Le REMINGTON AIR 3D D7779 n'est plus disponible !

Alternatives

Voir les sèche-cheveux
Voir les sèche-cheveux

Découvrez nos sèche-cheveux et trouvez votre sèche-cheveux parmi 50 appareils.

Alternatives

Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes
Besoin d'aide ? Demandez des conseils à nos spécialistes

Complétez vos coordonnées et nos experts vous rappellent pour vous aider à faire le bon choix.

REMINGTON AIR 3D D7779

REMINGTON AIR 3D D7779

Ce produit n'est plus disponible !

Accessoires pour le produit REMINGTON AIR 3D D7779

€ 4,99
  • Description: Brosse à cheveux taille sac
  • Batterie incl.: Non
Stock limité
€ 14,99
  • Diamètre: 17 cm
  • Éclairage: Non
  • Miroir grossissant: Oui, 5 fois
Stock limité
€ 19,99
  • Diamètre: 10.5 cm
  • Éclairage: Non
  • Miroir grossissant: Oui, 5 fois

Ce que disent nos spécialistes du REMINGTON AIR 3D D7779

Remington Air D3 D7779  

Vous cherchez un sèche-cheveux ultra léger, compact et design ? Le sèche-cheveux Remington Air 3D D7779 est élégant et très léger. 

Contrôle de la température 

Évitez d’endommager vos cheveux grâce à son moteur dernière génération, situé dans la poignée, qui contrôle la température de l’air en continu. 

Une chevelure brillante 

La grille céramique du sèche-cheveux Remington D7779 est infusée d’un soin micromoléculaire qui donne encore plus de brillance à vos cheveux et élimine aussi les frisottis. 

Coiffures réussies 

Maîtrisez vos coiffures grâce aux 3 réglages de température et aux 2 réglages de vitesse. La fonction air froid fixe encore mieux vos cheveux. 

Shine conditioning pour un éclat naturel  

Un autre atout de ce sèche-cheveux Remington D7779 ? Il est doté d’une technologie de conditioning qui donne un éclat plus naturel à vos cheveux.

Des tas d’accessoires 

Obtenez un brushing au top avec les concentrateurs de 7 mm et 11 mm et emportez votre sèche-cheveux partout grâce à son coffret de rangement !

Spécifications techniques du REMINGTON AIR 3D D7779

Type Professionnel
Puissance 1800 W
Air froid
Fonction ionique
Acc. fournis Concentr.d'air, diffuseur
Type de moteur Moteur DC
Niveau sonore 80 dB
Vitesse flux d'air 120 km/h
Nombre de vitesses 2
Nombre de températures 3
Fin. céramique
Pliable
Couleur Blanc
Particularités Technologie d'amélioration de la brillance 3D unique
Vanden Borre-code 8439427

Avis pour le produit REMINGTON AIR 3D D7779

4,6

4,6 sur 5 | 12 Avis

Prijs/kwaliteit verhouding

3,8 sur 5

Gewicht

4,5 sur 5

Stil

3,7 sur 5

Kracht

4,3 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

4,0

Kracht

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Gewicht

Haar is in 5 min droog!
Chanel Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 27-11-2018
Ik ben erg te spreken over de föhn. Ziet er luxe uit en maakt mijn haar (lang tot over de borst) binnen 5 minuten droog. Het lange snoer van 3 meter maakt je flexibel in gebruik. De föhn ligt lekker in de hand en koelt snel af. De prijs vind ik echter wel aan de hoge kant, maar je moet er wat voor over hebben als je mooie, droge, gladde haren wilt.
Voordelen
koelt snel af, lang snoer
Nadelen
prijs
5,0

Gewicht

Prijs/kwaliteit verhouding

Kracht

Stil

Goede föhn
Manninne 24-11-2018
Goede föhn, redelijk klein. Mooi uiterlijk en je haar is zeer snel droog. Goede blaaskracht. Verschillende warmte standen en verschillende snelheden. Heel fijn om vast te houden en snoer draait goed mee. 3 verschillende blaas monden.
Voordelen
goede kwaliteit, mooi uiterlijk
5,0

Kracht

Stil

Prijs/kwaliteit verhouding

Gewicht

Super fijne föhn
Harriët Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 12-11-2018
Sinds 2 weken gebruik ik nu deze föhn en ik moet zeggen.. ik ben er erg blij mee! Om te beginnen ziet hij er prachtig uit! Door de holle kern heeft hij een soort van Hi-TECH uitstraling. Wat ik erg prettig vind is dat de föhn erg ligt is.. zeg maar dááág tegen lamme armen na het föhnen. Ook de drie warmtestanden zijn erg prettig. Zelf zet ik hem graag op de 2e stand, de schade aan je haar door gebruik van hottools word zo veel mogelijk beperkt en toch is mijn haar snel droog en in model. Ik heb van nature droog haag doordat het krult en ik het verf, maar na gebruik van deze föhn ziet mijn haar er gezond en glanzend uit. Met de bijgevoegde diffuser kan ik mooie krullen creëren. Ík ben blij met mijn aankoop en kan hem ook zeker aanbevelen.
Voordelen
mooi design, cool shot voor fixatie, verschillende warmte standen, droogt snel
Nadelen
redelijk prijzig
5,0

Stil

Prijs/kwaliteit verhouding

Kracht

Gewicht

Super mooie haarfohn
LH2994 Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 03-11-2018
De remington Air3d fohn is echt de beste tot nu. Hij is erg zacht voor het haar wat ik heel belangrijk vind bij een fohn. Met deze creeer je zachte droge en pluisvrije lokken. Het gebruiksgemak is top, de knoppen zijn duidelijk en doordat hij niet zwaar is houdt je hem makkelijk vast. Mijn haar is hiermee heel snel droog en zonder beschadiging. Heel erg blij mee!
Voordelen
beschermt het haar, maakt geen lawaai, goed vast te houden
4,0

Kracht

Stil

Gewicht

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooie fohn
Naoual Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 28-10-2018
Een hele mooie fohn. Doet wat het moet doen dus ben er erg tevreden mee. Een fijne luchtstroom en de fohn is niet te zwaar. Je kunt je haar mooi in model fohnen of gewoon droogfohnen. Beide is binnen korte tijd gedaan.
4,0

Kracht

Gewicht

Stil

Prijs/kwaliteit verhouding

Super mooie föhn!
Liselotte Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 25-10-2018
Super mooie en fancy föhn. Het product is echt mega gaaf. Je kunt er zelfs doorheen kijken. Het droogt ook heel makkelijk. Ik heb zelf lang en dik haar dus ik heb wel het opzetstuk nodig om meer kracht te krijgen bij het blazen,maar als je kort haar hebt is dat misschien niet nodig.
Voordelen
prachtige uitstraling
Nadelen
prijzig
4,0

Stil

Kracht

Prijs/kwaliteit verhouding

Gewicht

Top fohn zeker een aanrader
manon Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24-10-2018
Zeer mooie en gemakkelijke föhn, mooi verpakt waar je de fohn weer terug kan doen om beschadigingen te voorkomen. Gemakkelijk in gebruik, ligt fijn in de hand en is niet te zwaar. Opzet stuk met bredere uitgang is erg fijn om je haar te drogen en de smallere uitgang is erg fijn om je haar in model te föhnen. Normaal ben er een geruime tijd bezig om me haar te drogen maar nu met de Remington föhn air 3D is me haar snel droog het brengt een mooie glans over me haar me haar wordt zijde zacht en het pluist niet kortom heel erg tevreden over deze föhn
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

Gewicht

Stil

Kracht

top product
rachel Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 23-10-2018
dit product is de beste föhn die ik ooit gebuikt heb zoals ik bij de pluspunten al aan had gegeven hij is heel licht van gewicht dus geen zware armen meer. het haar is super snel droog ik heb zelf lang haar en drogen bij mij is een ramp, sinds ik deze fohn heb bespaar ik zoveel tijd in de ochtend. zelf vind ik de diffuser opzet stuk ook echt top ik wist niet dat ik slag in mijn haar had en uiteindelijk om het toch een keer te proberen kan ik niet meer zonder. bij deze föhn krijg je ook 2 opzet stukjes die ook heel fijn zijn vooral als je niet zo goed kan glad föhnen zou ik deze aanraden zo kun je niet tegen de haren inblazen en toch een mooi en glad resultaat krijgen. ik vind dit echt een top product ! ik ben zelf kapster en ga dit product zeker aanraden in onze salon.
Voordelen
niet pluizig, tijd besparen, snel droog, licht gewicht, opzet stukjes
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

Kracht

Stil

Gewicht

Krachtige föhn
Judith Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 23-10-2018
De Remington Air3D is een föhn die zijn belofte nakomt. De föhn heeft een krachtige luchtstroom waardoor je haar snel droogt. Daarnaast merk ik dat mijn haar minder pluist dan voorheen na het föhnen. Dit zorgt ervoor dat ik minder lang bezig ben met stylen en in de ochtend meer tijd overhoud voor andere dingen. Verder is de Air3D licht en compact waardoor je hem makkelijk mee kan nemen.
Voordelen
gebruiksvriendelijk, lichtgewicht, compact, droogt snel, pluisvrij haar
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Gewicht

Kracht

Design föhn
Marjan Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 21-10-2018
Deze föhn is ontzettend prettig in gebruik en beeldschoon om te zien. Met de 2 snelheden / 3 warmtestanden plus een Cool Shot kan je je haar goed makkelijk drogen en in modelbrengen. Door de ionisator wordt je haar glanzend en is pluizig haar verleden tijd. Ik ben er super blij mee (steil haar) en mijn dochter (sterk krullend haar) gebruikt deze föhn het allerliefst.
Voordelen
design en kleur, cool shot, diffuser, ionisator, 3 mtr lange snoer, licht in gewicht en laag in geluid