Hoe onderhouden

Schoonmaken en onderhoud zijn nogal vervelende karweien. Hier vindt u een aantal tips die deze taak toch wat zullen verlichten... .

Wat u nodig hebt voor een efficiŽnte reiniging

U hebt schone doeken of keukenrol nodig, alsook warm water met wat afwasmiddel, geschikte schoonmaakproducten en een krabber.

Het vitrokeramische oppervlak

Om te vermijden dat het vuil zich te sterk vasthecht, raden wij u aan het vitrokeramische oppervlak na elk gebruik te reinigen wanneer het nog lauw is of al is afgekoeld. Met een schoonmaakmiddel voor vitrokeramisch glas kunt u alle sporen van water en kalk alsook alle vetspatten verwijderen.

Voor kleine vlekken

Reinig het vitrokeramische oppervlak met een vochtige doek en eventueel een beetje afwasmiddel. Droog het oppervlak daarna met een schone doek.

Voor hardnekkige vlekken

Voor grote en hardnekkige vlekken is een krabber ideaal.
Houd de krabber schuin en maak het vuil los door met de meszijde over het vitrokeramisch glas te krabben. Gesmolten materiaal zoals polystyreen, aluminium of plastic moeten onmiddellijk worden weggekrabd wanneer het nog warm is. Pas op dat u zich niet verbrandt. Als de kookplaat al was afgekoeld, moet u ze opnieuw opwarmen. Wanneer ze daarna is afgekoeld, maakt u haar schoon zoals hierboven werd beschreven.

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters