€ 235,95 Ou

Caractéristiques

  • Type: Centrifugeuse

  • Capacité: 1 l

  • Directement dans le verre

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Garantie Remplacement Direct

3 ans d’échange à neuf en cas de panne

€ 25,00
J'achète
Ajouté
Que disent nos spécialistes à propos du

PHILIPS HR1946 / 70 COLLECTION AVANCE

Savourez du jus de fruits frais fait maison et riche en vitamines avec la centrifugeuse Philips HR1946 / 70. La technologie MicroMasticating permet d’extraire jusqu’à 90 % de jus.

Facile à nettoyer

La Philips HR1946 / 70 a été conçue pour être facile à nettoyer. Vous rincez l'extracteur sous le robinet en moins d'une minute.

Stop-goutte

Grâce au stop-goutte intégré, votre comptoir reste toujours propre. Pour arrêter le flux de jus, appuyez sur le bas du bec verseur.

Spécifications techniques du
Type Centrifugeuse
Capacité 1 l
Directement dans le verre
Puissance 200 Watts
Fonctions Jus (y compris d'agrumes) et coulis
Stop-goutte
Vitesses 1
Vitesse de rotation 300 tours/min
Goulotte extra large
Mode de fonctionnement Extraction horizontale
Collecteur de pulpe
Accessoires fournis 1 filtre à finnes mailles et 1 filtre à grosses mailles, livre de recettes
Type de moteur Induction / Asynchrone
Divers MicroMasticating, nettoyage facile et rapide, convient aux fruits amylacés tels que les bananes, les mangues et les feuilles et les herbes
Couleur Noir
Dimensions (hxlxp) -
Vanden Borre-code 8547955
Que disent nos clients sur PHILIPS HR1946/70 AVANCE COLLECTION
4,8

4,8 sur 5 | 6 Avis

Gemakkelijk te onderhouden

5,0 sur 5

Gebruiksgemak

5,0 sur 5

Prestatie

4,8 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

Greta Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 07-02-2019
Zeer tevreden met de aankoop van de slowjuicer. Heb onmiddellijk sapjes met gemaakt. Voldoet aan mijn verwachtingen. Is een mooi design en staat op mijn aanrecht. Enkel een beetje lawaai maar eender welk Electrische apparaat geef toch altijd lawaai. Daarvoor hoef je het niet te laten ben super content. Gemakkelijk in onderhoud, gewoon even afspoelen onder de kraan en klaar voor het volgende sapje
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Anoniem Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 22-01-2019
Heel tevreden over deze slowjuicer! Ideaal voor fruit maar ook harde groenten (wortel, rode biet,..). Zeer makkelijk en snel schoon te maken!
Voordelen
mooi design niet te groot, ook geschikt voor harde groenten/fruit, onderhoudsvriendelijk
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

ideale granaatappelpitjes sapcentrifuge
Robert Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 13-08-2017
Dit toestel is ideaal om sap uit granaatappelpitjes te draaien. Gedaan met die pitvelletjes in je mond. Geen enkel merk granaatappelsap kan tippen aan granaatappelsap geperst met deze Philips sapcentrifuge. Gebruik voor granaatappelsap bij voorkeur het filtertje met de smalste openingen. Niet vergeten: onmiddelijk na gebruik schoonmaken.
Voordelen
gemakkelijk monteren en demonteren, gemakkelijk schoonmaken
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

super machine
melanie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-06-2017
Ik ben heel blij met deze slowjuicer, de sapjes zijn heerlijk en de machine is zeer veelzijdig. Zeker een aanrader, zelfs soep maken kan. Enige nadeel is het lawaai( niet mogelijk in de vroege uurtjes wegens slapende kinderen) en de prijs is wel wat hoog. Maar voor mij is het dat wel waard.
Voordelen
veelzijdigheid, gebruiksgemak
Nadelen
prijs, lawaai
5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Gebruiksgemak

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Een gezonder leven start hier
YBTD Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 03-06-2017
Eerste indruk bij het vastnemen van de doos, was dat het een zwaar toestel is. Bij het uitpakken heb je het toestel zelf dat heel zwaar is (de motor), maar ook de onderdelen die je moet monteren zijn zwaar en voelen stevig aan. Je merkt direct dat het echt om kwaliteitsmateriaal gaat, wat toch wel belangrijk is voor iets wat je vaak uit elkaar gaat halen om te reinigen. Het monteren van het toestel is kinderspel, alles is heel duidelijk uitgelegd in de handleiding. Ook het demonteren van de onderdelen om ze te reinigen gaat heel gemakkelijk. Het reinigen zelf van het toestel na gebruik is geen moeite, de onderdelen zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te reinigen zijn en op de juiste plaatsen uit elkaar gehaald kunnen worden. Om het sap uit je fruit/groenten te halen dien je natuurlijk eerst alle schillen (niet eetbare), pitten, ? kortom alle niet eetbare zaken van je fruit/groenten te verwijderen. Daarna duw je ze gewoon door de opening bovenaan het toestel en bijna direct komen de sappen uit het toestel gelopen. Wat overblijft verbaasde mij echt, er blijft een soort van bijna droge, beetje vochtige pulp over, deze pulp komt in een opvangbak terecht. Echt wel indrukwekkend hoe goed al het sap uit je fruit/groenten wordt gehaald. Ik heb ondertussen al wel wat sapjes gemaakt, vooral uit het inspiratieboekje dat bij het toestel zat, wat heel handig is om van start te gaan. Het maken ging telkens zeer vlot, eigenlijk is het gewoon fruit, groenten of beide combineren naar je eigen smaak. De stukken fruit/groenten in het toestel doen en daarna genieten van een heerlijk sapje! Eens je het toestel gewoon bent gaat het ook veel vlotter om het sap uit je fruit/groenten te krijgen, je weet perfect hoe groot de stukken mogen zijn die je er in duwt, zodat het sap er gemakkelijk uit komt. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om zelf lekker sapjes te maken en de combinaties die je kan maken zijn eindeloos. Het toestel heeft mij zeker al aangezet om meer fruit en ook groenten binnen te krijgen doormiddel van sapjes. Ik stond vroeger altijd een beetje weigerachtig tegenover groenten sapjes, maar die uit het inspiratieboekje bij het toestel hebben zeker al gesmaakt. Nu drink ik dus heel regelmatig fruit- en groentesapjes en ik moet zeggen het voelt gezond aan!
Voordelen
handig inspiratie boekje, veel sap uit kleine hoeveelheid, rest product is echt droog, kwaliteit materiaal toestel, gemakkelijk te reinigen
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Kwaliteit
Noel Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 12-05-2017
Werkt degelijk as en dergelijke zijn kwaliteitsmaterialen Schoonmaken is ook snel uitgevoerd wat een Groot pluspunt is voor dergelijke machines Aan te raden !!!
Écrire un avis sur le PHILIPS HR1946/70 AVANCE COLLECTION

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €

 
Retour