Click&Collect en 30 min
La garantie du prix le plus bas
Garantie 2 ans

NEATO D8

3,7

€ 599,00 Ou - Simulation
Nos services
Garantie Remplacement Direct
Garantie Remplacement Direct
€ 130,00

3 ans d’échange à neuf en cas de panne

Caractéristiques

  • Technique de navigation: Laser

  • Filtre à air: Microfiltre Haute Efficacité

  • Autonomie max.: 90 min

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Click&Collect sans acompte (selon magasin)

Commandez votre appareil via Click&Collect, même si vous ne payez pas d’acompte.

Gratuit
Garantie Remplacement Direct

3 ans d’échange à neuf en cas de panne

€ 130,00
Ajouté
Accessoires pour NEATO D8
LES INDISPENSABLES

4,5
€ 14,99
  • Description: HARD FLOOR CLEANING JET M6

 
€ 39,99
  • Description: 4x filtres Hepa

 
€ 99,99
  • Description: Charging station pour D8-D9-D10

 
€ 34,99
  • Description: Animals Spiral Brush

Notre sélection Filtres pour aspirateur

 
€ 34,99
  • Description: 4x filtres Ultra Performance

Notre sélection Accessoires aspirateur de table / aspirateur d'appoint

 
€ 19,99
  • Description: 2x lateral brush

 
€ 59,99
  • Description: 1x brosse combi, 1x brosse lat?al, 2 filtres Ultra perf., peigne

 
€ 69,99
  • Description: Batterie pour D8
Caractéristiques du NEATO D8
Technique de navigation Laser
Filtre à air Microfiltre Haute Efficacité
Autonomie max. 90 min
Type Aspirateur robot
Surface max./charge 70 m²
Programmable
Nombre de progr. 4
Murs virtuels Oui, via l'application
Nombre de murs virtuels Pas d'application
Détecteurs de saletés
Station de charge
Recharge automatique
Temps de charge Pas d'application
Indicateur bac plein
Capacité 0.7 l
Niveau sonore 69 dB
Télécommande Oui, via l'application (Android, iOS)
Type de batterie Lithium-Ion
Éco-chèques acceptés
Dimensions (HxLxP) 10.1 x 32.3 x 33.6 cm
Poids 3.7 kg
Code Vanden Borre 8139431
Que disent nos clients sur NEATO D8

Score client

3,7

3,7 sur 5 | 10 Avis

Keuze van de accessoires

3,6 sur 5

Gemakkelijk te onderhouden

3,8 sur 5

Stil

2,7 sur 5

Zuigkracht

4,5 sur 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,3 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,7 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Degelijke Robotstofzuiger
Cas Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 07-07-2021
Robot gaat zeer degelijk te werk, doet zijn best om op iedere plaats te geraken. Handige app met in te stellen No Go zones, geen magneetstrip of andere obstakels meer noodzakelijk. Batterijduur gaat lang mee
Voordelen
gemakkelijk te verbinden met wifi, handige app, zuigresultaat, d vorm, grote opvangbak
Nadelen
geluid maar niet meer dan een andere stofzuiger
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Het is zeker proper
Dorien Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-06-2021
De Neato heeft een mooi design dat zeker niet storend is om vast in het interieur te staan. Door zijn D vorm en zijborstel neemt hij heel goed alle hoekjes en kantjes mee. Wel een nadeel is dat hij eigenlijk een milimeter of 2 a 3 te hoog is waardoor hij NET niet onder de verwarming kan. Net daar hoopt het stof zich nogal gemakkelijk op dus indien hij net iets lager zou zijn was dit probleem ook verholpen. Ik heb tijden geprogrammeerd en in begin vertrok hij niet, maar na een tijdje te wissen en opnieuw in te stellen vertrekt hij effectief op het tijdstip dat dit moet. Zelfs als ik niet thuis ben kan ik hem bevelen te vertrekken via de app wat ook prettig is. Nog een nadeel is dat als hij in een smal gangetje komt (bv. achter de zetel en tussen de muur) dat hij niet meer terug geraakt. Hij botst dan zo vaak heen en weer tot dat hij een foutmelding geeft en stopt met poetsen. Uiteraard als hij dan zijn ronde doet op het ingestelde uur is dit niet zo prettig, want vanop afstand kan ik dit niet oplossen. De zijborstel loopt ook wel geregeld vast. Hij maakt ook redelijk wat lawaai, dus hem laten rijden als je rustig tv wil kijken is zeker een no go. Verder moet ik zeggen dat het zeker proper is als hij zijn ronde heeft gedaan en ik steeds versteld sta van de hoeveelheid stof er na 1 beurt in het reservoir zit. Dit is trouwens gemakkelijk leeg te maken. Persoonlijk vind ik de prijs te hoog. Het is een leuk toestel met voordelen, maar de prijs is in verhouding te hoog.
Voordelen
gemakkelijk te reinigen, mooi design dat niet stoort in het interieur., reinigt zeer goed
Nadelen
kan niet door smalle gangetjes loopt dan vast., kan net niet onder de verwarming, maakt veel lawaai
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Degelijk toestel
JayJay Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 23-06-2021
Er was een moeilijke start want na 1 poetsbeurt wilde de robot niet meer starten. Na contact met de vriendelijke klantendienst, via de gemakkelijke bijhorende app, werd de oplossing gevonden. Er wordt goed schoongemaakt en het grote reservoir is handig omdat het niet veel leeggemaakt moet worden. Het geraakt goed in de hoekjes dankzij het design. Leuk zo'n helpende hand!
Voordelen
handige app voor bediening, groot reservoir
Nadelen
valt soms eens van de trap, klantendienst in engels
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Helper
SarahS Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-05-2021
Na een uur met de helpdesk gemaild te hebben, is mijn Neato gekoppeld aan mijn Wifi! Yes, even opladen en dan beginnen. De app is erg gebruiksvriendelijk om te bedienen. De Neato scant de omgeving en begint dan te stofzuigen. Als ze ergens blijft hangen, dan krijg ik direct een vrouwenstem die mij in het Nederlands zegt wat ik moet doen. Alsook krijg ik een melding op mijn smartphone. Ze loopt wel geregeld vast op een tapijt. En een no-go zone instellen, lukt nog niet. De Neato heeft 2 standen, maar ik gebruik meestal de Turbo stand, wegens het vele hondenhaar in huis. Dit maakt iets meer lawaai, maar dit is niet storend. Ik verschiet er wel van hoe groot de afvalbak is! Ik heb de Neato nu al 4 keer gebruikt en heb de bak nog steeds niet moeten leegmaken. Ik moet er wel steeds bijblijven tijdens het stofzuigen, omdat de borstel erg vaak vastloopt. Dit is wel vervelend. Ook moet ik ook nog zelf stofzuigen , omdat er hoekjes vergeten zijn...
Voordelen
goede zuigkracht, app, disign
Nadelen
geen no-go zone, borstel erg gevoelig
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

gemakkelijk schoon
nico Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 29-05-2021
het uitpakken en het installeren van de laadpunt en de My neato app op de telefoon ging vrij vlot alles ging van zelf, opladen en dan de eerste ronde (leer ronde) tot mijn verbazing ging dit vrij vlot en in de app kon je dan een plattegrond van je woning zien, eenmaal voor de tweede ronde kon ik extra functies instellen waaronder de ''no go zones'' dit werkt niet altijd ........wel jammer en waar de scanner zit is deze nog aan de hoge kant waardoor ze bij mijn meubels er wel onder kan met moeite scheelt een paar millimetertjes waardoor ze zich er onder wringt en vast komt te zitten en hierdoor een foutmelding veroorzaakt en je krijgt dan melding op de app zeer handig trouwens. Mijn hond moest er even aan wennen was bang in het begin maar na een weekje is hij deze al gewoon. over de functies met google het lukt niet om deze te koppelen met elkaar, daarvoor zal ik nog met de klantendienst contact op nemen via chat.al bij al een handige robot stofzuiger die doet wat hij moet doen helpen in het huishouden en tijd besparen voor jou de Neato robotstofzuiger D 8 is het ideale hulpje in huis
Voordelen
grote opvangbak, voelt als het ware waar meubels staan, d vorm is ideaal voor hoeken en kantjes
Nadelen
loopt soms vast
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

krachtige robotstofzuiger
Bruna Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 26-05-2021
De NeatoD8 intelligent robot heeft een mooie D-vorm, een grote borstel en grotere afvalbak dan de meeste andere robotstofzuigers. Er is geen uitgebreide handleiding bij dat is wel een minpuntje. Toch is de installatie vlot verlopen. Met de handige MyNeato-app kan je instellen wanneer je wil dat er gestofzuigd wordt. De kamers worden gescand, tijdens een verkenning de eerste keren, om de vaste voorwerpen te ontwijken. Dit is met laser-smart navigatie. Nadat hij een plan heeft van je kamers kan je zones aanduiden waar je niet wil dat hij komt (no-go zones) Hij heeft een werktijd tot 100 minuten, als hij meer tijd nodig heeft gaat hij automatisch opladen en maakt daarna de taak af. Je kan kiezen tussen verschillende standen: Eco of Turbo. Ik had al een robotstofzuiger in huis voor de benedenverdieping en zocht een tweede voor de slaapkamers. Ik ben zeer tevreden over de prestaties van deze Neato D8. Vooral het grote opvangbakje is een pluspunt. Het is een echte tijdswinst sinds ik de robot in huis heb. Hij gaat moeiteloos onder de bedden een luxe tegenover de sledestofzuiger. Hij maakt wel veel lawaai maar daarnaast is hij wel erg krachtig dus het resultaat is er wel naar. Zowel te gebruiken op laminaat, vloertegels als tapijt. De praatfunctie is een leuke extra
Voordelen
grote opvangbak, goede zuigkracht, design, gebruiksgemak
Nadelen
maakt veel lawaai, ontbrekende handleiding
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige robotstofzuiger
Shauni Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 26-05-2021
Deze robotstofuiger is super handig met de laser smart navigatie is het wel handig dat hij de ruimtes kan onthouden. Zo kan je kiezen wanneer je welke ruimte wil doen. Je sluit of zet de deuren open waar je wilt dat de robotstofzuiger komt. De stofzuiger zelf maakt ook niet veel lawaai. Met 2 hondjes en 2 kinderen. Kan je bijna dagelijks stofzuigen maar heb je niet altijd de goesting hiervoor. Door de handige app kan je de dag en het uur instaleren dat je wil dat deze robotstofuiger begint aan zijn ronde. Zo hoef je zelf helemaal niets te doen. Wel is het belangrijk dat je alles opruimt en losliggende kabels weg legt. Zodat deze hierin niet vast geraakt.
Voordelen
kracht en stilte, grotere afvalbak, d vorm
Nadelen
soms verbreekt de wifi verbinding
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Tomk Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 25-05-2021
Ik ontving de robot-stofzuiger de dag na bestelling al. In de verpakking zitten reservefilters en een handleiding om de robot te koppelen op je telefoon. Je moet hiervoor wel een app downloaden. Bij het eerste gebruik gaat de robot op verkenning en maakt een plattegrond van je huis aan. Achteraf kan je hier zones op markeren waar de robot niet dient te stofzuigen. De app is beknopt maar overzichtelijk. Je kan de robot starten vanaf je app, of vanaf het toestel zelf. Je kan via de app schemas instellen op elk gewenst moment van de dag. Eens de batterij leeg is, keert de Naeto terug naar het basisstation om op te laden, en gaat nadat deze is opgeladen terug verder met de schoonmaakbeurt. Ook zit er een handige zoekfunctie op, zodat je de stofzuiger terugvind in je huis, als deze bv vast gereden is onder een kast of bed. Verder kan je hierin de historiek terugvinden van alle schoonmaakbeurten. Ik ben tevreden over het poetsresultaat, het is schoon, en de robot gaat ook tot in de hoekjes en randen. Ook losse hondenharen worden moeiteloos opgenomen. Minpunt is het geluidsniveau. Het toestel maakt zeer veel lawaai, maar dankzij de schemas kan je dit op momenten instellen zodat je er geen last van hebt. Het nadeel is dat alles via een app werkt, en via wifi- verbinding, voor ouderen lijkt me dit niet altijd evident. Mijn robot was offline, dankzij de chatfunctie vanuit de app, heeft de klantendienst me snel weer op weg geholpen! de klantendienst is engelstalig.
Voordelen
direct toegang tot klantenservice neatovanuit app, bijgeleverde reserve-filters, altijd een kraaknet huis, krachtige batterij, elegante look, handige app met tijdsschemas
Nadelen
niet gebruiksvriendelijk voor ouderen, handleiding is niet uitgebreid maar zeer beknopt, geluidsniveau tijdens stofzuigen
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Een behendige plantrekker
Wesley Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-05-2021
Het uitpakken is al een feest, het product zit in een kwaliteit hoogwaardige doos met een minimalistisch uiterlijk waardoor het wel een premium lijkt te zijn. Het toestel op zich is mooi en past wel ergens in een niet te prominent hoekje. Het installeren met de app is kinderspel en na enkele proefrondes krijg je in de app een behoorlijk mooi overzicht van de ruimtes die hij al kent. Hij baant zich overal een weg door, zelfs over de L-poten van onze huiskamerstoelen! Op onze lage televisiekast heeft hij wel al zijn tanden stukgebeten, hij geraakt er juist niet onder en blijft er zich in onder vastrijden, zelfs nadat we de zone als verboden hebben ingegeven in de app. Ondertussen opgelost door een klein obstakel maar ik hoop toch dat er een permanente oplossing voor kan komen. Met 2 kleine honden in huis laat de Neato zich toch van zijn beste kanten zien, op de tegelvloer reinigt hij heel goed, op de matten laat hij toch wat steken vallen. De gewone stofzuiger heeft het er soms ook moeilijk mee, ik had niet anders verwacht.
Voordelen
stijlvol, krachtig, behendig
Nadelen
lawaaierig
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Na het instellen werkt dit toestel voldoende
Delphine Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-05-2021
Dit toestel is heel mooi van design en doordat het niet hoog is past het bij ons onder alle kasten en onder onze zetel. Ik heb dit toestel vooral gekozen voor het gemak. Iedere avond kwam de stofzuiger boven na het werk. Met 2 katten kan dit ook niet anders. Met de gebruiksvriendelijke app kan je een schema instellen wanneer dit toestel moet werken. De Neato D8 vraagt wat instelwerk om bv enkele zones te vermijden bij het stofzuigen. Bij ons kwam die eerst vast te zitten onder de verwarming. Een andere keer zat die vast in de kabel van de staanlamp. Het resultaat was dat de helft van het huis proper was en de andere helft moest toch nog worden gestofzuigd. Na het instellen van een no go-zone hadden wij geen problemen meer. Wel moesten wij die ruimte 1x per week stofzuigen met ons oud toestel. Ik had hele grote verwachtingen van dit toestel die toch niet volledig zijn ingelost. Het is zeker geen slecht toestel en voor de meeste mensen zal hij aan alle verwachtingen voldoen.
Voordelen
lange batterijduur, heel mooi design
Nadelen
loopt regelmatig vast
Écrire un avis sur le NEATO D8

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €

 
Retour