Apple-nieuwigheden op jou losgelaten

Joepie, het is weer zover! Apple heeft weer enkele technologische pareltjes op de wereld losgelaten. Tijdens haar traditionele keynote werden de nieuwe groene iPhone 13 & 13 Pro, iPhone SE 5G, iPad Air en Mac Studio & Studio Display voorgesteld. Onze experten geven jou hieronder een samenvatting met de meest sappige details over deze gloednieuwe Apple-devices. Benieuwd?

Groene iPhone 13

Groene iPhone 13

Je foto’s en video’s zien er geweldig uit met het meest geavanceerde dual camerasysteem ooit ontwikkeld voor iPhone. Zelfs bij weinig licht past je met de iPhone 13 en zijn Filmmodus eenvoudig en automatisch de scherpstelling aan.

Bovendien kan je razendsnel downloaden met 5G. De razendsnelle A15 Bionic-chip zorgt ook voor een langere batterijduur. Deze smartphone werd oorspronkelijk ontworpen in 5 kleuren: Starlight, Midnight, Pink, Blue Red (voor de standaard versie) en in 4 kleuren voor de Pro versie: Silver, Gold, Graphite, Sierra Blue. Maar… Verrassing! De iPhone 13 & 13 Mini is nu ook verkrijgbaar in het groen. En de iPhone 13 Pro & 13 Pro Max in Alpin Green.

iPhone SE 5G

iPhone SE 5G

Het gaat hier om Apple’s voordeligste iPhone die nu ook over een 5G-ondersteuning beschikt. Zijn batterij gaat langer mee en hij is krachtiger dan ooit dankzij de A15 Bionic-chip. Deze iPhone SE 5G is nog steeds voorzien van een 4,7 inch-beeldscherm en heeft zo het compactste formaat tussen de iPhones. Hij is wel ontworpen met een steviger glas, zowel aan de voor- als de achterkant. En je vindt ook nog altijd een homeknop onder het scherm terug met het vertrouwde Touch ID.

De camera beschikt over een enkele 12 MP-sensor maar ondersteunt nu Smart HDR 4 en Deep Fusion. Resultaat: natuurlijker kleurweergave en betere nachtmodus, ook bij video’s.

iPad Air

iPad Air

De allernieuwste iPad Air is voorzien van een 12 MP ultragroothoek­camera aan de voorkant voor 4K-foto’s en -video’s. Deze lens gebruikt de feature Middelpunt. Als je beweegt, gaat de camera met je mee zodat je perfect in beeld blijft.

Deze tablet werd ontworpen in 5 prachtige kleuren, met een opslagcapaciteit van 64 of 256 GB. Hij is superkrachtig dankzij de Apple M1-chip: zo kan je veeleisende games en apps aan en kan je snel switchen van de ene app naar de andere. Geniet nu ook van supersnel mobiel internet dankzij 5G. Download bestanden, speel multiplayer games, stream films en nog veel meer. En last but not least, veel van zijn onderdelen gemaakt van 100% gerecycleerd plastic!

Mac Studio & Studio Display

Mac Studio & Studio Display

De nieuwe desktop-Mac is ontzettend snel, heeft een hele reeks aansluitingen en hij zorgt voor topprestaties. Je kan kiezen voor de krachtige M1 Max-chip of de nóg krachtigere M1 Ultra. Deze desktop van Apple raast dus, in no time, door de meest veeleisende taken en is muisstil. Deze Mac Studio werd ontworpen in een zo klein mogelijke behuizing van 19,7 cm bij 19,7 cm om zo makkelijk onder de meeste displays te passen! 
 
Samen met de Mac Studio vormt de nieuwe Studio Display de ultieme studioconfiguratie. Met zijn adembenemende 27 inch 5K Retina-scherm, 12 MP ultragroothoekcamera met Middelpunt, 3 microfoons van studiokwaliteit en 6 speakers met ruimtelijke audio is de Studio Display echt de ideale aanvulling op de Mac Studio.
 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters