Acer Aspire Vero: een groene laptop

Met zijn milieuvriendelijke laptops uit de reeks Aspire Vero zet Acer zich in voor een duurzame toekomst. Deze modellen zijn in het najaar van 2021 uitgebracht en zijn gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen. De missie van Acer is om tegen 2035 voor al zijn energieverbruik hernieuwbare energie te gebruiken.

Duurzame laptops op verschillende niveaus

Reduce, Reuse, Recycle

Acer heeft alles uit de kast gehaald om de twee Acer Aspire-laptops milieuvriendelijker te maken. Zo bestaat de behuizing voor 30% uit gerecycleerd PCR-plastic, wat de CO₂-uitstoot met zo'n 21% vermindert. Ook het toetsenbord bestaat uit 50% PCR-materiaal. En de verpakking? 100% recycleerbaar!

Upgradebare laptop

En daar blijft het niet bij. De laptop is in elkaar gezet met gestandaardiseerde schroeven voor snelle en eenvoudige herstellingen en upgrades!

Schakel over naar Eco+

Tot slot zijn deze laptops van Acer uitgerust met VeroSense™, een slimme functie voor batterijbeheer. Met deze functie hou je zelf je energieverbruik in de hand door 1 van de 4 beschikbare modi te selecteren: Eco+, Eco, Gebalanceerd en Prestaties. Zo voorkom je makkelijk onnodig stroomverbruik.

Aspire Vero Awards 2021

De Aspire Vero heeft nu al verschillende awards in de wacht gesleept. Onlangs werd de Good Design Award 2021 toegekend aan de Vero-reeks. En de 100 % recycleerbare verpakking die je ook nog kan hergebruiken als laptop standaard is bekroond met de Reddot Packaging Design Award 2021.

Acer plant een boom

Acer plant een boom

Leuk om te weten: voor elke verkochte Aspire Vero plant Acer een boom. Zo draag je meteen je steentje bij aan een groenere toekomst.

Groen maar krachtig

Groen maar krachtig

De Aspire Vero is milieuvriendelijk, maar daarom niet minder doeltreffend! Integendeel: deze laptop is uitgerust met 11e generatie Intel® Core™-processoren en een Intel® Iris® Xe grafische kaart voor een grensverleggende productiviteit.

Het 15,6-inch Full HD-scherm ziet er prachtig uit en ook het geluid is ongeëvenaard dankzij Acer TrueHarmony™ en Acer PurifiedVoice™ met actieve ruisonderdrukking. Ideaal om je favoriete series te bekijken!

En om te surfen? Met wifi 6 geniet je altijd van een snelle en stabiele draadloze verbinding.

Ben je op zoek naar een krachtige pc, maar hecht je ook veel belang aan het milieu? Kom dan zeker de Acer Aspire Vero-laptops bekijken in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters