Le BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les épilateurs semi-définitifs
Voir les épilateurs semi-définitifs

Découvrez nos épilateurs semi-définitifs et trouvez votre épilateur semi-définitif parmi 15 appareils.

Alternatives

Découvrez le module de conseil épilateur semi-définitif
Découvrez le module de conseil épilateur semi-définitif

Trouvez le produit qui correspond à vos besoins en répondant à quelques questions simples.

BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE

BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE

Ce produit n'est plus disponible !

Ce que disent nos spécialistes du BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE

Braun Silk-Expert IPL BD 3003

Une épilation permanente et durable? Optez pour le Braun Silk-Expert IPL BD 3003. Cet épilateur à 250 000 pulsions vous offre une épilation efficace et en toute sécurité.

Épilation rapide

Gagnez du temps et épilez vos jambes en seulement 10 minutes grâce au Braun Silk-Expert IPL BD 3003.

Mode « doux »

Vous n’avez jamais utilisé d’épilateur à lumière pulsée ? Pas de souci. Utilisez le mode « doux » pour débutants ou pour les zones sensibles.

Spécifications techniques du BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE

Type IPL (Intense Pulsed Light)
Convient aux types de peau I-II-III-IV
Pas approprié pour des poils roux, blond clair, blancs et gris
Capteur couleur de peau Oui, capteur intelligent
Capteur du contact de la peau
Flash automatique
Acc. fournis lame Gillette fournie avec
Alimentation Sur secteur
App disponible
Traitement du bas des jambes 10 min
Superficie fenêtre 5.25 cm²
Temps de charge Pas d'application
Particularités Gentle et Extra Gentle mode, lame Gillette fournie avec
Dimensions (HxLxP) 23.6 x 10.4 x 19.4 cm
Poids 0.8 kg
Code Vanden Borre 8545855

Avis pour le produit BRAUN IPL SILK EXPERT BD3003 + GILETTE EMBRACE

4,3

4,3 sur 5 | 4 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product
Claudia Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 11/05/19
Mijn ervaringen met het apparaat zijn heel goed.Ik ben zeer tevreden over het resultaat na 2 maanden het product te hebben gebruikt. Mijn benen voelen nu gladder aan er groeien minder haartjes terug. Het gebruik van het product geeft geen irritaties. Ik heb het product gratis ontvangen. Mocht dat niet zo zijn geweest.Dan zou ik het product zeker kopen.
4,0
Pijnloos en gemakkelijk in gebruik
Steffi26 11/01/18
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik mocht de braun silk expert 3, gratis testen. Omdat ik een epilator verschrikkelijk vind in gebruik en voor mij persoonlijk te pijnlijk en gevoelig was, was ik dan ook opzoek naar een ander product waardoor mijn haartjes langer kunnen wegblijven. Omdat ik het weggesmeten geld vind om steeds naar een schoonheidssalon te gaan is dit de ideale oplossing! Je kan op enkele minuten tijd een volledige sessie ondergaan vanuit je zetel, geen verplaatsing nodig! Heel gemakkelijk te gebruiken, kan je weinig fout mee doen en is absoluut niet pijnlijk tot mijn verbazing toe. Je voelt natuurlijk wel een kleine tinteling en op plaatsen zoals bijvoorbeeld de oksels is het wel wat gevoeliger. Hiervoor is er wel een speciale knop waarbij je de intensiteit kan bepalen. Ik heb het zelf nog maar enkele keren gebruikt, dus buiten dat de haartjes lichter zijn geworden, merk ik nog niet heel veel verschil. Dit is natuurlijk normaal, want echt resultaat kan je pas verwachten na 6-12 weken. Ik ben dus enorm benieuwd naar het resultaat na enkele maanden gebruik.
5,0
Absolute aanrader!
SofieSn 28/12/17
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb enkele weken geleden de Braun IPL BD3003 gratis mogen ontvangen om deze uitvoerig te testen. In het verleden had ik al eens een Philips Lumea die helaas, na een hele zwangerschap niet te gebruiken of op te laden, defect ging. De eerste keer dat ik de IPL gebruikte dacht ik: Dit wordt niets? Het toestel was een stuk lichter, goedkoper in aankoopprijs en was minder pijnlijk op gevoelige plaatsen. Maar het tegendeel is bewezen! Na 8 dagen vielen de eerste haartjes uit en ook het haar onder mijn armen bleef weg, wat bij het vorige apparaat niet het geval was! De Braun is ook erg gebruiksvriendelijk. Hij ligt gemakkelijk in de hand, het is een licht toestel, je moet het huidtype en de lichtsterkte niet manueel instellen want dat doet hij automatisch en de kabel is lang genoeg waardoor je deze comfortabel en altijd kan gebruiken, in tegenstelling tot een apparaat waarvan je soms na 1 uur de batterij eerst terug moet opladen. Het enige wat ik miste was een opbergzakje. Dit apparaat is dus een absolute aanrader!
4,0
Getest en goedgekeurd
Candy1305 20/12/17
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de kans gekregen dit lichtontharingsapparaat te gratis te testen. Eerst was ik niet zo enthousiast, Ik vond het nogal eng met die lichtstralen en dacht dat het pijn ging doen, maar de test heeft het tegendeel bewezen. Pijn doet het helemaal niet, het is misschien en beetje warmer van temperatuur. Wat ik echt handig vond is dat er al een klein scheermesje bij in de verpakking zit, omdat je eerst je lichaamsdeel moet scheren voor je het apparaat gebruikt. Na enkel weken gebruik heb ik echt al bijna geen haren meer op mijn benen. Ideaal om nu in de winter te doen, ik ben al snel zomer/rokjes klaar.