Acer Nitro 5 & Predator Helios 300: spetterende gamingprestaties

Dankzij de krachtige Acer Nitro 5 game je op een compleet nieuw niveau. Hij is voorzien van een robuust, ingetogen design met bliksemsnel full hd IPS-scherm en een reeks indrukwekkende technologieën om het gamen te verbeteren. Met de Acer Predator Helios 300 ga je helemaal op in je games en heb je alles om je tegenstanders te elimineren. Benieuwd naar deze 2 reeksen? 

Acer Nitro 5: kracht en technologie onder de motorkap

Vlot gamen

Je games worden in de minste details weergegeven op het 15,6 inch full hd IPS-scherm met zeer scherpe beelden. Geniet van een vloeiende gamingervaring met een 1441 Hz1 vernieuwingsfrequentie en een snelle responstijd van 3 ms. Bovendien werd de screen-to-body ratio verhoogd tot 80%, wat zorgt voor smalle randen van 7,02 mm en het 72% NTSC scherm met 300 nits helderheid geeft prachtige levensechte kleuren weer.

Verbluffende specificaties

Laat je onderdompelen in de gamewereld met de gecombineerde kracht van een 10e generatie Intel® Core™ i7 processor of AMD Ryzen Series 4000 mobile processor en NVIDIA® GeForce RTX™ grafische kaart1. Configureer je Acer Nitro 5-laptop voor maximale snelheid met een opslagruimte tot 1 TB en een DDR4 RAM-geheugen tot 16 GB. Deze GeForce RTX™ gaminglaptops maken je games sneller en realistischer dan ooit en ze worden bovendien ondersteund door AI.

De ultieme gamingervaring

Geef je gaminglaptop meer pit dankzij het toetsenbord met RGB-verlichting voor de 4 zones en beslis zelf wat de laptop van binnen doet met de speciale NitroSense-toets. De WASD- en pijltoetsen zijn gemarkeerd, zodat je ze snel terugvindt. De toetsen reageren onmiddellijk doordat je ze maar 1,6 mm hoeft in te drukken. Dankzij de 2 luidsprekers met helder en zuiver geluid wordt het gamen nog intenser. De ruimtelijke geluidstechnologie zorgt ervoor dat je precies kan horen waar je tegenstanders vandaan komen.

Blijft koel, zelfs als jij begint te zweten

Ben je klaar voor intense overgeklokte gamingsessies? De Acer Nitro 5 kan dat met gemak aan! Hoe? Dankzij de dubbele ventilatoren, de Acer CoolBoost™ technologie en de 4 uitlaatpoorten. Resultaat: maximale koeling en overklokken in alle vrijheid. Goed om te weten: je kan ook de temperatuur, de ventilatiesnelheid en nog meer in realtime controleren en beheren met NitroSense.

Predator Helios 300: the looks and the brains

Jouw partner in crime

De stijl van je gaminglaptop moet goed aansluiten bij je persoonlijkheid: dezelfde vurigheid uitstralen. Samen gaan jullie urenlang zitten gamen! Zodra je deze krachtpatser met metalen behuizing opstart en het 15 inch-scherm wordt gevuld met levendige en heldere kleuren, weet je zeker dat de overwinning nabij is.

Sneller dan zijn schaduw

Bij de Helios 300 is snelheid de key! En dat begint al bij het scherm. Acer koos voor een 144 Hz-scherm met een responstijd van 3 ms in overdrive, wat zorgt voor scherpe en heldere actie. Bovendien is deze Acer-laptop razendsnel dankzij zijn krachtige Intel processor, met een kloksnelheid tot wel 5,0 GHz4 Turbo. Met maximaal 6 kernen en 12 threads kan deze pc elke uitdaging aan.

Snelle en realistische games

Onder de metalen behuizing van deze Acer-gaminglaptop vind je de 10e generatie Intel® Core™ i7 mobiele processor, een NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 Max-Q grafische kaart, tot 32 GB DDR4-geheugen en ruim voldoende opslag terug voor al je veeleisende games. GeForce RTX™ laptops worden aangedreven door de NVIDIA Turing™ GPU-architectuur en het NVIDIA RTX™ platform. Je games zijn dus sneller en realistischer dan ooit en ze worden ondersteund door AI.

Blijft koel in het heetst van de strijd

Voor wie urenlang onafgebroken gamet, is de Predator Helios 300 de slimste keuze. Deze gaminglaptops werden uitgerust met Metal AeroBlade™ 3D-ventilatoren om oververhitting tegen te gaan. Deze ventilatoren gaan sneller draaien als er meer warmte gegenereerd wordt, zodat kritieke onderdelen continu worden gekoeld. Zo game je van ’s ochtends tot ’s avonds. Of van ’s avonds tot ’s ochtends.

Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.


Ben je op zoek naar de ideale Acer-gaminglaptop? Bekijk dan zeker deze Acer Nitro 5 en Acer Predactor Helios 300 in één onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters