gebruiker. Af en toe werkt de app niet en blijft hij hangen maar na opnieuw opstarten lukt het wel. De smartphone moet wel naar jou liggen als je alles in de gaten wil houden en voor mensen die weinig plaats hebben op de lavabo kan dit wel voor problemen zorgen. De tandenborstel stopt automatisch als je de aanbevolen tijd gepoetst hebt. Na het poetsen zie ik dat mijn tanden meer 'blinken' en het voelt allemaal lekker fris aan. De tongue Care is even wennen maar na enkele keren gebruiken, ebt het kriebelend gevoel weg. De batterij gaat super lang mee dus als je 1 keer om de 14 dagen oplaadt is het genoeg. Handig zou zijn als je het snoer kon loskoppelen van het oplaadglas en ergens opbergen. Is niet zo mooi op een wastafel.
Voordelen
blinkende tanden, lange batterijduur
Nadelen
snoer kan niet losgekoppeld worden van het glas
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Tandenpoetsen 2.0
Olloop18 Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 31-10-2017
Eigenlijk kan ik heel kort zijn, het is mijn nieuwe verslaving geworden.. Al bij het uitpakken was is verzot op de Philips Sonicare DiamondClean Smart. Hij heeft een supermooi design en oogt echt heel vrouwelijk. Ik moest in het begin even wennen aan de trillingen en het in het rond spetteren maar mits wat training is dat snel opgelost. Ik heb echt het gevoel dat mijn tanden superschoon zijn met die anti tandplak opzetborstel. De oplader vind ik persoonlijk iets minder handig. Hij oogt mooi maar neemt nogal wat plaats in op de wastafel. En de app...ja die is echt een verslaving geworden dus. Nu neem ik mijn IPhone ook al mee in de badkamer. Eindelijk weet ik waar ik goed poets en waar niet. En al betekent dat soms wat langer poetsen, zal ik zeker wat minder lang bij de tandarts zitten.
Voordelen
app design superschone tanden
Nadelen
oplader iets te groot, prijs
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

super tandenborstel
Elsan 31-10-2017
Ik gebruik de tandenborstel nu een tweetal weken. Algemeen ben ik zeer positief. De tandenborstel komt met een uitgebreide handleiding waar je even de tijd moet voor nemen. Er zijn 4 verschillende borstels die automatisch herkend worden door de body. Ik was weigerachtig tov het gebruik van de app, zeker 's morgens wanneer er niet zo veel tijd is. Anderzijds merk ik dat de kinderen door de app, meer zin hebben in poetsen, beter alle tanden en vooral voldoende lang poetsen. De tanden zijn merkbaar beter gepoetst. Positief is ook het lichtje dat aangeeft dat je te veel druk zet. De tandenborstel maakt een zacht geluid die me doet denken aan het geluid bij de tandarts. Aan het gevoel bij het poetsen moest ik even wennen, meer kriebelig dan echt schrobben. De tanden zijn merkbaar gladder, precies of de tanden gepolijst werden. Ik heb zeer gevoelige tanden. Het is nog te vroeg om de invloed op het tandglazuur te merken. White+ heb ik nog niet veel gebruikt uit schrik voor het tandglazuur, daar kan ik nog niet veel over kwijt. Het is goed dat je de intensiteit kan instellen, de hoogste stand is voor mij te fel. De tongschraper gebruik ik dagelijks samen met de spray. Het is een leuke aanvulling. De borstel ziet er mooi uit, de body en alle borsteltjes kunnen gewoon in het glas, dus niet al te veel gedoe. De reistas is handig. De tandenborstel hoeft niet zo veel opgeladen te worden, maar alles is nu ook nog nieuw, geen idee hoe vlug het achteruit gaat. Algemeen ben ik zeer positief. Het is even wennen aan het gevoel tijdens het poetsen maar de tanden zijn merkbaar gladder. Ik zou deze tandenborstel wel aanbevelen.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Digitaal wonder
Adweert Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-10-2017
Zeer luxe tandenborstel mee door zijn opzetstukken en app. Er is bluetoothop zodat je alle makkelijk kunt updaten. Door de verschillende standen en opzetstukken is hij enorm uitgebreid. Lange accuduur en makkelijk in gebruik . Het is natuurlijk wel wennen dat je een app hebt die bij houd of je goed poetst Hè is een aanschaf maar is zeker de moeite waard.
Voordelen
schone tanden, uiterlijk, handig in gebruik, goede accu, opzetstukken
Nadelen
het instellen van de app. kan lasig zijn
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Na even wennen best overtuigd!
hayes Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 16-10-2017
Eerlijk, na enkele dagen deze tandenborstel gebruiken, ben je verkocht. Het is even wennen. Ik gebruik al jarenlang een ronde tandenborstel. Het is even wennen aan deze Philips, door het soort borstels, maar nog meer door snelle trillen. Zeker tijdens de eerste poetsbeurten vliegt er soms wat tandpasta in het rond... Het apparaat voelt heel erg gesofisticeerd aan. De behuizing is mat en ligt perfect in de hand. Alles voelt solide alhoewel het een hoogtechnologisch product is. De app heb ik tot nu toe trouw gebruikt. Ik merk wel dat hij niet altijd perfect registreert waar ik aan het poetsen ben. Het lijkt een 'spelletje' maar het zorgt er wel voor dat je goed poetst. Wat heel erg opvalt is dat zelfs na een paar dagen de hoeveelheid tandplak heel erg verminderd is! De Sonic tandenborstel doet gewoon effectief wat hij belooft. De batterijduur is gewoon goed. Ik poets langer dan voorheen en kwam zowat een week toe. Opladen is eenvoudig. Je plaatst het bijgeleverde glaasje op de oplader en plaatst je tandeborstel in het glas. Je kan trouwens ook via het bijgeleverde reisetui opladen. Daar stond ik echt van te kijken. Het reisetui heeft een stekker, je plugt die in het stopcontact en de borstel laadt op terwijl hij gewoon in het etui ligt! De tandenborstel herkent zelf welke borstel je opzet en past automatisch het programma aan. Al kan je wel nog zelf ingrijpen en de intensiteit en programma aanpassen. Veel makkelijker wordt het niet. Natuurlijk kan je niet rond de hoge prijs. Of die het waard is moet ieder voor zich uitmaken. Dit product of een goedkopere variant uit de Diamondclean reeks, dat is een persoonlijke keuze. Desalniettemin, een top product!
Voordelen
kwalitatieve feel, gebruiksgemak, poetsresultaat is top!
Nadelen
breekbaar glas om op te laden, prijs (kan je niet omheen)
Ecrire un avis sur le PHILIPS SONICARE DIAMOND CLEAN SMART HX9924/23

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €