Click&Collect en 30 min
La garantie du prix le plus bas
Garantie 2 ans

BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Épilateur avec pincettes, érgonomique, étanche

4,5

€ 89,95 Ou - Simulation
€ 119,95
Cashback
Prix net € 89,95
Nos services
Garantie Remplacement Direct
Garantie Remplacement Direct
€ 10,00

3 ans d'échange à neuf en cas de panne

Atouts

  • Particularités: Parfait pour la ligne du maillot grâce à la tête flexible

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Garantie Remplacement Direct

3 ans d'échange à neuf en cas de panne

€ 10,00
Ajouté
Que disent nos spécialistes à propos du BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002

Braun Silk-épil 9 Flex 

Envie de profiter cet été d’une peau douce et lisse pendant des semaines ? Découvrez le nouveau Braun Silk-épil 9 Flex, le premier épilateur pour femme au monde doté d'une tête entièrement flexible.  

Une épilation rapide et en douceur 

La tête large, entièrement flexible de cet épilateur élimine les poils en un seul passage. Grâce à ses 40 pincettes MicroGrip, le Braun SE9 Flex attrape même les poils de 0,5 mm. Pour des jambes et des aisselles incroyablement lisses. 

Pour une épilation en profondeur 

Déjà entendu parler de la fonction spéciale Smartlight ? Elle aide à éliminer tous tes poils définitivement. Même les poils les plus fins n’échappent pas à cet épilateur Braun. 

Ergonomique et étanche 

La poignée élancée et ergonomique avec revêtement antiglisse garantit un usage intuitif et confortable, même dans les zones les plus difficiles d’accès. En outre, cet appareil est également 100 % étanche : vous pouvez donc sans souci vous épiler dans le bain ou sous la douche.

Dans un monde où il en faut toujours plus, il est aussi important d’en avoir moins. Moins de désordre, moins de tracas. Une peau lisse tout simplement. Braun vous offre 4 semaines de peau douce avec une technologie qui rend l’épilation la plus agréable possible. Découvrez les nouvelles technologies du Silk-épil 9 et tous nos beauty sets. Plus d'info

Caractéristiques du BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002
Fonctions Rasage et épilation
Type Épilateur à pinces + ladyshave
Nombre de vitesses 2
Wet & Dry
Éclairage
Nombre de pinces 40
Accessoire bikini
Brosse exfoliante
Brosse nettoyante visage
Tête pivotante
Système antidouleur Rouleaux massants
Nettoyage À l'eau
Particularités Parfait pour la ligne du maillot grâce à la tête flexible
Alimentation Batterie rechargeable
Code Vanden Borre 8256454

Documentation

Que disent nos clients sur BRAUN SILK EPIL 9 SE FLEX 9002
Les avis clients sont collectés et traités selon nos conditions de publication.

Score client

4,5

4,5 sur 5 | 46 Avis

Confort d'utilisation

5,0 sur 5

Performance & efficacité

5,0 sur 5

Rapport qualité/prix

5,0 sur 5

Simplicité d'entretien

5,0 sur 5

5,0

Confort d'utilisation

Performance & efficacité

Rapport qualité/prix

Simplicité d'entretien

Laura Une femme, 25-34 jaar, Confirmé 01/08/21
Très satisfaite ! Comme toujours avec Braun. Facile à nettoyer, à utiliser et très efficace pour une épilation en quelques minutes à la maison.
Points forts
efficacité, nettoyage
5,0
toptoestel
Esand 04/07/20
Die roterende kop is echt wel revolutionair en zorgt voor een perfect scheerresultaat en een zijdezachte huid. Mijn man zal tevreden zijn. De prijs is wel aan de dure kant, maar rekening houdend met de kwaliteit is dit nog aanvaardbaar
5,0
Top epilator!
DorienS 19/06/20
Handige, praktische epilator met extra koppen en opbergtasje. Epileert nauwkeurig!
5,0
Glad resultaat
Arnor 14/06/20
Na het scheren wordt een zeer zacht resultaat bekomen en dit toestel voldoet dus aan al mijn verwachtingen.Ik kan dit dus aan iedereen aanbevelen. Na het scheren wordt geen irritatie bekomen en ziet de huid er niet rood uit.
4,0
Goed product
Daphne20 12/06/20
Ik had bij aanvang een beetje schrik dat het pijn ging om de epilator te gebruiken, aangezien ik steeds manuele scheermesjes gebruik. Dit viel eigenlijk goed mee. Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is erg handig in gebruik. Alles gaat veel sneller met een apparaat.
4,0
Goed product!
Marie 01/06/20
Deze epilator is in vergelijking met mijn vorige aangenamer in gebruik. Hij ligt comfortabel in de hand en dankzij de flexibele draaikop glijdt hij vlot over de huid. Ik zou niet meteen zeggen dat ik bij deze epilator minder pijn ervaar dan voordien, maar het is wel een stuk aangenamer om te epileren en ik ervaar minder bultjes dan voordien. Het massagekopstuk draagt zeker bij tot het gebruiksgemak. De Senso-Smart functie die aangeeft wanneer je te veel druk uitoefent is ook een meerwaarde!
4,0
Geweldig toestel
Inca001 21/05/20
Ik heb e braun silk-epil9 mogen proberen en vind dit een super toestelletje. Je kan het even goed gebruiken onder de douche, als in bad , als op een droge huid. In nog geen 2 uur is de batterij opgeladen en deze gaat ruime tijd mee. Het toestel is trouwens gemakkelijk in onderhoud en er zit een leuk opbergtasje bij.
4,0
kwalitatief product van een degelijk merk
sigridp 21/05/20
[Cet avis a été recueilli en réponse à une offre.] Enkele dagen terug werd deze braun silk-epil 9 flex me toegestuurd om uit te testen. Ik heb wel eens eerder getracht mijn benen te epileren maar was hier nooit van overtuigd. De extra tijd die je erin steekt om je benen mooi glad te maken, plus de pijn, was het voor mij niet waard. Het testen van dit toestel heeft me echter ander inzichten kunnen geven over epileren als ontharingsmethode bij voorkeur. Dit toestel is erg gemakkelijk in gebruik door de bediening met één makkelijke knop
5,0
Geweldig toestel
Lidivia 14/05/20
Deze toestel is volledig als je zoals ik van epileren en scheren houdt. Je kan het gebruiken onder de douche of droog. Het is voor alle mogelijke zones: bikini, gezicht, oksel, benen,... Door de 3D functie en de flexibel kop, is dit het ideale toestel voor te scheren en epileren. Het ligt super goed in de hand. Ik ben super blij met deze toestel en raad het iedereen aan. Prijs/kwaliteit is zeker goed. Een degelijk toestel die zijn prijs zeker waard is.
4,0
Handig toestel
Emmanuela1984 12/05/20
Dit toestel ligt goed in de hand en het smartlight maakt de haartjes goed zichtbaar. Gezien dit de eerste keer was dat ik zo'n toestel gebruik, had ik wat schrik maar de pijn viel goed mee. Er zitten verschillende opzetstukjes bij en je kan het toestel zelfs gebruiken om te scheren. De flexibele kop maakt het heel gebruiksvriendelijk. Het toestel zit in een tasje, handig om mee te nemen op reis. Het feit dat het draadloos te gebruiken is, is een groot voordeel.
 
Retour