Le AEG AX91-404DG n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les humidificateurs et purificateurs d'air
Voir les humidificateurs et purificateurs d'air

Découvrez nos humidificateurs et purificateurs d'air et trouvez votre humidificateur / purificateur d'air parmi 72 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

AEG AX91-404DG

AEG AX91-404DG

Ce produit n'est plus disponible !

Spécifications techniques du AEG AX91-404DG

Général

Type Purificateur d'air
Surface maximale de la pièce 92 m²
Filtre à air Filtre à charbon et HEPA
Indication qualité d'air Oui, via l'application
Puissance W
Consommation 0.00 kWh
Coût énergétique 0.00 euros/heure
Type d'évaporation Pas d'application
Indication taux d'humidité Oui
Évaporation maximale l/24h
Capacité du réservoir d'eau l
Témoin réservoir vide Non
Usage huiles essentielles Pas mentionné
Ionisateur Oui
Débit d'air 442 m³/h
Mode automatique Oui
Mode nuit Oui
Minuterie Oui
Télécommande Non
Connectivité Oui, via Wi-Fi
Particularités -
Niveau sonore 17 - 46 dB
Dimensions (HxLxP) 31.5 x 31.5 x 56.5 cm
Poids 7.9 kg

Code Vanden Borre 8167338

Avis pour le produit AEG AX91-404DG

4,6

4,6 sur 5 | 10 Avis

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0
Design luchtreiniger
bloem01 20/04/21
Allereerst is het design mega mooi. Het is niet storend in het interieur en zou in elk huis type passen. Hou wel rekening met het formaat. Zo moet het apparaat ook vrij staan. Door de leren handels makkelijk te verplaatsen. Hierdoor nemen wij hem soms ook mee naar de slaapkamer als ik weet dat er bijvoorbeeld veel pollen zijn. Daardoor word ik veel minder verkouden wakker. Ideaal dus voor huisstofmijt en hooikoorts. Het apparaat reageert ook op schoonmaakmiddelen, deo en kaarsen. Goed om te weten hoe snel er eigelijk gevaarlijke stoffen in de lucht hangen. Het is makkelijk te gebruiken via de app. Je kan goed in de gaten houden hoe de lucht is. Ook brand er heel subtiel een lampje waardoor je al snel kan zien wat de luchtkwaliteit is. In de app wordt ook aangegeven hoe goed de filter nog werkt in het apparaat. Je kan het apparaat makkelijk schoonmaken en is echt geluidsloos. Wanneer er gevaarlijke stoffen zijn dan zal die harder geluid maken maar niet storend. Een apparaat die ik echt zo aanraden!
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Prachtig design en uitstekend apparaat
20/04/21
Ik heb het apparaat nu ongeveer een maand in gebruik. Allereerst is het design prachtig. Het is een elegant product ondanks de grootte van het apparaat. Ik denk dat het daarom ook in elk interieur zou passen niet storend is. De installatie van het apparaat is super eenvoudig. Er zit een duidelijke instructie bij maar zelfs zonder instructie moet het lukken. Ik gebruik het apparaat veel met de app omdat ik dit erg handig vind. Hierin kan je zien wat de luchtkwaliteit van dit moment is maar ook van de afgelopen dagen. Hierdoor kan je goed inzien waardoor het komt waarom de lucht niet altijd goed is. Als het luchtkwaliteit slecht is veranderd het licht naar een andere kleur. Dit is erg subtiel. Het geluid begin je wel wat meer te horen maar nog steeds niet storend. Zo hebben wij hem ook wel eens in de slaapkamer staan en hoor je het apparaat vrijwel niet. Ik merk dat de luchtkwaliteit een stuk beter is ideaal voor mijn hooikoorts en huisstofmijt. Ik zou het apparaat dan ook zeker aanraden vooral als je last hebt van allergie?.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Super apparaat
PH-BOB Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 04/04/21
Super apparaat! Veel mogelijkheden in de app van AEG. Meet diverse stoffen, extra zijn temperatuur en luchtvochtigheid. Is echt heel erg stil. Kan rustig in de slaapkamer staan . Smart functie kan aan en uitgezet worden via de app van AEG. Ionisator wordt ook bediend via de app. Gewoon een top apparaat Mooi design
Voordelen
design, stil, top app, veel functies
Nadelen
geen
5,0
Super apparaat!
PH-BOB 04/04/21
Dit apparaat heeft een heel mooi design, super stil. Makkelijk te installeren. Erg goede app van AEG, je kunt er van alles mee regelen . Tijd instellen voorin en uitschakelen op diverse tijden/dagen. Smart functie in en uitschakelen. Ionisator in en uitschakelen via de app. De diverse stoffen die worden gemeten, extra zijn temperatuur en luchtvochtigheid. Het is gewoon een heel goed apparaat. Wijn zijn er erg blij mee. Mijn zoon zit door omstandigheden veel op zijn kamer achter en sinds een aantal weken deze luchtreiniger van AEG en dat maakt dus echt een verschil. De kamer met veel electronica, is ook een stuk minder stoffiger. Ik zou zeggen gewoon kopen. Nogmaals wij veinsden het een super apparaat.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Fijne luchtreiniger
RomyHG Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 02/04/21
Wij hebben de luchtreiniger al een tijdje in gebruik en heel actief getest. Zo hebben we de luchtreiniger in meerdere ruimtes voor een kleine week neergezet. Bij elke ruimte zien we een verbetering van de luchtkwaliteit, wat heel prettig is. Door dat het apparaat zo stil is, heb je er geen last van, je hoort niks, zelfs niet tijdens het slapen :). Er komt een koele lucht uit, wat erg verfrissend is op warme dagen. Qua design is het ook een ontzettend mooi apparaat, past goed in onze inrichting. Daardoor is het geen 'doorn in het oog'. Ook de app was makkelijk te installeren en is heel gebruiksvriendelijk. Pluspunt aan de luchtreiniger voor mij is zeker dat ik minder last heb van allergie?. Waar ik normaal in de slaapkamer aardig veel last heb van hooikoorts door de pollen en het stof, is dat sinds we de luchtreiniger hebben een stuk minder! Ik merk echt dat de lucht gereinigd wordt. Ik zou de luchtreiniger absoluut aanraden!
Voordelen
mooi design, erg stil, goede kwaliteit