Het bekende huishoudelektromerk Calor blaast 100 kaarsjes uit!

De elektrotoestellen van Calor staan al sinds het ontstaan van het merk synoniem voor innovatie en kwaliteit. We blikken terug op 100 jaar uitmuntendheid!

Huishoudelektro van Calor: 100 jaar vooruitgang

Calor is een visionair merk, altijd voor op zijn tijd. Zo lanceerde het bijvoorbeeld het allereerste elektrische strijkijzer in 1917. Het was in die tijd een ware revolutie en Calor heeft zich altijd aan de tijd weten aanpassen om te beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten om hen, van generatie op generatie, het leven te vergemakkelijken.

Vanaf de jaren 20 en 30 zien we in de catalogus met huishoudelektro van Calor de allernieuwste snufjes op vlak van haardrogers, ventilatoren en verwarmingstoestellen. Deze vernieuwende producten verstevigen het succes van het merk en vestigen zijn reputatie.
Sinds toen is Calor de onbetwiste leider op vlak van huishoudelektro, en meer recent ook op vlak van stoomgeneratoren. Het merk blijft immers werken aan de ontwikkeling van steeds efficiëntere producten.

De stoomgeneratoren van Calor: huishoudelektro van de nieuwste generatie

Gesterkt door zijn 100 jaar ervaring op het vlak van huishuidelektro is Calor vandaag nog steeds een pioniersmerk met echte bestsellers op zijn naam, die op prijs worden gesteld voor hun prestaties en geavanceerde technologie. Onder deze kenmerkende en steeds meer innovatieve modellen vinden we onder meer de stoomcentrales en Ėgeneratoren voor een snelle, doeltreffende strijkbeurt.

De Effectis Anti Calc-stoomgenerator, efficiŽntie in zijn zuiverste vorm

“Professionele resultaten met één druk op de knop.”

De Calor Effectis Anti Calc-stoomgenerator (GV6840C0), ontworpen voor een eenvoudig gebruik en een onberispelijk resultaat, garandeert een snelle en efficiënte strijkbeurt. Vind jouw manier van strijken opnieuw uit: geen instellingen, hogedrukstoom en een duurzame prestatie dankzij de kalkcollector die kalkresten makkelijk verwijdert.

Je hoeft je wasgoed niet meer te sorteren en stoffen kunnen niet meer verbranden. En dit alles in een compact en elegant design. Wat wil je nog meer? Een stoomstoot om hardnekkige kreuken te verwijderen? Ook daaraan heeft Calor gedacht!

Met de Effectis Anti Calc-generator geniet je van de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen van het merk. De AutoClean Durilium Airglide-strijkzool is het geheim voor een snelle, moeiteloze strijkbeurt en verdeelt de stoom optimaal. Wat het onderhoud betreft, spreekt de naam boekdelen. De katalytische AutoClean-coating reinigt zichzelf, om door de jaren heen in perfecte staat te blijven.

De Pro Express Care-stoomgenerator: je was is in goede handen

“Een dubbele bescherming van je wasgoed.”

Voor een perfect veilige strijkbeurt kies je voor de Calor Pro Express Care-stoomgenerator (GV9070C0).
Zijn dubbele bescherming biedt je kleding alle verzorging die ze verdient en houdt ze in optimale vorm. Het evenwicht tussen stoom en temperatuur blijft optimaal gedurende heel de strijkbeurt.
Dankzij de Spiral Protect System-technologie hoef je niet meer te vrezen voor watervlekken! Alle druppeltjes worden immers onmiddellijk omgezet in stoom. Je kleding blijft dus in onberispelijke staat tijdens het strijken.
Bovendien verwijder je met Pro Express Care ook heel makkelijk plooien uit dikke stoffen dankzij de stoomstoot van 430 g/min.

En last but not least: dankzij de kalkcollector kan kalk zich niet hechten in de stoomgenerator, wat een optimale levensduur garandeert.

Vier 100 jaar Calor: maak elke dag kans op Ä 50!

Van 01/09/2017 tot en met 31/10/2017 biedt Calor je, naar aanleiding van zijn verjaardag, elke dag de kans om een aankoopbon van € 50 te winnen van Ici Paris XL. Klik hier voor de voorwaarden.

Wil je ook vertrouwen op een ervaren en uitmuntend merk dat al 100 jaar wordt erkend?

Vind de huishoudelektro en stoomgeneratoren van Calor in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandenborre.be.

product

Calor Effectis Anti Calc

  • Geen instelling nodig
  • Autoclean-strijkzool
  • Kalkcollector
product

Calor Pro Express Care

  • 2 keer meer bescherming
  • Antivlekkentechnologie
  • Kalkcollector

Nuttige links

  1. Ontdek alle Calor-stoomgenerators
  2. Ontdek alle Calor-strijkijzers