Klaar voor de zomer met Apple en Vanden Borre

Zin om je playlists te beluisteren met AirPods, uit te pakken met een nieuwe iPhone op de volgende familiebarbecue of heb je een iPad nodig om te chillen aan het zwembad? Check de Apple-must-haves voor deze zomer!

iPhone SE 5G: de krachtigste 4,7-inch iPhone ooit

iPhone SE 5G: de krachtigste 4,7-inch iPhone ooit

Het gaat hier om Apple’s voordeligste iPhone die nu ook over een 5G-ondersteuning beschikt. Zijn batterij gaat langer mee en hij is krachtiger dan ooit dankzij de A15 Bionic-chip. Deze iPhone SE 5G is nog steeds voorzien van een 4,7 inch-beeldscherm en heeft zo het compactste formaat tussen de iPhones. Hij is wel ontworpen met een steviger glas, zowel aan de voor- als de achterkant. En je vindt ook nog altijd een homeknop onder het scherm terug met het vertrouwde Touch ID.

De camera beschikt over een enkele 12 MP-sensor maar ondersteunt nu Smart HDR 4 en Deep Fusion. Resultaat: natuurlijker kleurweergave en betere nachtmodus, ook bij video’s.

iMac (24 inch) : All in one. En alles in kleur

iMac (24 inch) : All in one. En alles in kleur

De Apple iMac kreeg een nieuw jasje. Hij is nu beschikbaar in 7 levendige kleuren en dit spiksplinternieuw model is slechts 11,5 mm dik! Wat hem zo dun en compact maakt, is de Apple M1-chip. Het gaat om de eerste chip van Apple die speciaal voor de iMac werd ontworpen. Je kan deze nieuwe iMac overal in je interieur plaatsen, zijn design is zowel discreet als stijlvol.

Hij is ook voorzien van een 4.5 K Retina-display van 24 inch om makkelijk te surfen, te spelen of te werken. Een echt plezier voor jouw ogen! En dankzij de brede P3-kleurweergave die meer dan 1 miljard kleuren biedt, kan jij je volledig onderdompelen in je taken, je creaties of je favoriete series. Daarbovenop is deze iMac ook voorzien van een anti-reflectiecoating en de True Tone-technologie die automatisch de kleurtemperatuur van je scherm aanpast aan het omgevingslicht. Resultaat: een optimale en natuurlijke visuele ervaring.

Deze laatste versie van de iMac beschikt ook over het beste camerasysteem ooit geïntegreerd in een Mac. De dubbele resolutie voor videogesprekken zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. De sensor is groter dan voordien en kan meer licht vangen om kraknette beelden te vast te leggen, zelfs bij weinig licht. En met de 3 ingebouwde microfoons is de aandacht altijd gericht op jouw stem. Zodat je goed verstaanbaar bent en iedereen je goed kan horen onder alle omstandigheden.

iPad mini: megakrachtig, klein formaat

iPad mini: megakrachtig, klein formaat

Ga niet enkel af op het formaat van de iPad Mini! Video’s bekijken en werken, wordt echt een makkie dankzij zijn krachtige A15 Bionic-chip met Neural Engine, razendsnelle 5G of snelle wifi 6. En dat allemaal op een adembenemend Retina Liquid scherm van 8,3 inch met True Tone-functie, een brede waaier aan kleuren en uitstekende stereospeakers.

Neem notities, markeer bestanden of schrijf je meest creatieve ideeën op met de Apple Pencil (2de generatie) die je makkelijk magnetisch vastklikt en draadloos oplaadt. En op de afgeronde boorden van de iPad met ruimtelijke kleuren (paars, sterrenlicht, roze en spacegrijs) laad je je foto’s op dankzij de USB C-connector.

Watch Series 7: een gezonde toekomst begint om je pols

Watch Series 7: een gezonde toekomst begint om je pols

Heb jij thuis een elektrische fiets? Cool! Wist je dat de Apple Watch Series 7 herkent of je aan het fietsen bent en zo je verbrande calorieën nauwkeurig kan berekenen? Je kan ook gaan surfen of paddelen dankzij zijn WR50 waterbestendigheid. Ga jij soms skiën? Dankzij de gps met ingebouwd kompas en realtime hoogte-informatie zal je nooit verdwalen.

Raadpleeg je gegevens en je statistieken zonder je pols maar ook te bewegen dankzij het always-on Retina-display dat 20 % groter is dan de vorige versie. Deze Apple Watch Series 7 is beschikbaar in 5 kleuren en motiveert je om meer te bewegen terwijl je naar je muziek luistert.

Apple AirPods 3rd generation: ga op in weergaloos geluid

Apple AirPods 3rd generation: ga op in weergaloos geluid

Met deze Apple AirPods hoor je geluid overal om je heen. Ze geven een compleet nieuwe dimensie aan je favoriete playlists, series, films en zoveel meer. Het geluid komt alle kanten uit, het lijkt wel alsof je midden in je eigen concertzaal of bioscoop zit.

De adaptieve EQ stemt je muziek af op de vorm van je oren. Hoe? De microfoons aan de binnenkant detecteren wat jij hoort en stellen zo de middelhoge en lage frequenties in real time bij. Resultaat: je mist geen enkel detail!

De Apple AirPods 3rd gen zijn zweet- en regenbestendig: perfect voor je intense workouts of als het plots begint te regenen tijdens het joggen. Ze nemen ook windgeruis weg bij het bellen dankzij het akoestisch gaas dat elk oortje omhuld. Zo ben jij altijd duidelijk te horen!

Deze oortjes werden ook voorzien van een nieuwe touchbediening. Via de druksensor kan je je muziek afspelen, pauzeren of naar het volgende nummer gaan, en ook als je een oproep wil beantwoorden of beëindigen. Echt kinderspel!

AirTag: het accessoire om alles terug te vinden

AirTag: het accessoire om alles terug te vinden

Ben je ooit al eens je sleutels kwijtgeraakt en heb je ze urenlang liggen zoeken? Met AirTag is dat verleden tijd! Apple heeft een efficiënt accessoire ontwikkeld om nooit meer je spullen uit het oog te verliezen: sleutels, rugzak, portefeuille… Maak hem vast aan een voorwerp en vind hem makkelijk terug dankzij de My Find-app.

Hoe werkt het? Er bestaan 2 manieren om je verloren voorwerp terug te vinden. Je kan bijvoorbeeld een geluid afspelen via de ingebouwde luidspreker. Als het voorwerp in de buurt ligt, onder de sofa of in andere ruimte, moet je gewoon op het geluid afgaan. Andere manier: als je AirTag in de buurt ligt, kan je iPhone je er meteen naartoe brengen dankzij Precision Finding. Op het scherm zal verschijnen hoe ver je verwijderd bent van je AirTag en je iPhone zal je ook de weg wijzen.

Je Apple-device op krediet kopen? Dat kan bij Vanden Borre!

Gebruik je Vanden Borre Mastercard om je Apple-toestel maandelijks terug te betalen:

  • iPhone SE 3rd Gen = € 29,38 gedurende 18 maanden
  • iMac 24 inch = € 80,50 gedurende 18 maanden
  • iPad mini 6 64GB = € 31,06 gedurende 18 maanden
  • Watch S7 = € 42,90 gedurende 10 maanden
  • AirPods 3rd Gen = € 33,17 gedurende 6 maanden
  • AirTag = € 39,67 gedurende 3 maanden
Bekijk de voorwaarden

Let op, geld lenen kost ook geld.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters