LOGITECH TOUCHPAD T650 WINDOWS8

5,0

€ 28,99
Prix de référence € 79,99
Prix soldes € 28,99

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Garantie du prix le plus bas

Vous êtes certain(e) de payer chaque jour le prix le plus bas.

Gratuit
Click&Collect sans acompte (selon magasin)

Commandez votre appareil via Click&Collect, même si vous ne payez pas d’acompte.

Gratuit
Garantie légale de 2 ans

Vous profitez pendant 2 ans d’un excellent service et d’une garantie gratuite sur votre appareil.

Gratuit
Caractéristiques du LOGITECH TOUCHPAD T650 WINDOWS8
Type Pavé tactile
Sans fil
Connexion Récepteur USB
Alimentation Batterie rechargeable
Compatibilité PC, Mac
Capteur Pas d'application
Ambidextre
Particularités Sans fil et rechargeable
Code Vanden Borre 8842698
Que disent nos clients sur LOGITECH TOUCHPAD T650 WINDOWS8

Score client

5,0

5,0 sur 5 | 1 Avis

Ergonomie/Design

5,0 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Nieuwe muis
Brecht Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 07-01-2014
Voorheen hadden we de Logitech M510, een muis met uitgebreide functies. Héél handig. Helaas konden we deze niet meer krijgen en waren we genoodzaakt naar een alternatief te kijken. Maar we vonden geen enkele muis die draadloos is, goed in de hand ligt en voldoende functies heeft. Mijn broer had net een Apple laptop gekocht en was lof over zijn mousepad. Swipen en scrollen e.d. Daarom ging ik op zoek of de Apple mousepad (ook los verkrijgbaar) bruikbaar was op Windows. Helaas vond ik op internet snel dat vele functies niet compatibel waren. Maar in de VDB winkel zag ik wel de Logitech mousepad hangen. Na wat onderzoek op Youtube e.d. was ik bereid het product eens uit te proberen. Hoewel gezegd werd dat het een leuke vervanger is maar toch niet compleet de muis vervangt vind ik dit helemaal niet. Ik gebruik hem nu een maand en ben er heel tevreden van. Ik heb voor nog geen enkele toepassing een muis nodig gehad. En ik gebruik mijn muis/mousepad voor een hele reeks uitgebreide toepassingen: surfen, mails, Excel, Word, website design, Illustrator, Photoshop, ... En heb geen enkele beperking tegenkomen, integendeel: werken gaat sneller dan voorheen: links/rechts scrollen, onder/boven scrollen, vorige/volgende pagina, ... Wel moet gezegd worden dat het een aanpassing is. Vaak heb ik nog mijn hand op mijn mousepad gelegd alsof het een gewone muis was. Maar nu ben ik toch al helemaal ingewerkt. Ook alles is instelbaar, welke functie wil je met welke beweging. Bv: wat wil je doen als je met twee vingers naar beneden veegt? Standaard staat dit ingesteld op naar beneden scrollen. Dit heb ik zo gehouden, naast kleine aanpassingen is het vrij goed ingesteld op de basis. Oefening baart kunst! Héél tevreden met mijn aankoop!
Voordelen
..., goede gevoeligheid, grote autonomie, aan/uit knop, draadloos, volledig instelbaar, handig in gebruik, veel functies, ergonomisch design
Nadelen
hoge prijs t.o.v. klassieke muis
Écrire un avis sur le LOGITECH TOUCHPAD T650 WINDOWS8

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €

 
Retour