De PHILIPS HD9260/90 Airfryer XL Essential is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle friteuses
Bekijk alle friteuses

Ontdek al onze friteuses en kies je frituurpan uit 69 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS HD9260/90 Airfryer XL Essential

PHILIPS HD9260/90 Airfryer XL Essential

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de PHILIPS HD9260/90 Airfryer XL Essential

Type Friteuse zonder olie
Max. hoeveelheid olie 0 l
Max. hoeveelheid frieten 1.2 kg
Koude wanden
Vermogen 1900 W
Uitvoering Plastic
Koude zone
Regelbare thermostaat
Timer
Uitneembare kuip
Verwarmingselement Heteluchtfriteuse
Luchtfilter
Kijkvenster
Kleur Zwart
Gewicht 0 kg
Vanden Borre-code 8215243

Reviews voor het product PHILIPS HD9260/90 Airfryer XL Essential

4,6

4,6 op 5 | 31 Reviews

Gebruiksgemak

5,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

5,0 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

4,0
iets stom gekocht
The Beatles 21/04/22
Ge kunt niet weten wanneer hij 180 graden haalt. Hoe weet ge het.
4,0
Fantastisch
Ovivoke 31/03/22
Het gaat fantastisch met de airfrayer , ik bak terug zelf brood, cake, eieren koken , wel wat met leergeld! Ge moet natuurlijk rekening houden van de bak - en kooktijd. Aan vlees of vis ben ik nog niet toe. Opwarmen gaat ook goed. Waar kan ik kookboeken vinden voor de airfrayer. Tot de volgende keer.
4,0
Goede aankoop
Nuton 26/02/22
Heb hem nog niet-biologische lang ben tevreden met wat ik reeds bereid heb, moet nog veel, leren en ervaring opdoen. De tips die binnenkomen vind ik zeer leerrijk. Ik heb hem reeds aan vrienden aanbevolen.
5,0
super
Dedonder 11/01/22
gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk te onderhouden. indien men het toestel kent, kan men er lekkere dingen mee maken.
5,0
wat moeilijk in gebruik maar supertoestel verder.
Geevee 09/11/21
zeer elegant toestel ook. stoort niet in de keuken. goeie afwerking alles ok. maar ik kan er nog steeds niet goed mee werken
5,0
Super toestel
Koker 10/09/21
Is zeer leuk en gemakkelijk om mee te werken. Je kan er echt alles in klaar maken.
5,0
Airfryer xl
Franscois 100000 28/08/21
Dit is het beste toestel dat ik al gekochte heb op gebied van koken
3,0
airfryer XL
tkicki 18/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de aan en uit knop is niet duidelijk, je moet goed luisteren dat het machine aan staat of uit, verbetering zou zijn dat apart knopje aan en uit zou zijn. frietjes zijn lekker en heel heet, beter dan bij een friteurpot. is niet zo groot om cakejes te bakken, zoals vermeld bij de reclame site. ik had de grootste willen uitproberen maar spijtig genoeg niet geselecteerd.
4,0
Handige mini oven
Anijs 15/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ondanks zijn omvang heeft de Airfryer zich in vele omstandigheden bewezen om dingen krokanter te krijgen en zelfs sneller gaar dan mijn gewone oven. Geen nood aan voorverwarmen. Bv kippenbouten zijn op een halfuur klaar met een krokant velletje zoals je die koopt op de markt. Ook de app bevat zeer leuke en lekkere gerechten. Zoals bv de courgettekoekjes tijdens het EK, ideaal om kinderen groenten te laten eten op een leuke manier. Ondanks ik wat sceptisch stond tgo de Airfryer heeft deze heel veel positieve eigenschappen getoond aan mij. En overtuigd dat het niet het zoveelste keukenartikelen is dat in de kast zal belanden. Eťn groot minpunt, frietjes blijven het beste in een friteuse.
5,0
Prima toestel
Clinckie 12/07/21
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een top toestel! Ik had niet echt hoge verwachtingen maar ben aangenaam verrast! Hoe kan men in godsnaam een knapperig frietje bekomen zonder gebruik te maken van olie dat was de vraag die door mijn hoofd spookte. De airfryer scoorde 10/10 want deze doet wat men beloofd. Hij tovert knapperige frietjes in een mum van tijd. Ik ondervond alleen maar voordelen. - toestel is zeer snel op temperatuur - veel sneller dan een gewone oven - makkelijk schoon te maken - geen geknoei met frituurolie - onderdelen zijn makkelijk uit elkaar te halen voor reiniging - het huis/je kledij ruikt nu niet meer naar frituurolie - toestel moet niet opgeborgen worden door zijn mooi design Als ik dan toch een heel klein minpuntje zou hebben is dat deze meer lawaai maakt tov een klassieke oven. Ik ben echt overtuigd van dit toestel want een frituur heeft zoveel nadelen (het is ongezond, er blijven vette/onaangename geurtjes achter en het toestel krijg je nooit helemaal schoon). Ik ben al benieuwd om nog meer te ontdekken wat dit toestel te bieden heeft! Ik ben een absolute fan!