Hoe een croque-monsieur / wafelijzer installeren?

Hieronder vindt u enkele tips van deskundigen voor een optimale werking van uw wafelijzer. Zo haalt u meteen het beste uit uw nieuwe aankoop. Raadpleeg ook de handleiding voor gerichte informatie. Als hulp bij het lezen kunt u op de afbeeldingen klikken.

De omgeving van uw wafelijzer

Plaats het wafelijzer op een stevige ondergrond: zet het toestel nooit direct op een plastic tafelkleed of onderlegger.
Omwille van de veiligheid en opdat uw toestel lang meegaat, plaatst u het niet op een glad of warm oppervlak. Let erop dat het snoer niet met een warmtebron in aanraking komt.
Laat rond het toestel ruimte vrij zodat u het gemakkelijk kunt keren.

Elektrische aansluiting

Controleer of de netspanning overeenkomt met het vermogen en de spanning die is aangegeven op het specificatieplaatje op de onderkant van het toestel.
Sluit het wafelijzer steeds aan op een geaard stopcontact.

Toebehoren

Als u beschikt over een toestel met verschillende bakplaten (croque-monsieur of grill), kies dan de juiste platen voor elk gebruik.

Eerste gebruik

Controleer eerst of er geen vergrendelingsysteem is dat het openen van het wafelijzer belet, vóór u uw wafelijzer gaat gebruiken.
Verwijder alle piepschuim, stickers en toebehoren die mogelijk in het toestel zitten.
Bij het eerste gebruik smeert u de platen in met wat olie, daarna afnemen met een zachte doek. Steek de stekker in het stopcontact, het wafelijzer wordt warm. Er kan een lichte geur of rook ontstaan.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters