Asus-laptops: vind het gamma dat het best bij je past

Ben je op zoek naar een pc om te werken, series te bekijken, te gamen of creaties te maken? Maakt niet uit! Met de verschillende reeksen Asus-laptops ben je zeker dat je het model zal vinden dat perfect bij je past. VivoBook, Chromebook, ZenBook…

Asus VivoBook: verschillende prestatieniveaus

Asus VivoBook: verschillende prestatieniveaus

Het Asus VivoBook-gamma wordt gekenmerkt door een scherm met een fijn kader. De verhouding tussen het scherm en de randen is 85 %: echt ongelooflijk. Het doel? Een meeslepende en visuele ervaring te bieden. En het ErgoLift-scharnier zorgt voor de meest comfortabele typepositie in eender welke omstandigheden.

In dit gamma vind je de VivoBook 17-laptop die toegankelijker is en ook ideaal is om snel en vlekkeloos je basistaken te verrichten. Bovendien is hij voorzien van een batterij dat een 3x langere levensduur biedt dan standaard lithium-ion accu's.

En de VivoBook S14 is zeer geschikt voor een hoger prestatieniveau. Hij is misschien compact met zijn 14 inch-scherm, maar hij biedt jou oneindig veel mogelijkheden, waaronder een geïntegreerde keypad in zijn touchpad. Superhandig!

Asus Chromebook: de ultradraagbare laptop

Asus Chromebook: de ultradraagbare laptop

Met hun snelle prestaties, hun robuust design en hun praktische functies zijn de Chromebooks van Asus niet enkel perfect voor studenten maar ook voor diegenen die hun pc overal meenemen.

Deze laptops werden namelijk ontworpen met een strak design, ze zijn ook licht en compact: 11,6 inch voor 1,2 kg. Deze draagbare pc’s geven je ook toegang tot het beste van Google, inclusief de rijke bibliotheek aan app’s om te werken of te gamen.

Asus X415: elegant en compact

Asus X415: elegant en compact

Als jij iemand bent die graag overal op z’n pc tokkelt, zou het Asus X415-model wel jouw nieuwe buddy kunnen worden. Dankzij zijn compacte design en zijn lichtgewicht van slechts 1,5 kg zal deze laptop je altijd helpen om alles snel voor elkaar te krijgen, waar je ook gaat.

Ondanks zijn compacte formaat beschikt deze Asus-laptop over een NanoEdge-scherm dat hem een enorm schermoppervlak geeft. Het doel: een meeslepende kijkervaring creëren tijdens werk en entertainment.

Asus ZenBook: fijn en geconnecteerd

Asus ZenBook: fijn en geconnecteerd

Wist je dat de ZenBook 14 de fijnste draagbare pc ter wereld is? Maar hij is wel voorzien van de nodige poorten: HDMI, USB-C, USB-A, Thunderbolt™ 3 en Micro sd-kaartlezer. Die zorgen ervoor dat je kan genieten van veelzijdige aansluitmogelijkheden, waar je je bevindt. En dat allemaal in een ultrafijn design van slechts 13,9 mm!

En dat is niet alles: de ZenBook 14 beschikt over een ongelooflijke autonomie van 22 uur! Dus kan je je makkelijk met je pc een hele dag verplaatsen zonder je lader. En dankzij de snelle oplaadbeurt wordt je laptop 60 % opgeladen in slechts 49 minuten.

ROG & Asus TUF: om te gamen

ROG & Asus TUF: om te gamen

Ontspannen en jezelf entertainen, is cruciaal. Daarom doe je dat ook best op de juiste manier. Hoe? Dankzij een draagbare pc van Asus dat speciaal werd ontwikkeld om te gamen!

De draagbare Asus-pc TUF Gaming is ideaal als je op zoek bent naar een gaminglaptop met langdurige, stabiele en kwalitatieve prestaties. Voeg daar een futuristisch design aan toe en je krijg de ideale partner voor een optimale gamingervaring.

Met de Asus ROG Flow X13-gaminglaptop ga je volop creëren, streamen en gamen, waar en wanneer jij dat wil. Hij is voorzien van een AMD Ryzen 7-processor en een Nvidia GeForce® RTX 3050 grafische kaart. Kortom, deze pc is krachtig genoeg om vlotjes je meest veeleisende games te spelen.

Wil je deze draagbare pcís van Asus van dichterbij bekijken vóór je je keuze maakt? Kom deze pareltjes ontdekken in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters