Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie
€ 49,95

Karakteristieken

  • Handenvrij bellen

  • Nummerweergave

  • Max. aantal nrs.: 120 nrs.

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 10,00
Koop nu
Toegevoegd
Technische specificaties van PANASONIC KX-TG6811 BLACK
Handenvrij bellen
Nummerweergave
Max. aantal nrs. 120 nrs.
Antwoordapparaat
Geheugen antw.app. Niet van toepassing
Aantal handsets 1
Doorschakelen tussen handsets
GAP
Max. autonomie 15 u.
Autonomie in stand-by 7 d.
Type scherm Monochroom
Schermgrootte 1.8 "
Sms-functie
Babyfoonfunctie
Mute-functie
Blacklistfunctie
Toets localiseren handset
Ideaal voor senioren
Hoorapparaatcompatibel
Polyfonische beltonen
Aansluiting Klassiek (analoog)
Design toestel
Kleur Zwart
Bijzonderheden Verlichte toetsen, Noice reduction, Smart Function Key
Afmetingen (HxBxD) 7.7 x 10.7 x 8.6 cm
Vanden Borre-code 8656231
Wat zeggen onze klanten over de PANASONIC KX-TG6811 BLACK
4,5

4,5 op 5 | 146 Reviews

Autonomie

4,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,5 op 5

Gebruiksgemak

4,4 op 5

Geluidskwaliteit

4,4 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Autonomie

Geluidskwaliteit

PANASONIC KX-TG6811 BLACK
Max Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 14-12-2020
Een fijn en gemakkelijk toestel. In alle opzichten, gemakkelijk te hanteren, neemt weinig plaats. Een fijn toestel om mee te werken. Ik vind het een aanrader.
4,0

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Autonomie

goed product
André Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 28-02-2020
Dit bevalt mij: - grote tekst op het display - aangenaam belgeluid - verlicht toetsenbord met grote cijfers - inbrengen nummers op 1 toestel, telkens op alle toestellen aanwezig - goede luidsspreker
5,0

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

Autonomie

Rudy Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 23-02-2020
Ik ben zeer tevreden over deze telefoon. Vooral de luidspreker en handenvrij bellen vind ik een meerwaarde. Een aangenaam toestel in gebruik.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Geluidskwaliteit

Autonomie

zeer goed product
Erna Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 20-10-2019
Ik ben een 80jarige vrouw, complete leek wat betreft electronica e.d. Ik kocht een Panasonic TG6812 toestel en heb het zelf, aan de hand v/d duidelijke handleiding, geprogrammeerd en aangesloten.Werkt prima, dik tevreden. In tegenstelling met wat een reviewer uit 2014 beweerde, werkt de Telenet dienst KEN JE BELLER wel degelijk, mits voorzien in je abt. Groetjes van een tevreden klant.
Voordelen
verlichte toetsen
Nadelen
geen gevonden
5,0

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Autonomie

PANASONIC KX-TG6811 BLACK ? 49,99 KOOP NU
Magda-Lena Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 01-10-2019
Zeer goed produkt, geluidskwaliteit goed, makkelijk in gebruik; handleiding soms wat onduidelijk; verlichte toetsen zijn handig !
5,0

Geluidskwaliteit

Autonomie

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

Super snelle levering mooie prijs goede kwaliteit
Frans Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 17-04-2019
Super fijne telefoon, erg jammer dat de geluidssterkte zwakjes is, waardoor je af en toe de telefoon mist als hij over gaat.
Voordelen
makkelijk in gebruik
Nadelen
zwakke belsignaal
4,0

Gebruiksgemak

Autonomie

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

goede anti spam telefoon
Fré Man, 25-34 jaar 02-11-2018
Speciaal gekocht om inkomende nummers te blokkeren, veel vaste lijn telefoons hebben deze functie niet, maar deze Panasonic wel. Tevreden van aankoop. Luid genoeg, veel ringtones. Niets op aan te merken.
4,0

Autonomie

Geluidskwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

Toestel is OK
Van den Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 16-10-2018
Ik bezat al een toestel van hetzelfde type. Ik had er een tweede nodig en vermits ik over het eerste tevreden ben was de keuze derhalve snel gemaakt. Alle nodige toebehoren zijn bijgeleverd en het is dus snel aangesloten. Handig is ook dat het werkt op bijgeleverde oplaadbare AAA-batterijen, die - wanneer ze niet meer naar behoren zouden werken - makkelijk te vervangen zijn : een stuk handiger dan een ingebouwde, vaste batterij.
Voordelen
gemakkelijk in gebruik
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Geluidskwaliteit

Autonomie

cashback Panasonic
20-05-2018
Zeker tevreden over het toestel. De beloofde cashback door Panasonic na 7 dagen werd echter nog steeds niet op onze rekening gestort.
5,0

Geluidskwaliteit

Autonomie

Prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksgemak

uitstekend produkt
patrick Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 14-05-2018
voor zijn prijs een zeer degelijk en kwalitatiefe tel die gemakkelijk in omvang en gebruik is
Een review schrijven over de PANASONIC KX-TG6811 BLACK

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de PANASONIC KX-TG6811 BLACK

Deze Andere specificaties

€ 69,95
 
Terug