4 tips voor een topvakantie deze zomer

Begint het al te kriebelen om je koffers te pakken en op reis te vertrekken? Geniet 100 % van deze welverdiende pauze. We geven je graag enkele tips mee voor een topvakantie. Op het programma: veel avontuur, pure ontspanning en lekker veel tijd voor jezelf!

Trek op avontuur en snuif de cultuur op

Trek op avontuur en snuif de cultuur op

In de bergen, op het strand of in de stad: de vakantie is de ideale moment om idyllische plekjes te ontdekken. Trek je erop uit in de natuur, doe dan zeker je wandelschoenen aan en neem een verrekijker en een wandelgps mee, zo loop je nooit verloren.

Ga je de stad verkennen, dan kan je de gps op je smartphone gebruiken om je te leiden. Denk aan een mobiele oplader, zodat je nooit zonder batterij zit.

Vergeet ook je fototoestel niet om mooie landschappen en grote gebouwen vast te leggen. Een hybride fototoestel met een groothoeklens is hiervoor uitermate geschikt. Zo’n model is compacter dan een reflex en je kan de lenzen verwisselen wanneer jij het wil.

Sporten op een leuke manier

Sporten op een leuke manier

Wandelen, da’s niet jouw ding, maar joggen of fietsen is voor jou een dagelijkse activiteit? Een topidee, want zo kan je de omgeving ook prima verkennen natuurlijk. Met een smartwatch, activity tracker of sporthorloge om je pols blijf je ook op reis gemotiveerd!

Voor die extra boost is muziek het sleutelwoord. Stoor jij je ook zo aan die vervelende kabel en oordopjes die steeds uit je oren dreigen te vallen tijdens het lopen? Goed nieuws: er bestaan draadloze sportoortjes. Geen kabel nodig en ze blijven altijd goed op hun plaats zitten zodat jij je vrij kan uitleven op de beats van je playlist ‘Joggen’. Let’s go!

Misdaadroman, liefdesverhaal of waargebeurd?

Misdaadroman, liefdesverhaal of waargebeurd?

Lezen, da’s ook een beetje reizen. En nu heb je eindelijk tijd om de boeken te lezen die al zolang op je verlanglijstje staan! Maar euh... al die boeken meesleuren in je valies? No way, want anno 2021 is er een compacte oplossing: een e-reader. Op zo’n toestel download je de e-books die je wil lezen. Je kan er duizenden elektronische boeken op zetten en die neem je dan gewoon mee op reis.

De nieuwste e-readers zijn waterproof zodat je ze met een gerust hart kan meenemen naar het strand of aan het zwembad van je hotel. En nu je toch aan het zwembad zit, speel je playlist ‘Chillen’ af met een waterbestendige bluetoothspeaker. 

Verveling? Uit den boze!

Verveling? Uit den boze!

Monopoly, Risk, Trivial Persuit... al die dozen nemen de plaats in van een extra paar schoenen en enkele T-shirts. Maar geen vakantie, zonder gezelschapspelletjes, zeker als je kinderen hebt en ze vergezellen je op reis. Een alternatief waar iedereen blij van wordt: een multimedia tablet. Jij kan er ’s morgens het nieuws op lezen en je kinderen vervelen zich niet wanneer je even tot rust wil komen.

Als je graag de controle wil houden over hoelang en welke apps ze mogen gebruiken op de tablet, kies dan voor een model met ouderlijk toezicht Zo hoef je je op reis hierover alvast niet druk te maken. Tip: bespreek vooraf met je kinderen wanneer ze de tablet mogen gebruiken, zo voorkom je oneindige discussies ☺ En jij verveelt je ook niet, want als de kinderen in bed liggen kan je je favoriete serie bingewatchen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters