€ 59,99

Services et Garantie

Garantie légale 2 ans

Valable sur tous les produits

Livraison à domicile 7 jours sur 7

Nous livrons votre commande gratuitement à domicile 7 jours sur 7.

Gratuit
Livraison en point de retrait

Nous livrons votre commande gratuitement dans un point de retrait à proximité de votre domicile.

Gratuit
Spécifications techniques du
Description Par 3
Vanden Borre-code 8749221
Que disent nos clients sur PHILIPS 9000 SERIE SH90
4,1

4,1 sur 5 | 15 Avis

Gebruiksgemak

4,2 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,2 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Nieuwe set scheerkoppen
Julien Man, 65 jaar of ouder 29-07-2020
Zeer tevreden van aankoop. Scheert opnieuw uiterst glad en zonder irritatie. Correcte en snelle levering door Vanden Borre.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Man, 65 jaar of ouder 19-01-2020
Uitstekend product van een gekend, correct merk, en duidelijk uitgelegd door de verkoper van vdB.
Voordelen
snel correct verkocht
Nadelen
goede kwaliteit is niet goedkoop
Scheerrkoppen
Stephan Man, 50-64 jaar 29-12-2019
Philips scheerkoppen. Eindelijk een gladde huid na het scheren
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Vervanging scheerkoppen
Pierre 09-12-2019
Een goed advies ontvangen en vlotte bediening. Scheerkoppen zijn makkelijk te vervangen.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super!
Kurt Man, 35-49 jaar 02-12-2019
Snelle levering. Goed geïnformeerd. Voldoet aan mijn verwachtingen.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

nieuwe scheerop
18-11-2019
De scheerkop is van uitstekende kwaliteit. Dit was wel nodig want ik heb er 4 weken op moeten wachten, dus voor mijn lange baard was deze kwaliteit niet overbodig.
Vervanging scheermesjes
08-09-2019
Na een 5-tal jaren waren de scheermesjes aan vervanging toe . Mijn scheerapparaat is terug zo goed als nieuw . De scheermesjes waren niet op voorraad maar ik heb toch niet lang moeten wachten vooraleer ze geleverd werden .Ik ben zeer goed op de hoogte gehouden wanneer ik de levering mocht verwachten .
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

18-08-2019
Philips scheerkoppen scheren glad, gemakkelijk en licht.
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super snel versleten
Tom Man, 35-49 jaar 03-08-2019
Het kan aan mijn baard liggen ..maar deze scheerkopjes gaan maar een maand of vier mee ondanks elke week twee keer in de reiniger en bijna elke dag onder de kraan afspoelen ! Het basistoestel is wel super , enkel de mesjes vallen zwaar tegen hiervoor had ik de hq8 reeks en was veel beter mvg Tom.
Voordelen
in het begin super
Nadelen
slijtage
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Logica
Ragnar Man, 35-49 jaar 29-07-2019
Ik hoor verschillende personen klagen over het plaatsen van de scheerschijfjes in de scheerkop. Indien men goed kijk ziet men inkepingen in de scheerschijfjes die precies in de scheerkop kunnen vallen bij wijze van spreke( 2 kleine uitstulpingen. Deze plaats je in nog geen minuut, dus een beetje oefenen en je hebt het zo onder de knie.
Voordelen
gemakkelijk te reinigen, gladde scheerbeurt
Nadelen
in het begin een beetje oefenen
Écrire un avis sur le PHILIPS 9000 SERIE SH90

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €

 
Retour