- Groot nieuws bij Apple -

Nieuwe iPhones en Apple Watch

Tijdens de Keynote van 12 september heeft Apple 3 nieuwe iPhones en een nieuwe Apple Watch onthuld. Benieuwd naar de kenmerken van de iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xʀ en Apple Watch Series 4? Wij zetten ze voor jou op een rij!


Briljant op elk vlak

De iPhone Xʀ is het 3de toestel dat door Apple werd voorgesteld. Hij is een beetje als de kleine broer van de Xs: hij is ook uitgerust met een A12 Bionic-chip, de Face ID-technologie en draait op iOS 12.

Natuurlijk is ook het scherm van deze iPhone Xʀ een streling voor het oog. Met z’n Liquid Retina-display van 6,1 inch biedt hij de het grootste lcd-scherm ooit op een iPhone.

En de foto’s? Die zijn top! Aan de achterzijde van de iPhone Xʀ vind je een geavanceerde sensor van 12 Mp met optische beeldstabilisatie. Dankzij HDR behoren wazige foto’s tot het verleden. En je kan ook de scherptediepte in portretten achteraf aanpassen.

De iPhone Xʀ heeft een IP67-certificatie. Dat betekent dat hij waterbestendig is tot 1 meter diep en dit gedurende 30 minuten. Hij is ook vervaardigd van supersterk glas en je kan hem draadloos opladen.

Pre-order je Apple iPhone Xʀ vanaf 19 oktober en in 6 verschillende uitvoeringen. Nog een beetje geduld voor je er eentje in je handen kan houden ;-)

Pre-order nu

Een superieur scherm

Een eerste verschil tussen de nieuwe iPhone Xs en zijn voorgangers? Het Super Retina oled display met onzichtbare randen. Je hebt de keuze uit 2 formaten: 5,8 inch voor de iPhone Xs en 6,5 inch voor de Xs Max. Leuk weetje: de iPhone Xs is de grootste iPhone ooit!

Size matters, maar is niet het allerbelangrijkste aspect: kwaliteit is ook op de afspraak. Retina-schermen hebben al een uitstekende reputatie. En met de oled-achtergrondverlichting geniet je van een accurate kleurweergave en diepe zwarttinten.

En het design? De iPhone Xs is voorzien van het sterkste glas in een smartphone ooit. Bovendien is deze smartphone stof- en waterbestendig (IP68). Extra troef: je kan de iPhone Xs draadloos opladen, en dit nog sneller dan de iPhone X.

Wat maakt de iPhone Xs nog zo goed? Simpel: de intelligente A12 Bionic-chip met Neutral Engine. Dit is de allerslimste en krachtigste chip voor smartphones. Het resultaat? Goed voor een geweldige gebruikservaring.

Apple heeft ook de veiligheid verbeterd. Met de geavanceerde Face ID is je gezicht je wachtwoord. Een simpele blik volstaat om je iPhone te ontgrendelen en in te loggen bij apps of je accounts. De iPhone Xs draait op het nieuwe iOS 12-besturingssysteem. Top qua veiligheidsniveau en functies.

Last but not least: het dual camerasysteem! Tijd voor een nieuw tijdperk in de fotografie. De iPhone Xs is voorzien van 2 camera’s van 12 MP aan de achterzijde. Je beschikt over een F1.8-groothoeklens, maar ook over een F2.4-telelens. Dankzij de sensor zijn je opnames nog gedetailleerder. En je neemt 2 keer sneller foto’s. Bye bye wazige resultaten dankzij de HDR-modus. Ook nieuw: de diepteregeling. Pas de diepte in je portretten achteraf aan voor perfecte resultaten.

Je hebt de keuze uit 3 verschillende modellen: 64 GB, 256 GB en 512 GB. De iPhone Xs biedt je dus de grootste opslagcapciteit bij iPhones tot nu toe!

Echt iets voor jou? Pre-order je iPhone Xs of Xs Max vanaf 14 september 2018 om 9.01 u. !

Bestel nu

Helemaal opnieuw ontworpen

Ook voorgesteld op de Keynote 2018: de Apple Watch Series 4. Dit model werd volledig opnieuw ontworpen, vanbinnen en vanbuiten. Blijf nog makkelijk actief, in topvorm en verbonden.

De Apple Watch Series 4 heeft het grootste Apple Watch-display ooit. Deze watch is 30 % groter dan de vorige modellen. Het interface kreeg een nieuwe look. Het doel? Je nog meer informatie tonen in één oogopslag.

Het vernieuwde Digital Crown mechanisme is dan weer 30 % compacter. Je voelt een minutieus geklik tijdens het scrollen.

Wat het opvolgen van je gezondheid betreft, dat is ook nauwkeurig. De Apple Watch Series 4 houdt niet enkel een oogje in het zeil wat je hartslag betreft: hij waarschuwt je wanneer je hartritme te hoog of te laag is. Hij detecteert zelfs wanneer je valt en stuurt dan een SOS-noodmelding.

De Apple Watch Series 4 is de ideale partner voor elke training. Hij past zich aan het type sport dat je beoefent aan: nieuwe work-outs voor yoga en wandelen, geavanceerde functies voor joggers...

Is de motivatie ver zoek? Je Apple Watch sleept je mee. Activiteiten delen met vrienden, persoonlijke coaching, maandelijkse uitdagingen... je blijft elke dag gemotiveerd. De Apple Watch Series 4 is een verlengstuk van je smartphone: oproepen, berichten, meldingen, muziek en podcasts. Gebruik je favoriete apps op een slimme manier, vanop je pols!

Bestel nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters